Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 34 tema

QUOTE(nefifi @ 2016 01 03, 01:16)
O kas gali pasikeisti po diagnostinės LP+Hystero,kad kartoti reiktù GN?

aš tai siūlyčiau nedaryti LT GN, jei jau reiks patys tr padarys 4u.gif ar jus nevažiuosite pirmai konsultacijai ?
Atsakyti
Pasiilgau Stambulo.. rolleyes.gif

http://m.delfi.lt/ar...php?id=69993018
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 01 03, 01:16)
O kas gali pasikeisti po diagnostinės LP+Hystero,kad kartoti reiktù GN?

Labai stipriai gal ir nepasikeičia, bet kadangi prileidžiama dujų ir viskas kažkiek pajudinama, kažkas gali keistis. Jei neklystu, kartais ir sąaugų atsiranda. Bet geriausiai būtų tiesiog jiems parašyti ir paklausti ar reikia. Aš GN dariausi pas juos per pirmą konsultaciją, nors irgi buvo LP prieš metus daryta ir GN kažkiek anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 01 03, 02:01)
Pasiilgau Stambulo..  rolleyes.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 01 03, 05:26)
Labai stipriai gal ir nepasikeičia, bet kadangi prileidžiama dujų ir viskas kažkiek pajudinama, kažkas gali keistis. Jei neklystu, kartais ir sąaugų atsiranda. Bet geriausiai būtų tiesiog jiems parašyti ir paklausti ar reikia. Aš GN dariausi pas juos per pirmą konsultaciją, nors irgi buvo LP prieš metus daryta ir GN kažkiek anksčiau.

Na man vistiek tame trūksta logikos-LT pradžioj daroma GN,jei viskas ok,užsigarantavimui pasiūlo LP,kad apžiūrėtú dėl sàaugú ar kt.per echo nematomú dalykú.Tai kaip per LP galėtų kažkas pablogėti?dujos,mano supratimu,čia ne prie ko g.gif

Nepriimkit kaip priekaištą jums,tiesiog norisi tokiems dalykams logiško paaiškinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 03 sausio 2016 - 12:57
QUOTE(Persikute123 @ 2016 01 03, 00:01)

Noreciau Stambula pamatyti ziema - idomu, ar balta, ar salta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 01 03, 14:08)
Noreciau Stambula pamatyti ziema - idomu, ar balta, ar salta...  smile.gif

Mes su mb ir jau pasiilgom, fb užsilaikinus psl Stambulo tai oi kokiu gražių foto baltų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 03, 14:01)
Mes su mb ir jau pasiilgom,  fb užsilaikinus psl Stambulo tai oi kokiu gražių foto baltų  wub.gif

O kaip tas psl vadinasi? Aš irgi noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 01 03, 13:51)
Na man vistiek tame trūksta logikos-LT pradžioj daroma GN,jei viskas ok,užsigarantavimui pasiūlo LP,kad apžiūrėtú dėl sàaugú ar kt.per echo nematomú dalykú.Tai kaip per LP galėtų kažkas pablogėti?dujos,mano supratimu,čia ne prie ko g.gif

Nepriimkit kaip priekaištą jums,tiesiog norisi tokiems dalykams logiško paaiškinimo.

Jūs planuotumėt pirmą konsultaciją?
Man buvo GN tada lp po metų važiavau konsultacijai. Ir kartoti GN nereikėjo. Esmė ta kad jiems reikia geros nuotraukos į kurią žiūrint jiems nekiltų klausimų.
Jie iš mano GN pamatė polypą. Nors ir po tos GN sekė lp histero iui ivf.. Nesimatė polypo. Ir kokia man buvo nuostabą kai pažiūrėję echo jie sako va...
Norėjau pati kartoti GN pas juos bet jie sakė. Ne nereikia. Tad pirma siūlyčiau susisiekti su jais. Jiems GN reikalinga per visą ivf procesą pasiima į segtuvą. Po ivf atiduos
Tik jei skrisit konsultacijai visus kraujo tyrimus lh prolaktinus ir pan pasidaryti čia Lt. Nes ten kainos milžiniškos...
Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2016 01 03, 15:08)
O kaip tas psl vadinasi? Aš irgi noriu  bigsmile.gif

Turkey.Home fb bendruomenė 4u.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 03 sausio 2016 - 14:09
QUOTE(nefifi @ 2016 01 03, 13:51)

jei paskaitytum visas temas, pamatytum kiek logikos truksta tarp musu gydytoju darbo, supratimo ir poziurio ir turku gydytoju sioje srityje.
taip kad logikos gal labai ir neverta cia ieskoti. skirtingi zmones, skirtingos diagnozes, skirtingos istorijos. taip kad ..... mirksiukas.gif
daug cia atveju buvo, kad pas mus viskas ok, o nuvaziavus ten po pirko echo jau viskas ir nelabai net ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 03 sausio 2016 - 14:44
QUOTE(Irėnė @ 2016 01 03, 15:43)
jei paskaitytum visas temas, pamatytum kiek logikos truksta tarp musu gydytoju darbo, supratimo ir poziurio ir turku gydytoju sioje srityje.
taip kad logikos gal labai ir neverta cia ieskoti. skirtingi zmones, skirtingos diagnozes, skirtingos istorijos. taip kad ..... mirksiukas.gif
daug cia atveju buvo, kad pas mus viskas ok, o nuvaziavus ten po pirko echo jau viskas ir nelabai net ok.

pritariu visom keturiom thumbup.gif LT pas mane viskas ok, dare IVF, po nepavykusiu, vel sake darom, nieko nekeiciam juk viskas gerai, buna kad nepavyksta, bandom dar, gal pavyks doh.gif cia gydytojo zodziai doh.gif nuvykus i TR, prof Semra padarius echo iskart pasake kad reik salint viena kiausintaki, o po GN dar ir polipa gimdoj atrado ir suabejojo del antro kiausintakio, kad gali ir ji tekt pasalint, tada seke LP, ir buvo abu pasalinti kiausintakiai bei polipas gimdoj (pasak prof Semros kiausintakiai buvo very very bad, uztat ir negalejo pavykt IVF ar nestumas), po visko profesore pasake kad dabar yra labai dideli sansai jog tapsiu nestuke.gif , ir ji buvo teisi, turku deka turim nuostabiausia dukruze, kuri kiekviena diena vis daugiau sypsenu mums padovanoja wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites. Sveikinu visas su praejusiom sventem. Linkiu, kad 2016 atnestu taip ilgai laukiama stebukla! smile.gif

Noriu paklausti del FET: ar Memorial pries FET reikia matuotis gleivines dydi LT 2 ir 14 c.d.?
O dar klausimas toms, kas turejo persileidima ir abrazija, ar reikia kartoti GN pries FET? Nes kaip suprantu, po persileidimo ten viskas gali pablogeti ir kiausintakiai uzakti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 03 sausio 2016 - 16:10