Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 34 tema

Vasarosziedai 4u.gif Kokios geros naujienos thumbup.gif Santaruose man visa laika per pora valandu atsiuncia atsakymus, kada bepriduociau. Linkiu dideliu skaiciuku rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 12 06, 15:20)
Vasarosziedai  4u.gif  Kokios geros naujienos  thumbup.gif  Santaruose man visa laika per pora valandu atsiuncia atsakymus, kada bepriduociau. Linkiu dideliu skaiciuku rytoj  mirksiukas.gif

Kaip tu laikais wub.gif
Atsakyti
Kaip džiaugiuosi, kad mūsų mergaitėms vėl pradėjo sektis 4u.gif wub.gif
Pradėjau planuoti FET, bet turkai liepia pasidaryti histeroskopiją. Man iškilo klausimas, ar po histeroskopijos visada turkai liepia pasidaryti GN? Galvoju histeroskopiją darytis Turkijoje, bet jei dar ir dėl GN reikės į Turkiją ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudsiuke @ 2015 12 06, 20:32)
Kaip džiaugiuosi, kad mūsų mergaitėms vėl pradėjo sektis 4u.gif  wub.gif
  Pradėjau planuoti FET, bet turkai liepia pasidaryti histeroskopiją. Man iškilo klausimas, ar po histeroskopijos visada turkai liepia pasidaryti GN? Galvoju histeroskopiją darytis Turkijoje, bet jei dar ir dėl GN reikės į Turkiją ... doh.gif

aš dariausi Turkuos histeroskopiją,ir deja liepė prieš įsodinimą dar ir GN pasidaryti,dariausi GN grybo g,nusiunčiau foto ir ką doh.gif ,kokybė tokią,kad gydytojas nesuprato kas ten per burblai ar augliai doh.gif ,liepė atskrist apžiūrai,teko papildomai kelt sparnus bet ačiū D viskas buvo gerai,jokių auglių.tad gal išeitų pasidaryti viską vienu nuskridimu,pasidomėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudsiuke @ 2015 12 06, 19:32)

As histero dariau LT, tai man GN po histero reikejo kartoti. Kai atvykau i Tr IVF'ui is Semros kalbos supratau, kad GN jiems buvo reikalinga isitikinti, kad gerai pasalinti kiausintakiai. Nes ziuredama i GN pasake, kad matosi, jog kiausintakiai gerai pasalinti. Nors buvau siuntusi ir vaizdo irasa. Tai jei jums Histero darys Tr tai manau GN jau nebereikes. Bet zinoma geriausia butu pasiklausti pas juos pacius.
Atsakyti
Magute,labai noreciau su tavim susisiekti asmeniskai,jei tik imanoma,kaip tai galeciau padaryti?? Nesuprantu kodel,bet i a.z neissisiuncia sms.Gal kartais turi Viberi??
Atsiprasau uz temutes tersima blush2.gif

Sekmes visoms merginoms!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudsiuke @ 2015 12 06, 19:32)

Paklauskit is anksto ar tikrai po H reiks darytis GN, o jei reiks, tai gal per viena karta TR viska galetu atlikti. Po savo patirties niekam nerekomenduociau darytis GN lietuvoje, tiek skausmo, tiek kokybes atzvilgiu Tr net nesuslyginama. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 12 06, 21:35)
Paklauskit is anksto ar tikrai po H reiks darytis GN, o jei reiks, tai gal per viena karta TR viska galetu atlikti. Po savo patirties niekam nerekomenduociau darytis GN lietuvoje, tiek skausmo, tiek kokybes atzvilgiu Tr net nesuslyginama.  thumbup.gif

Visiškai pritariu dėl kokybės ir skausmo, TR ir LT net nesulyginami dalykai, o ir kaina ta pati ar net mažesnė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2015 12 06, 20:06)
Magute,labai noreciau su tavim susisiekti asmeniskai,jei tik imanoma,kaip tai galeciau padaryti?? Nesuprantu kodel,bet i a.z neissisiuncia sms.Gal kartais turi Viberi?? 
Atsiprasau uz temutes tersima blush2.gif

Sekmes visoms merginoms!! 4u.gif

emirra tu su manim nori susiekti ar Maugute156?
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 12 06, 20:41)
Visiškai pritariu dėl kokybės ir skausmo, TR ir LT net nesulyginami dalykai, o ir kaina ta pati ar net mažesnė  drinks_cheers.gif

as paskutini kart uz GN mokejau beveik 150 Eur,-450 lyru, cia Elis rekomdavo klinika, kur pigiau nei Memorial.
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2015 12 06, 20:42)
emirra tu su manim nori susiekti ar Maugute156?

Aha man irgi buvo toks klausimas iskiles ax.gif Bet nusprendziau, kad matyt su Magute smile.gif
Atsakyti
Virusuoju su savo drakoniukais naujoj temoj wub.gif linkiu didelės palaimos, kad ir kiek belauktumėt wub.gif stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 12 06, 21:52)
Virusuoju su savo drakoniukais naujoj temoj wub.gif linkiu didelės palaimos, kad ir kiek belauktumėt wub.gif stiprybės visoms 4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti