Aš praeitą savaitę pirkau "Madoje" (Viršuliškės, atvežtų prekių iš Rusijos Federacijos skyriuje..ten jų Mindzdrav'o patvirtintas "Korektor ot sutulosti" ("kūprinimosi" koreguotojas

)..23 Lt. sumokėjau). Kitur neradau, tai teko tokį pirkt, nes dėl Lauros nešiojimo įgijau negerą įprotį kūprintis: t.y. nugarą išlenkiu atgal, o pilvą atkišu priekį..rodos, kad vaiką sodinu ant savęs, arba "sodinu" ant klubo, tada jau išvis vakare negaliu paeiti taip vaiką patąsius). Labai gerai veikia. Ten po krūtine užsisega, nugaroje diržai reguliuojasi..koreguoja laikyseną..kai pirmąkart užsidėjau, tai jaučiausi kaip kalėjime..pečius ir pažastis, jei tik kūprintis imu - iki skausmo veržia, kai tik išsitiesiu - skausmas dingsta, kvėpuot lengviau

Jau po kelių dienų pastebėjau, kad veikia. Pradėjau bijot kūprintis, vien dėl tų nemalonių pojūčių

Dedu tą koreguotoją ant "maikutės" po drabužiais, jo nesimato

Mano koreguotojo yra 2 dydis (moterims, kurios nešioja 40-44 dydžio rūbus, čia ne europiniai dydžiai žinoma, o tie "senoviniai-tarybiniai" drabužių dydžiai)
Galvojau, kad aš jau per sena laikysenai koreguot, bet dabar džiaugiuosi, kad atsikratau to negero įpročio