Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 34 tema

777, iki kada tau liepe crinona naudoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 01 04, 13:43)
Na moksliškai ir aš nežinau kaip vadinasi, manau trumpas ir ilgas protokolai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, nežinau, aš bandau pasiskaityti bent lietuviškai, kada koks skiriamas, bet kad nieko nerašo su užklausa "IVF protokolai". Tiesiog įdomu, su kokiais nukrypimais kada koks skiriamas.
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 04, 14:30)
Man irgi keista, tai pasitarsiu su gine ir gal vartosiu iki 12.. g.gif
Nuojauta, o  kokia doze sake? 2 i diena?

Taip, po 2. Aš ir parsivežiau iš TR belekiek pokų iki 12 sav.
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 04, 13:25)
Mergaites, kas zino, arba kaip jus darete: man turkai crinona liepe naudoti iki 10 sav. Iskart staigiai reikia nutraukti, ar kazkaip mazinti doze? O is kur tada organizme be crinono bus progesterono,jei placenta susiformuoja tik 12 sav.?  doh.gif  ar as cia kazko nesuprantu?  4u.gif

man liepe iki 12 sav, bet naudojau gal iki 14sav smile.gif juk nuo jo nieko blogo nesidaro ax.gif as nuo 12 sav pradejau palaipsniui mazint dejau kelias dienas po 1 i diena, paskui kelias dienas kas antra diena, o paskui kas trecia ir pasidariau prog tyrima, ar viskas gerai, o tada ir nutraukiau ax.gif is daugelio mamyciu supratau kad ji reik palaipsniui nutraukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 01 04, 14:59)
Na, nežinau, aš bandau pasiskaityti bent lietuviškai, kada koks skiriamas, bet kad nieko nerašo su užklausa "IVF protokolai". Tiesiog įdomu, su kokiais nukrypimais kada koks skiriamas.

Na kadangi bus pirmas ivf tai turbūt skirs standartinį protokolą. Tr realiai skiriami du. Vienas įprastas kitas su estrogenais.
Na šiaip info tokia ant greičio. https://www.fertilit...tocol-right-you čia keli aprašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 04 sausio 2016 - 14:25
Su Naujais metais! Tegul sie bezdziones metai mums buna dosnus nestuke.gif
Atsakyti
Merginos skubiai reikia progrstano man. Gal kas turi paskolint Vln? Nelabai dar suprantu kas su manim daros, nes hcg paaugo, bet kraujuoju kaip per mm blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 01 04, 16:33)
Merginos skubiai reikia progrstano man. Gal kas turi paskolint Vln? Nelabai dar suprantu kas su manim daros, nes hcg paaugo, bet kraujuoju kaip per mm blink.gif

Turiu leidžiamo, namuose 1 ar 2 ampules ir dar Persikutė man parvežė iš TR.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 01 04, 15:43)
Turiu leidžiamo, namuose 1 ar 2 ampules ir dar Persikutė man parvežė iš TR.

Gal kas dezute turetu?
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 01 04, 16:59)
Gal kas dezute turetu?

Šiandien ~19 val. pasiimsiu iš Persikutės 4 dėžutes. Parašiau savo tel tau į a/ž.
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 01 04, 16:33)

Jei hcg auga, tai kraujavimas nebutinai ka blogo reiskia,laikom kumstukus!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 04, 14:46)
777, iki kada tau liepe crinona naudoti?  4u.gif

Na kiek pamenu tai elis sake kad reiks naudoti iki 12sav. bet daugiau as ju neklausiau. Manau kad jiems laiskeli brukstelsiu po apsilankymo pas gine, nes man taip pat idomu iki kada naudoti glifor, dabar as jo geriu po 1500 mg/diena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 04 sausio 2016 - 16:36