Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 34 tema

QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 07, 22:12)
Nuojauta, jus memorial buvote? As dariausi santariskese.

Taip, Memoriale. Lapuose or pas mane beta hcg.
O nuvarius i santarus, aš sakydavau TIESIOG hcg, jie turi tada padaryti tą nėštumą parodantį. Tik nenutrauk vaistų! Čia kažkoks nesusipratimas tiesiog....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 07 gruodžio 2015 - 21:16
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 07, 21:04)
Gal kas is senbuviu ka nors gali pakomentuoti? Lapuose raso beta hcg, santariskes laisvasis beta hcg, tai gal cia ne tas pat?

LISKAUS nuorodoje rašo, kad laisvasis beta skiriamas genetikoje, o mano nuorodose paprastas beta nurodo nėštumą. Kaip ir 777 rašė, manau, kad ne tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 07, 22:04)
Gal kas is senbuviu ka nors gali pakomentuoti? Lapuose raso beta hcg, santariskes laisvasis beta hcg, tai gal cia ne tas pat?

Reikia daryti paprastą HCG, jis parodo nėštumą. Beta hcg man buvo skyrusi genetikė, kai buvau 13 nėštumo savaitę dėl genetinių reikalų.
Toliau vartokit crinoną ir džiaukitės tapus nestuke.gif. Sveikinu wub.gif..
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 12 07, 22:49)
Reikia daryti paprastą HCG, jis parodo nėštumą. Beta hcg man buvo skyrusi genetikė, kai buvau 13 nėštumo savaitę dėl genetinių reikalų.
Toliau vartokit crinoną ir džiaukitės tapus  nestuke.gif. Sveikinu wub.gif..
a

Nneringa ir mergaites, aciu jums labai, be jusu jau buciau nusiverkusi galutinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 12 07, 22:16)
LISKAUS nuorodoje rašo, kad laisvasis beta skiriamas genetikoje, o mano nuorodose paprastas beta nurodo nėštumą. Kaip ir 777 rašė, manau, kad ne tas pats  mirksiukas.gif

Soriukas blink.gif
Kaip bebutu sveikinkim mergaites naujai iskepta nestuke su aukstais skaiciukais nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 12 07, 22:49)
Toliau vartokit crinoną ir džiaukitės tapus  nestuke.gif. Sveikinu wub.gif..

pasirodo neklydau. net isiemiau genetiniu tyrimu lapus, darya 11sav 4d ir beta HCG 65, tai jei cia butu rodiklis bestumo, tai 11sav jis butu per mazas, bet butent beta HCG yra genetiniu tyrimu rodiklis, kuriu net normos ribos mazesnes.
taip kad tik neverkite, neliudekite ir nesinervinkite, nes pagal HCG jus kuo tikriausia nestuke ir dabar reik tik geru emociju, o su turkais manau tikrai nesusikalbejimas ivyko. svarbiausia nenutraukit vaistu
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 12 07, 23:51)
pasirodo neklydau. net isiemiau genetiniu tyrimu lapus, darya 11sav 4d ir beta HCG 65, tai jei cia butu rodiklis bestumo, tai 11sav jis butu per mazas, bet butent beta HCG yra genetiniu tyrimu rodiklis, kuriu net normos ribos mazesnes.
taip kad tik neverkite, neliudekite ir nesinervinkite, nes pagal HCG jus kuo tikriausia nestuke ir dabar reik tik geru emociju, o su turkais manau tikrai nesusikalbejimas ivyko. svarbiausia nenutraukit vaistu

Sifonyte, vaistus vartoju kaip ir vartojau. Ryt einu pas gydytojus. Ir tikesiuos geriausio smile.gif
Atsakyti
777 kur tavo auksti skaiciukai,nebesulaukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2015 12 08, 11:46)
777 kur tavo auksti skaiciukai,nebesulaukiu wub.gif

o 777 ne treciadieni? smile.gif
Atsakyti
trečiadienį trečiadienį...
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 12 08, 13:02)
trečiadienį trečiadienį...

Nedare nt? wub.gif