Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 34 tema

QUOTE(Nuojauta @ 2015 12 09, 19:15)
Pas mane jau buvo sirdute, sake gyd, kad reikia, kad duotu vaistu man, kad lengviau viskas vyktu.
O kitas dalykas, man siaip i darba reikia. Tai jei manes neguldys, tai tureciau kaip ir darbe buti.

O gal biuleteni paimti, man israse visai savaitei dar po visko...tikrai priklauso verysad.gif Liudna labai liudna verysad.gif

_777_ malonu,kad pameni 4u.gif
Man turkai nepades, ten neteikia tokiu paslaugu deja...Kadangi paskutini karta pasiseke Lenkijoje(nors su liudna pabaiga) bandau laime ten vel ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 12 09, 21:29)
O gal biuleteni paimti, man israse visai savaitei dar po visko...tikrai priklauso  verysad.gif  Liudna labai liudna  verysad.gif

_777_ malonu,kad pameni  4u.gif
Man turkai nepades, ten neteikia tokiu paslaugu deja...Kadangi paskutini karta pasiseke Lenkijoje(nors su liudna pabaiga) bandau laime ten vel  ax.gif

O kas israse? Seimos gyd., ar kas?
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 12 09, 19:38)
Na mano rezultatai: 7dpi - hcg 39,59, prg 182,40; 9dpi - hcg 197,30, prg >190
clap.gif
Atleiskit kad pirmadienį užsislapstinus sedėjau,  tiesiog norejau išlauktibpaskirtosios hcg dienos ir įsitikinti wub.gif ar ne per daug hcg paaugo?  blink.gif

Labai labai sveikinu,super naujienos dabar saugo savo pilvinuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 12 09, 18:38)
clap.gif
Atleiskit kad pirmadienį užsislapstinus sedėjau,  tiesiog norejau išlauktibpaskirtosios hcg dienos ir įsitikinti wub.gif ar ne per daug hcg paaugo?  blink.gif

kaip nuostabu wub.gif sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

tikejau kad ir tu iš tų kuri nelaukia 10dpi lotuliukas.gif oi kaip smaguuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 12 09, 22:24)
kaip nuostabu  wub.gif sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tikejau kad ir tu iš tų kuri nelaukia 10dpi  lotuliukas.gif oi kaip smaguuuuu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Neišlaukiau, paveikta vasarosziedelio nuostabių skaičių, nulekiau pirmadienį kraują nuleisti dar ir del progesterono kiekio bijojau. Nu bet pataikiau ant tokios laboratorijos kad tik vakar vakare atsakymus gavau doh.gif tai ne kažką ir islosiau lotuliukas.gif eisiu dar penktadieni pasikartot..
Merginos, o jeigu daro vaginalini echo ar negali pakenkti? Kaip suprantu nuo 6 savaites jau tikrai matytu per viršų ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 12 09, 20:34)
O kas israse? Seimos gyd., ar kas?

Privati gine man israse, tas kuris israse siuntima tas ir biliuteni israsyt gali unsure.gif Nezinau, as is pradziu irgi norejau tik valymo,baisiai bijojau, bet paskambinus i ligonine irgi patare geriau namie iskraujuoti ir pasiule savaitgali namie pabuti, gal prasides savaime. Pasportavau kaip reikiant, isliejau pykti ir prasidejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 09, 15:23)
mergaites, 11DPI 700 nestuke.gif . ne per didelis skaicius? blastutes gali pasidalinti? g.gif

kad elis nera, tai speju bus dabar klientai biski naslaiciai 4u.gif . Sevdos anglu tikrai prasta. rusu k labai gerai kalba 6a sesele ar slauge, vyresnio amziaus tokia

kvepia identiškais dvynukais wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Foksiuke @ 2015 12 09, 21:29)
O gal biuleteni paimti, man israse visai savaitei dar po visko...tikrai priklauso  verysad.gif  Liudna labai liudna  verysad.gif

_777_ malonu,kad pameni  4u.gif
Man turkai nepades, ten neteikia tokiu paslaugu deja...Kadangi paskutini karta pasiseke Lenkijoje(nors su liudna pabaiga) bandau laime ten vel  ax.gif

oi foksiuke gal ir už tave kumštukus spaust bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2015 12 09, 19:44)
Mergytes, gavau siuntima i ligonine valymui. Nieko nebus, mano lialius neatlaike...  cray.gif

... nėra žodžių...laikykitės verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif console.gif console.gif labai liudna verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 12 09, 18:44)
Mergytes, gavau siuntima i ligonine valymui. Nieko nebus, mano lialius neatlaike...  cray.gif

Nuojauta... verysad.gif laikykitės... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Jurgita7878 kaip tu laikais? wub.gif kokios naujienos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 09 gruodžio 2015 - 21:53

Nuojauta, man taip gaila sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 09, 14:23)
mergaites, 11DPI 700 nestuke.gif . ne per didelis skaicius? blastutes gali pasidalinti? g.gif

pasakiški skaičiukai thumbup.gif

QUOTE(__777__ @ 2015 12 09, 17:38)
clap.gif

nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif

o Dievulėliau, kaip liūdna ir neteisinga...stiprybės jums verysad.gif

Atsakyti
Nuojauta, truksta zodziu verysad.gif stiprybes jums abiem 4u.gif

777, vasarosziedai sveikinimai nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allivo: 10 gruodžio 2015 - 08:59