Įkraunama...
Įkraunama...

mama ir dukra laukiasi

QUOTE(Noa @ 2006 07 20, 19:28)

Nu bet koks otmazas. Brangusis, aš nekalta, aš tik NBA žiūrėjau ir Daktarą Dolitlį su E. Merfiu bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pas mus ir negru , ir azijieciu ir visokiu marokinu pilna... mano gimdai kapiec unsure.gif vsio, nuo rytojaus deduosi burka, akinius, bet kazin ar pades... nuo negru nepasislepsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 07 20, 19:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pas mus ir negru , ir azijieciu ir visokiu marokinu pilna... mano gimdai kapiec unsure.gif vsio, nuo rytojaus deduosi burka, akinius, bet kazin ar pades... nuo negru nepasislepsi schmoll.gif

Taigi jau turbūt matei ne vieną, taigi jau vėlu burką dėtis, telegonija, nu biggrin.gif Tu geriau vyrą morališkai paruošk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 07 20, 19:37)
Taigi jau turbūt matei ne vieną, taigi jau vėlu burką dėtis, telegonija, nu biggrin.gif Tu geriau vyrą morališkai paruošk biggrin.gif

mad.gif blyn , kiek gyvenimu sugadino ta telegonija mad.gif
o kitos tegu pasimoko, ner ko i kitus diedus ziuret, ne siaip sau negrai gimsta mad.gif ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 07 20, 19:40)
mad.gif blyn , kiek gyvenimu sugadino ta telegonija mad.gif
o kitos tegu pasimoko, ner ko i kitus diedus ziuret, ne siaip sau negrai gimsta mad.gif  ph34r.gif

Tai gyvenimus galima pataisyt, reikia užsakyt straipsnius apie telegoniją populiariuose vyriškuose žurnaluose... Nu kad vyrai žinotų ir nenustebtų, nes dabar jie gavę negriuką tubūt biskutuką nustemba biggrin.gif Nu ne iškart, sako, negriukai iškart balti būna, kaip visi, ir tik paskui pajuoduoja. Nežinau, ar tikrai... smile.gif
Atsakyti
Žinot ko man šioj visoj istorijoj trūksta? O gi tos pačios brangios herojės Laimos. Taip ateitų čia, pasakytų:" zdresti, ja vsia vaša".

Niu, būkit žmonės, apsimeskit kas nors ja.

Alfija, sakyk tegul čia ateina pasisakyt. Gal jaunimas irgi nori pasimokyti, kaip diedus vyniot, kaip negrus viliot. Taigi patirtim pasidalintų, o dabar vargsta čia retransliuodama per kelintą asmenį. Taip ir niuansai pasimeta. gal kam to negro adreso reikia.
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 07 20, 18:42)
o is kur tu zinai? g.gif dalyvavai bigsmile.gif ??ar nebusi ir tu kokia nesliubine bocmano proanukaite bigsmile.gif

nu aš čia pagal gimdymo laiką sprendžiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2006 07 20, 19:12)
Nu tai ko norėt iš tos  motinos, jei jos motina griešna buvo ir ją pradėjo su negru, kuris akivaizdu, kad irgi buvo griešnas? Tiesiog genai tokie. taip diedukui ir pasakyk, gal dar nesiskirs. Geriau žentas - vis savas, negu visai svetimas negras  cool.gif
Klausyk. Istorija neeilinė. O jeigu jie sužinos, kad tu žvengei? unsure.gif
O čia todėl, kad sūnus rinkosi žmoną pagal motiną, nugis visada taip būna. Nu rinkosi pagal motiną, pataikė pagal bobutę. Diedukas raguotas, tėvas raguotas, kodėl sūnus turi būt kitoks. Genai cool.gif

žino,kad žvengiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Enija @ 2006 07 20, 20:43)
Žinot ko man šioj visoj istorijoj trūksta? O gi tos pačios brangios herojės Laimos. Taip ateitų čia, pasakytų:" zdresti, ja vsia vaša".

Niu, būkit žmonės, apsimeskit kas nors ja.
Alfija, sakyk tegul čia ateina pasisakyt. Gal jaunimas irgi nori pasimokyti, kaip diedus vyniot, kaip negrus viliot. Taigi patirtim pasidalintų, o dabar vargsta čia retransliuodama per kelintą asmenį. Taip ir niuansai pasimeta. gal kam to negro adreso reikia.

bet tas negras ir pasimirt galėjo,kaip Laimos mama,o jei ne tai koks nors kretantis,tai nežinau ar yra koks dabar reikalas čia ką mokyt jį viliot ar jo adreso kam reikia,nu nur o kas dabar gėtų paneigti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 07 20, 19:28)
Še tau negrą giminėn, vadinasi, še tau telegonija, telepatija  ir ateiviai hihihi.gif

Vo. Plačiau prašom kaip čia daba su tais ateiviais susiję ...jaučiuosi užčiuopianti didį atradimą smartass.gif

QUOTE(alfija @ 2006 07 20, 20:55)
ar yra koks dabar reikalas čia ką mokyt jį viliot

alfija, jei jau reikalas surištas su ateiviais, žinok ne viskas dar prarasta. mirksiukas.gif Kaip iškart apie tai nepagalvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 07 20, 21:13)
Vo. Plačiau prašom kaip čia daba su tais ateiviais susiję ...jaučiuosi užčiuopianti didį atradimą  smartass.gif
alfija, jei jau reikalas surištas su ateiviais, žinok ne viskas dar prarasta.  mirksiukas.gif Kaip iškart apie tai nepagalvojau  doh.gif

klausyk,bet gal jis koks žalias būtų tada gimęs g.gif ,kažkaip nežinau net ką ir sakyt.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 07 20, 21:21)
klausyk,bet gal jis koks žalias būtų tada gimęs g.gif ,kažkaip nežinau net ką ir sakyt.

Tu gal temos apie ateivius neskaitei? g.gif Maskuojas gi jie. O galios apskritai nežinia kurioj kartoj gali išlįst, jei su žmonėm maišyti...Filmo kiba nematei. "Svetimi" pvz.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 07 20, 21:27)
Tu gal temos apie ateivius neskaitei?  g.gif  Maskuojas gi jie. O galios apskritai nežinia kurioj kartoj gali išlįst, jei su žmonėm maišyti...Filmo kiba nematei. "Svetimi" pvz.

nee,temos tai neskaičiau,jaučiukad ten turėtų būti panašiai mano užvesta,nu tokia,žmones juokinanti biggrin.gif ,ir nieko su ateiviais artimo ryšio neturėjau,nors VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,prisiminiau koks yra būdas pamatyt tuos ateivius,sako be užkandos tris butelius išgert,ir gatvėj visus užsimaskavusius atskiri,bet ko gert g.gif ,nu kažkokių tokių degtinių ar ką?O gal BBT geriau g.gif nu žodžiu negarantuoju.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 07 20, 21:13)
Vo. Plačiau prašom kaip čia daba su tais ateiviais susiję ...jaučiuosi užčiuopianti didį atradimą  smartass.gif
alfija, jei jau reikalas surištas su ateiviais, žinok ne viskas dar prarasta.  mirksiukas.gif Kaip iškart apie tai nepagalvojau  doh.gif

Tai tas negras iš tiesų buvo net ne žmogus, o ateivis. blink.gif Tai va kodėl vaiko oda ir lūpos buvo kaip baltojo, jie gi gali išvaizdą keisti. cool.gif iš tikro vakare jie žali būna, bigsmile.gif tai dabar supratau, kam lemputes taip masiškai naudojate. Gal liko kokia atliekama? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 07 20, 21:55)
Gal liko kokia atliekama?  unsure.gif

O tai parduotuvėj jau visos išpirktos? unsure.gif
Atsakyti