QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 31, 15:45)
Va arbuzai, Sani ideali pora tau

Galetumet vienas kitam akis iskabint vien uz zvilgsni i priesingos lyties atstova
O jei rimtai, tai Sani matyt blogai perskaite tema. Ok, as suprantu kad gali but kategorisku zmoniu, kuriems kazkas nepriimtina, bet tikrai nesuvokiu tokiu, kurie sukuria tema tipo tam, kad isklausyt kitu nuomone, o realiai sika ant savo ex. Mano manymu tai zema, juo labiau, kad realiai kaip ir nieko ten nebuvo, daugiau neribota arbuzo fantazija.
P.S. As tikrai nesusieciau santykiu su tokiu zmogumi, kuris vien tik pamazgas pila ant savo ex. Nes ka gali zinot, tokie juk neprognozuojami yra, nemoka pralaimet, po to kazkam nepavykus santykiuose dar ir kerstaut prades. Buvo juk tokiu istoriju, kad ir rugstim apipyle
Deja, pora as jau turiu
Nu is kur tu zinai,kam jis ta tema sukure?
Koks cia sikimas ant eks, nei jus jo pazysta, nei jos , tam ir ateina zmones i foruma, anonimiskai issisneket. Cia ir anksciau maciau priekaistu,ale jis cia varo ant merginos, nu jei idetu nuotrauka su vardu, pavarde tai pritarciau, o dabar kai anonimiskai, zmogus issisneket gal norejo ,susideliot mintis, juk ne draugam ar giminaiciam pasakojo, nematau,kas cia blogo, ir siaip nieko jis ant jos nevare, aprase situacija, kokia mate is savo puses ir viskas, cia dauguma tokiu temu. Tai jei moteris atejusi arso, kad vyars mazai skiria demesio, su vaiku nepadeda, cia irgi varymas ant vyro gaunasi, tai cia is vis toks forumas tada varymo
Nemaciau niekur perlenktos fantazijos, paparsciausiai kartais jauti,kai vyksta ne tik arbatos gerimas, gal jis is pradziu netiksliai viska surase, ne ten akcentus sudejo
Cia jo pasirinkimas nebuti kazkelintu , o ne vieninteliu moters gyvenime, kaip tik sieciau su zemasaviverta vyra, kuriam dzin kas su jo moterim miega ar flirtuoja, man tai nesgebejimas patenkinti moters poreikiu visapusiskai

Tokia scena is vieno serialo, sedi vaikinas priesasi mergina , jie vienas kita myli , bet vis neprisipazysta vienas kitam...ir i ja pradeda ziureti kitas vyras, nu ziuri su potekste, tas pirmasis prieina ir jam trenkia,
vien uz paziurejima, va taip va, va man cia vyriska

Nu aisku, siais laikais nesimusi vien uz paziurejima, uz gaslias mintis, bet taikytis su padetim ,kai esi kazkelintas ir nelabai svarbus, nemanau, kad vyriska

Man toks vaizdas is jo pasakotos istorijos susirode. Nelabai turtinga mergina su vaiku, eksas isvarytas , gal jau ir gailisi, bet jis jau su kita, atsiranda geras dede Arbuzas su pinigais ir galintis patenkinti daug poreikiu, ir matyt nors meiles nera, bet moteri ji priimdavo, budavo, nors gal mintys sukosi apie eks sugrizima. Ir is vis koks jos lygis , ta situacija su pusryciais ir dar pasakoti apie tai naujam vaikinui

pati matyt pasimetusi ... ....Nes kitaip nepaaskinu jos elgesio. Suprasicau, jei tik eksas atvaziuotu butu su vaiku, bet nemokytu vaika negeru dalyku, o mama visa tai mato ir nieko tam eksui nesako, nesuprantama...nu isminties mazai pas moteriske ir tiek..