Smagu kad netycia sita tema aptikau. Turiu namuose korektoriu, bet visiskai ji pamirsau nesioti, o po gimdymo ir nesiojant vaikiuka labai stuburas krypsta ir kuprinuosi... Tik kiek atsimenu, to korektoraius dirzai labai verzia man pecius - tai gal jis per mazas arba as ir ji nesiodama kuprinausi?
Pabandysiu ir vel!

QUOTE(Dovanele @ 2006 03 09, 10:44)
Smagu kad netycia sita tema aptikau. Turiu namuose korektoriu, bet visiskai ji pamirsau nesioti, o po gimdymo ir nesiojant vaikiuka labai stuburas krypsta ir kuprinuosi... Tik kiek atsimenu, to korektoraius dirzai labai verzia man pecius - tai gal jis per mazas arba as ir ji nesiodama kuprinausi?
Pabandysiu ir vel!

Tai jei verzia, gal ner taip blogai - bent jau veikia

Beja, gal Tu ji nesioji ar plikos odos? Reikia nesioti ant kokiu marskinuku ar pan

O kur Vilniuje yra tokiu parduotuviu, parduodanciu siuos inagius
ir ar galima pasitiketi pardavejais, na, ar jie tirkai mokes parinkti tai, ko man reikia?

QUOTE(agniukutis @ 2006 03 12, 07:22)
O kur Vilniuje yra tokiu parduotuviu, parduodanciu siuos inagius
ir ar galima pasitiketi pardavejais, na, ar jie tirkai mokes parinkti tai, ko man reikia? 

Nepatariu eiti i parduotuve ar juolab pirkti per koki "select" ar panasu kataloga. Verciau nueik i ortopedijos klinika, ten tikrai pritaikys tai, ko Tavo nugarai reikia. Vilniuje ta gali padaryti Ortopedijos centre, AESCULAPIUS, Ortopedijos technikoje ir kt.
Cia yra pilnas saras imoniu, kurios Vilniuje prekiauja ortopedijos gaminiais. Sekmes

QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 12, 20:57)
Nepatariu eiti i parduotuve ar juolab pirkti per koki "select" ar panasu kataloga. Verciau nueik i ortopedijos klinika, ten tikrai pritaikys tai, ko Tavo nugarai reikia.
O koki geriau rinktis, kas kiek laiko nesiot? Vasara i darba tai neuzsidesi

Idomu, kiek kainuoja

Mane irgi kaina labai domintu, maciau, temos pradzioje rase, kad apie 60 litu, bet tai buvo 2004, tai dabar kai pabrangus technika idomu tikrai brangiau, tik idomu kiek.Gal kas ne per seniausiai pirko toki aparaciuka? Pati nueiti vis nesiryztu, bijau kad kainas pamacius pabegsiu

Nutariau pasidalinti savo bedomis, kadangi viskas nauja ir nezinau kokios precencijos imtis
Beda tame, kad visa laika turejau netaisyklinga laikysena, bet kol buvau paaugle nelabai kam ir rupejo mano sitos bedos. Dabar galiu dziaugtis C dydzio krutine, bet dziaugsmo mazai liko prasidejus bedoms su nugara
Atsirado nedidele kuprele ir issisove kaulas, jau nebekalbu apie negrazia laikysena, nes pati jau nebejauciu kaip kuprinuosi
gal kuri turi panasiu bedu, gali duoti patarimu... esu girdejusi apie specialius dirzus kurie neleidzia kuprintis ir tiesina laikysena, deja savikontrole neveikia istisa para.
labai lauksiu panasiu bedu turinciu patarimu

Beda tame, kad visa laika turejau netaisyklinga laikysena, bet kol buvau paaugle nelabai kam ir rupejo mano sitos bedos. Dabar galiu dziaugtis C dydzio krutine, bet dziaugsmo mazai liko prasidejus bedoms su nugara

Atsirado nedidele kuprele ir issisove kaulas, jau nebekalbu apie negrazia laikysena, nes pati jau nebejauciu kaip kuprinuosi

gal kuri turi panasiu bedu, gali duoti patarimu... esu girdejusi apie specialius dirzus kurie neleidzia kuprintis ir tiesina laikysena, deja savikontrole neveikia istisa para.

QUOTE(jovita25 @ 2009 07 16, 09:13)
Nutariau pasidalinti savo bedomis, kadangi viskas nauja ir nezinau kokios precencijos imtis

turiu sita beda...

QUOTE(gabriele_ @ 2009 07 27, 13:07)
turiu sita beda...
viskas man lygiai taip pat kaip tau, bet iseities nezinau
kazkur esu girdejusi, kad galima daryti specialius pratimus su treniruokliais, kad atsirastu raumenys nugaros ir peciu srityje, kurie laikytu nugara tiesesne. bet ar tikrai tai tiesa nzn... 

vaziuosiu i ortopedine parduotuve girdejau, kad yra specialus dirzai tiesinantys.
QUOTE(jovita25 @ 2009 07 27, 13:14)
vaziuosiu i ortopedine parduotuve girdejau, kad yra specialus dirzai tiesinantys.
jovita25, o tai tu man gal gali paaiskinti kaip tas dirzas veikia? nes as kaip isivaizduoju, tai kol ji nesioji tai jis verzia ir nugara tiesi, o kai nusiemi, tai vel kupriukas

QUOTE(jovita25 @ 2009 07 27, 14:14)
Buciau dekinga, jei parasytumete veliau kaip veikia ir kiek kainuoja.

turiu as toki "dirza". Gamino man ji pries gal 7 metus. Nera labai patogus, lipa vis aukstyn, nors is pradziu geriau nesiojosi, bet po poros menesiu matyt issitampe ir pradejo lipti.
Jis padeda suformuoti iproti laikytis tiesiai. Visa laika nesioti negalima, nes nusilps nugaros raumenys. Ir geriau ji nesioti saltuoju metu laiku po kokiu megztuku laisvu ar pan, kad nesimatytu
Jis padeda suformuoti iproti laikytis tiesiai. Visa laika nesioti negalima, nes nusilps nugaros raumenys. Ir geriau ji nesioti saltuoju metu laiku po kokiu megztuku laisvu ar pan, kad nesimatytu