QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 01 05, 18:18)
Sveikos merginos, nors dar ir oficialiai nesiregistravau pirmam puslapyje (dar šiek tiek reikia man laiko), bet vis vien noriu pasiklausti. Kadangi esu turėjusi bėdų su implantavimusi- tai turkai siūlo diagnostic hysteroscopy and endometrial injury ciklą prieš ivf, kad padidintų implantacijos tikimybę. Na galvoju gerai, jei tai tik padidina tikimybę- reikia daryt. Atsiunčia jau vos ne suderintą laiką ir viską ir kai pamatau kainą man atsidaro stalčius - 2700 USD ! Na kaip ir reikėjo panašiai tikėtis, bet buvo lengvas šokas. kai tuo tarpu ivf siūlomas paketas ~ 3500. Tai turiu du klausimus: gal kas darėsi šias procedūras ir gali pakomentuoti veiksmingumą. O kitas- gal geriau tiesiog bandyti ir jei nepavykų- po to bandyti dar kartą (nors laiko tikrai neturiu kur tempti), nes pingilėiai procedūroms ir ivf ne labai ką skiriasi.
manau kaina tikrai tokia gali but

P.s. issitraukiau Memorial kaininka (sausio menesio 2015metu) - H diagnostine 1600euru, IVF - 2310euru
o kainos manau tokios dideles, kad bent jau Memorial tai kiek zinau lygtai privati klinika