Įkraunama...
Įkraunama...

Patėvis

ir man idomu, kas ten su tuo pinigu mokejimu. Paaiskint prasau, arbuze.
Ex'as lanko vaika, bet alimentu nemoka? O ta moteris irgi nedirbo, todel tu turejai ta vaika islaikyt? Ar kas ten su tais pinigais? Nes tas "kas pinigus moka - to muzika", tai visai neaisku, kokie pinigai ir kodel.
Atsakyti
Eikit geriau kuciuku kept drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 12 23, 21:29)
ir man idomu, kas ten su tuo pinigu mokejimu. Paaiskint prasau, arbuze.
Ex'as lanko vaika, bet alimentu nemoka? O ta moteris irgi nedirbo, todel tu turejai ta vaika islaikyt? Ar kas ten su tais pinigais? Nes tas "kas pinigus moka - to muzika", tai visai neaisku, kokie pinigai ir kodel.

arbuzas nepasake, nes matyt, jau pats suprato kokia nesamone suskele. Del tu pinigu supratau ir jum paaiskinsiu:
nagi, atsikrauste arbuzas pas moteri i jos namus. (nuomos jam moket jau nereikia). Ale vandeni, elektra naudoja. Dar moteris greiciausiai valgi ne tik sau ir vaikui, bet ir jam gamino. tai arbuzas budamas toks gerasirdis, numesdavo jai kazkiek euru, kad visisku islaikytiniu nesijaust. Bet del to, jautesi, kad jei jau duoda kazkokius pinigus, tai viskas pagal ji turi but! Jis gi mat pinigus moka, o kieno pinigai, to ir muzika doh.gif ale kokie jau cia pinigai lotuliukas.gif Vat butu nei cento nedaves, tai butu galejus tada moteris pati sprest ar bendraut jai su ex. O dabar jis gi mat uz elektra, vandeni ir maista moka! O turi ir nemokama namu tvarkytoja, vireja ir t.t.
Atsakyti
Ale ot kokios ekstrasenses lotuliukas.gif
Liudna jum vyru neturit .... sventes ,vot nors masaziuka padarytu koki ..o daba .. g.gif
Tiesa sakant ,privertet is kitos puses pazvelgti ,supratau tik ta kad tam zmogui taip gerai kaip yra ,o man netinka -tai kam keisti nusistovejusia tvarka mirksiukas.gif
Del finansu tai niekis - galima si bei ta leist ne tik su bonka vyno pas moteri atvaziuot .Geru svenciu bjauras.kn.s mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 22, 10:36)
O šiaip aš pilnai suprantu arbuzą77. Pas jį didelė ego, jis nori būti svarbus, jo netenkina kažkokia ten dalinė rolė, vaiko kaprizai. Ne kiekvienas žmogus myli svetimus vaikus. Pabandė, dabar žinos, kad sunkiai jam gaunasi.

drinks_cheers.gif aš irgi visai suprantu smile.gif
Geri santykiai tarp buvusių sutuoktinių yra gerai, ypač kai yra vaikų. Bet jei pas mane pastoviai ateidinėtų vyro ex draugiškai pagert arbatos tai man irgi nepatiktų. Taip, į namus užeiti galima, pabendrauti apie vaikus reikia, bet ne užeidinėti gerti kas kart arbatos, šnekėtis "apie vaiką" ar dar geriau žaisti namuose su tuo vaiku ar atskirai švęsti gimtadienius (nes kaip suprantu to arbūzo kartu nebūdavo? g.gif ). Gerai kai bendraujama su vaiku, bet ar tai būtina daryti tuose namuose? Tegul veža pas save, į miestą ar dar kažkur.
Atsakyti
Va butent turi buti riba ,ir uzsiimti auklejimu vaiko ..siuo atveju tetis geris gaunasi nes jis atvaziuoja pazaisti su vaiku o patevis blogietis nes jis ta sako ana kad taip negalima daryti ... vaikas nesupranta kuris gerai ,tevas juk negyvena jis tik pazaist atvaziuoja o augina prausia ir uzpakali valo mama ..mama is meiles aisku viska leidzia tegu ten ir ten nes tipo jai geriau bet vaikas jau daba ja menkinti pradeda nes su teciu ten buvo ir ta veike ,o mama nebuvo -ir vel tetis geris
Man varzytis del vaiko meiles su teciu ir nematau reikalo.. as esminius pokycius padarau ir to kazkaip nevertina o tetis va pazaide pralinskmino ir jis geris .
Aisku man neidomios tos nuotaikos bet kai pradeda akiplesiskai nafik siust tadu kartais gali ir pritrukt jegu susilaikyt .
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2015 12 26, 10:58)
Va butent  turi buti riba ,ir uzsiimti auklejimu vaiko ..

O kiek pats jau vaikų esi užauginęs ir išauklėjęs, kad taip gerai visokias ribas išmanai g.gif Visus su Šventėm! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2015 12 26, 10:58)
Va butent  turi buti riba ,ir uzsiimti auklejimu vaiko ..

arbuze, o tu dabar ka nors supratai? Norejai vaikui but svarbus, ne maziau nei tevas, norejai, kad jis taves klausytu ir t.t., bet nepamirsk, kad kas tu jam? Svetimas. Pasirodei jo gyvenime ir dingai. Matyt, nujaute vaikas, kad esi tik perejunas jo gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 12 26, 02:39)
drinks_cheers.gif aš irgi visai suprantu  smile.gif
Geri santykiai tarp buvusių sutuoktinių yra gerai, ypač kai yra vaikų. Bet jei pas mane pastoviai ateidinėtų vyro ex draugiškai pagert arbatos tai man irgi nepatiktų. Taip, į namus užeiti galima, pabendrauti apie vaikus reikia, bet ne užeidinėti gerti kas kart arbatos, šnekėtis "apie vaiką" ar dar geriau žaisti namuose su tuo vaiku ar atskirai švęsti gimtadienius (nes kaip suprantu to arbūzo kartu nebūdavo?  g.gif ). Gerai kai bendraujama su vaiku, bet ar tai būtina daryti tuose namuose? Tegul veža pas save, į miestą ar dar kažkur.

drinks_cheers.gif Pliurpia cia visos bile ka, o tikrai visoms nepatiktu, jei joms taip butu. Ale bile paauklet. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sėlija* @ 2015 12 26, 21:12)
drinks_cheers.gif Pliurpia cia visos bile ka, o tikrai visoms nepatiktu, jei joms taip butu. Ale bile paauklet. doh.gif

zinot, daug kas daug kam gali nepatikt. Bet reikia protingai mastyt ir nesielgt kaip kaprizingam vaikui, kuris trepsi ir reikalauja, kad viskas pagal ji butu. Atejo vyras i svetimus namus, i svetima seima, numete kelis eurus ir jau jauciasi, kad seima islaiko doh.gif ir puola kelt reeikalavimus kas ir kaip su kuo bendraut turi. Net nori apribot bendravima... vaiko ir tevo doh.gif Gi tipo jis dabar vaika aukles! o paskui, pamates, kad zmones turi ir savo nuomone ir nenori pagal jo dudele sokinet, susipakuoja manatkes ir mauna is tos seimos. Dar suprasciau, kad butu bent uztikes ta savo moteri su ex buciuojantis, tai aisku, neistikima ir t.t., bet dabar? Abu jau turi antras puses, pasedejo kartu, arbatos isgere, o jis puola apie moters padoruma kalbet doh.gif jau is karto "zino", kad sugult abu nori...... Kaip jus jaustumeties tos moters vietoj? As tai pati tokiam arbuzui daiktus uz duru sukrauciau, jei pultu man aiskint su kuo galiu bendraut ir kiek mano vaikas gali su savo tevu bendraut ir dar aiskint apie moters padoruma, tipo man kaip uzuomina "metyt". Nes isgert arbata su kuo tai jau labai nepadoru ir reiskia, jog sekantis zingsnis - lova. Izeistu jis mane tuo labai.
Atsakyti
QUOTE(Sėlija* @ 2015 12 26, 21:12)

Pliurpia visi pagal save ir turimą patirtį gyvenime, jauni ir dar nepatyrę vien principais gyvena, o senoms vilkėms daugelis "problemų" atrodo keistokai. Kiekvienos čia mūsų gyvenimai skirtingi, daugeliui visko jau buvo per akis kad aiškiai pamatytų realią problemą. Asmeniškai man visada norisi darnos ir esu už supratimą, sugyvenimą, meilę, draugystę ir visus kitus teigiamus jausmus ir situacijas, kad tik mažiau būtų tarp žmonių pykčio, pagiežos, konfliktų, nes viską mato ir iš mūsų mokosi mus supantys vaikai, kurie užaugę irgi nemokės teigiamai spręsti problemų. Šiuo atveju arbūzas pristatė save kaip visiškas egoistas su nepagrįstais reikalavimais aplinkiniams ir nepamatuotu noru būt gerbiamas ir dėmesio centre. Pirma jei nori pagarbos iš vaiko, tai turi nemažai pastangų investuoti pats tam vaikui, rodydamas pagarbą ir gerbdamas jo norus, o ne bandydamas ją nusipirkti už kelis sumautus eurus. Kaip taisyklė, labiausiai negerbiami jaučiasi tie, kurie patys nieko negerbia. Šiaip labai gerai kad tą moterį jis paliko, ji su dukryte vertos daug geresnio, labiau subrendusio žmogaus šalia, kuris jas abi mylės, nes šitas bahūras tik iš kažkokio išskaičiavimo jų gyvenime makalavosi ir dar viskuom nepatenkintas.
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2015 12 26, 02:39)
Gerai kai bendraujama su vaiku, bet ar tai būtina daryti tuose namuose?

O kodėl namuose negerai? Sava aplinka, visiems visi ant akių, tau nepatinka- nedalyvauk, o jei esi normalus žmogus tai prieisi, paspausi ranką, pasisveikinsi kaip visi mandagūs žmonės ir eisi savo darbų dirbt, o šeimyna lai bendrauja kiek jiems patinka. Kame problemos? Nei ten paromis tas ex gyvena nei ką, užeina, arbatos išgeria, pasikalba ir išeina. Kas čia nenormalaus nelabai suprantu g.gif Nu MB su ex tikrai ne draugai, bet susitikę viens kitam ranką paspaudžia, "sveiks" sumurma ir daro ką kam reikia ir visiems gerai. Man kaip tik ramiau kad viens kitą bent iš matymo pažįsta ir ugnim nespjaudo, maža kas gyvenime gali atsitikt...
Atsakyti
Yra tokiu kuriem taip nepatinka -yra tokiu kuriem tinka ir dar pasikviestu i ta rata ..
viena teva pazystu kuris negyveno su mama ji turejo drauga -vaika jis remdavo -sukakojus 17m vaikas prisidirbo pavoge ar panasiai ,visi polc..a o cia tavo vaikas ir t.t - o jis pasake as jo neauklejau su juo negyvenau uz jo poelgius negaliu atsakyti ... taip kad auge neauge o kiekvienam savo ...
Atsakyti