Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 34 tema

QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 01 05, 18:18)
Sveikos merginos, nors dar ir oficialiai nesiregistravau pirmam puslapyje (dar šiek tiek reikia man laiko), bet vis vien noriu pasiklausti. Kadangi esu turėjusi bėdų su implantavimusi- tai turkai siūlo diagnostic hysteroscopy and endometrial injury ciklą prieš ivf, kad padidintų implantacijos tikimybę. Na galvoju gerai, jei tai tik padidina tikimybę- reikia daryt. Atsiunčia jau vos ne suderintą laiką ir viską ir kai pamatau kainą man atsidaro stalčius - 2700 USD ! Na kaip ir reikėjo panašiai tikėtis, bet buvo lengvas šokas. kai tuo tarpu ivf siūlomas paketas ~ 3500. Tai turiu du klausimus: gal kas darėsi šias procedūras ir gali pakomentuoti veiksmingumą. O kitas- gal geriau tiesiog bandyti ir jei nepavykų- po to bandyti dar kartą (nors laiko tikrai neturiu kur tempti), nes pingilėiai procedūroms ir ivf ne labai ką skiriasi.

manau kaina tikrai tokia gali but g.gif mes uz LP ir H mokejom virs 3000 euru doh.gif
P.s. issitraukiau Memorial kaininka (sausio menesio 2015metu) - H diagnostine 1600euru, IVF - 2310euru
o kainos manau tokios dideles, kad bent jau Memorial tai kiek zinau lygtai privati klinika g.gif galvojom kad vietiniam pigiau, bet pasirodo kad kainos tos pacios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 05 sausio 2016 - 18:20
vasaros žiedai,777 ir kitos neštukės,gal keliamės į pilvūzių temukę 4u.gif
paplepėtume mums aktualiom temom wub.gif
soriukas kad aš čia ne į tema blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 01 05, 19:09)
Na, jo, vasarosziedai, teisingi pamąstymai dėl bereikalingų vaistų dozių... bet būtų įdomu, jei rastum kainininką palyginimui. Dar kartą pažiūrėjau el. laišką, akurat: 2700 USD už abidvi procedūras vienu metu! Cia Medicana.
O IVF tai paketo kaina su vaistais. Skamba taip:
The cost of treatment package in our Hospital is 3500 USD. Package contains the IVF/ICS procedure, AHA and IMSI in necessary cases, blastocyst culture, all the drugs and medications until embryo transfer, all hormone tests and consultations during follow up period.

Liskiaus, ačiū už tokią operatyvią reakciją - Tavo palaikymas kažkaip labai mane pastiprina smile.gif
Gal dar kitos merginos turės kokių nuomonių ar minčių - verdu dvejonių sultyse smile.gif

džiaugiuos kad pastiprina 4u.gif
spausiu kumščius stipriai 4u.gif
šiaip mano nuomonė buvo tokia-nusimausiu paskutinius triusikus,bet viską darysiesiu tik stebūklų šalyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 01 05, 18:07)
Na jeigu negali sau leisti histero ir injury tr,  tai gal kad bereikalo nebandyt ir organizmo nenuodyt vaistais pasidaryk sias proceduras lt?  g.gif  as lt dariausi histero ir injury, rezultatas nudziugino  nestuke.gif

Oho! Smagu girdėt, kad yra įvairių išeičių smile.gif O kur LT dareisi ir kaip tai atrodo- tiesiog nueini į kliniką ir prašai kad padarytų ir sakai, kad vėliau važiuosi į TR? Kiek kainuoja LT?
Na kažkaip gal išsimokėčiau ir TR, bet tiesiog negaliu atsigaut nuo šoko, kad kainuoja panašiai kaip ivf.
Atsakyti
Merginos kurios susirasineja su Memorial klinika kam jus rasote anglu kalba, kad atrasytu?
Atsakyti
Liskaus, as mielai issikelciau, tik kazkaip noretusi "kas po ivf":) ar yra kas nors panasaus, ar reiktu pasidaryti: turkaites po ivf- oi laukiam laukiam lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 05, 19:44)
Liskaus, as mielai issikelciau, tik kazkaip noretusi "kas po ivf":) ar yra kas nors panasaus, ar reiktu pasidaryti:  turkaites po ivf- oi laukiam laukiam lotuliukas.gif

i as memorial paziurejau, bet as turiu tik ivf kainas, kitu ne. Sifonyte manau teisingai surase, nes lapkricio men. Ivf tiek kiek ji raso ir kainavo.

Papildyta:
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 05, 19:47)
Liskaus, as mielai issikelciau, tik kazkaip noretusi "kas po ivf":) ar yra kas nors panasaus, ar reiktu pasidaryti:  turkaites po ivf- oi laukiam laukiam lotuliukas.gif
Papildyta:
i as memorial paziurejau, bet as turiu tik ivf kainas, kitu ne. Sifonyte manau teisingai surase, nes lapkricio men. Ivf tiek kiek ji raso ir kainavo.

LT darytis operacijas variantas, gal galima filmuoti ar pan, tai ir turkams turetu tikti. 4u.gif
Atsakyti
[quote=vasarosziedai,2016 01 05, 19:48]
Liskaus, as mielai issikelciau, tik kazkaip noretusi "kas po ivf":) ar yra kas nors panasaus, ar reiktu pasidaryti: turkaites po ivf- oi laukiam laukiam lotuliukas.gif

taip,yra būten mergaičių po ivf temuke,seku ją,ten gi mano bendražygės 4u.gif
vadinasi pilvukų namučiai besibeldžiantys stebuklai 4u.gif
keliamės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 01 05, 19:16)
Oho! Smagu girdėt, kad yra įvairių išeičių smile.gif O kur LT dareisi ir kaip tai atrodo- tiesiog nueini į kliniką ir prašai kad padarytų ir sakai, kad vėliau važiuosi į TR? Kiek kainuoja LT?
Na kažkaip gal išsimokėčiau ir TR, bet tiesiog negaliu atsigaut nuo šoko, kad kainuoja panašiai kaip ivf.

Histeroskopija ir pabraižymą dariausi vilniaus antakalnio klinikoj pas Mačėjų. Tereikia siuntimo iš šeimos gydytojo ar ginekologo. Šios paslaugos yra nemokamos, jei žinoma esi drausta. Tiesiog pasiskambinau į skyrių ir užsiregistravau histeroskopijai, o kai atėjo daktariukas pašnekėti tiesiog paprašiau kad tuo pačiu padarytų ir pabraižymą. Pasakiau kad ruošiuosi IVF ir ne Lietuvoje, jis puikiai suprato kad keliausiu į tr, nes daug merginų iš šio skyrelio kreipiasi į jį ax.gif aišku jei turi galimybę tikriausiai ir aš rinkčiausi tr, tik norėjau pasakyti, kad jei laaabai skaudžiai kirs per kišenę tai yra išeitis ir Lietuvoje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 05, 19:48)
LT darytis operacijas variantas, gal galima filmuoti ar pan,  tai ir turkams turetu tikti.  4u.gif

Operacijos irasus daro tik privati klinika grybo g., aš ten dariausi lp+histeto ir irasa veziausi i tr. Jeigu darysi vienu metu histero ir injury tai su siuntimu dengia tik viena kazkuria procedura, tikriausiai apsimoketu siuntima imti histeto. Cia jau tokia ligoniu kasu sistema doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 05 sausio 2016 - 19:00
Sveikos merginos, nuolat seku Jūsų temute, pavasarį ketinu kelti spranus į Tr smile.gif
Kaip tik praėjusią savaitę bendravau su gydytoja su kuria sutarėm sekantį mėnesį daryti laporoskopiją ir histeroskopiją (beje pastarąją atlikti kartu su lp pasiūlė pati gydytoja; pasiteiravau ar tikrai galima abi kartu daryti ar ligonių kasa kompensuos blush2.gif sakė žinoma, kad galima ir kad kompensuos bigsmile.gif )
Taip pat sakė, kad pasistengs pridaryti kuo daugiau nuotraukų, kiek leis aparatūra, svarbiausiose vietose atliks įrašus (kaip supratau tai priklausys nuo to kiek duomenų tilps aparatūroje).
Neturiu galimybės atlikti šių procedūrų Tr, todėl tenka ieškoti išeičių Lt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2016 01 05, 21:36)
Sveikos merginos, nuolat seku Jūsų temute, pavasarį ketinu kelti spranus į Tr smile.gif
Kaip tik praėjusią savaitę bendravau su gydytoja su kuria sutarėm sekantį mėnesį daryti laporoskopiją ir histeroskopiją (beje pastarąją atlikti kartu su lp pasiūlė pati gydytoja; pasiteiravau ar tikrai galima abi kartu daryti ar ligonių kasa kompensuos  blush2.gif  sakė žinoma, kad galima ir kad kompensuos  bigsmile.gif )
Taip pat sakė, kad pasistengs pridaryti kuo daugiau nuotraukų, kiek leis aparatūra, svarbiausiose vietose atliks įrašus (kaip supratau tai priklausys nuo to kiek duomenų tilps aparatūroje).
Neturiu galimybės atlikti šių procedūrų Tr, todėl tenka ieškoti išeičių Lt  smile.gif

O kokioj klinikoj darysi? g.gif idomu.. Man medicinos diagnostikos centre grybo g. aiskino, kad ligoniu kasos vienu metu kompensuoja tik viena operacija. valstybinese istaifose vienu metu daro abi nemokamai, bet man sake kad jie ten pagudrauja ir suformina ant vienos...
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2016 01 05, 21:36)
Kaip tik praėjusią savaitę bendravau su gydytoja su kuria sutarėm sekantį mėnesį daryti laporoskopiją ir histeroskopiją (beje pastarąją atlikti kartu su lp pasiūlė pati gydytoja; pasiteiravau ar tikrai galima abi kartu daryti ar ligonių kasa kompensuos  blush2.gif  sakė žinoma, kad galima ir kad kompensuos  bigsmile.gif )
Neturiu galimybės atlikti šių procedūrų Tr, todėl tenka ieškoti išeičių Lt  smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif į sąrašiuką? ax.gif kas daryta kaip sekėsi ? kokia diagnozė? 4u.gif kur darysi LP? g.gif labai faina kad gyd taip rūpinasi 4u.gif gal čia klp? g.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 01 05, 21:41)
O kokioj klinikoj darysi?  g.gif idomu..  Man medicinos diagnostikos centre grybo g. aiskino,  kad ligoniu kasos vienu metu kompensuoja tik viena operacija. valstybinese istaifose vienu metu daro abi nemokamai, bet man sake kad jie ten pagudrauja ir suformina ant vienos...

Nemanau, kad ten gudraus smile.gif KLP Jūrininkų

Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 05, 21:52)
sveika prisijungus  4u.gif į sąrašiuką?  ax.gif kas daryta kaip sekėsi ? kokia diagnozė? 4u.gif kur darysi LP?  g.gif labai faina kad gyd taip rūpinasi  4u.gif gal čia klp? g.gif

Priežastys neaiškios kilmės, vyro turtas thumbup.gif , hormonai thumbup.gif
Atliktos 3 IUI ir 1 IVF LV Embrions (išpunktavo 16, 10 apsivaisino, 3 d. liko 2 prastos kokybės, abu įsodino, tačiau kibimo nebuvo).
Vienas iš kiaušintakų nėra ypatingai geras, gana vingiuotas, tai bandysime dar prieš Tr paremontuoti per LP biggrin.gif
Tai po LP užplūsiu Jus klausimais dėl Tr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2016 01 05, 21:00)
Nemanau, kad ten gudraus  smile.gif KLP Jūrininkų

smalsu pas kokia gydytoja ax.gif
Atsakyti