Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Galėtumėt su Kruopa surengti mini konkursėlį, kuri greičiau išsitrauks sausiuką ir aišku nufilmuoti hihihi.gif
Atsakyti
Kruopa neabejotinai laimėtų biggrin.gif Buvau kažkada nusinešusi pas tėvukus ruletę - Kruopa visus aplošė akimirksniu biggrin.gif kol Mauras su Mika sėdėjo ir akim klapsėjo Kruopa visus skanukus išsitraukė. Antrą partiją sužaidė lygiosiomis su Mauru biggrin.gif Mauras gudrus, greitai perpranta visus lošimus biggrin.gif
Atsakyti
kokią nuotrauką radau wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 13, 17:27)
kokią nuotrauką radau wub.gif

gera nuotrauka, išsisaugojau screensaver'iui darbe biggrin.gif
Atsakyti
Kiara kaip koia pasiutelė thumbup.gif
Magnunos eglutė labai įspūdinga wub.gif
O mano namuose niekas nealpinėje, niekas nedužta. Vis dėl to seni gyvūnai savotiškas pliusas.
Atsakyti
Kagi,

Visi sudėlioti į mėnesius. Kipras gegužė, Runcius birželis, Stasys lapkritis, visi kiti sudėlioti mano nuožiūra. Dabar liko sunkusis darbas, apipavidalinti ir įpūsti gyvybės biggrin.gif

Šiandien tikrai nebaigsiu
Atsakyti
Zugi prašė spalio 4u.gif
Atsakyti
Aha, ok 4u.gif Zugi dar galiu pakeisti, nes Bugi jau aipavidalinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 gruodžio 2015 - 19:49
QUOTE(busycat @ 2015 12 13, 20:48)
Aha, ok 4u.gif Zugi dar galiu pakeisti, nes Bugi jau aipavidalinta

Prašome Zugi nesupainioti su Bugi. tongue.gif
Atsakyti
Sidabrė vis rašo rašo ir niekaip nedrįsta paraštyi iki galo biggrin.gif 4u.gif Sidabre drąsiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu Busiuk uz toki dideli darba drinks_cheers.gif wub.gif

Labai lauksiu musu kalendoriaus bigsmile.gif Ir mano mazoji labai laukia. Kai suzinojo, kad Staselis pakliuvo, sokinejo, cypavo, vel sokinejo doh.gif Dicke santuriai sureagavo smile.gif
Atsakyti
busy bus įdomu pamatyti kaip tu ten apipavidalini 4u.gif vėl yra ko laukti mirksiukas.gif Per vieną temą išrinkom dalyvius ir jau kalendorius turi viziją biggrin.gif Šaunuoliai rinkėjai, o ypač rinkimų komisija su pirmininku priešakyje thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti