Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 34 tema

QUOTE(maugute156 @ 2015 12 09, 13:53)
Dave man meila bahram.atahanov@memorial.com.tr, sake moka ir anglu ir rusu. Tik va ner kaip paklaust ar cia vyras ar moteris  blush2.gif  O Madinos man rods irgi nera, arba ji atostogose, nes kai parasiau jai del transferio, atrase Bahram  g.gif

Sprendžiant iš pavardės, čia vyras. O dar iš pavardės sakyčiau, kad arba jis pats, arba jo tėvai iš kokio Kazachstano, todėl ir rusų moka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 09 gruodžio 2015 - 13:05
QUOTE(maugute156 @ 2015 12 09, 10:53)
Dave man meila bahram.atahanov@memorial.com.tr, sake moka ir anglu ir rusu. Tik va ner kaip paklaust ar cia vyras ar moteris  blush2.gif  O Madinos man rods irgi nera, arba ji atostogose, nes kai parasiau jai del transferio, atrase Bahram  g.gif

g.gif pagal mane tai cia vyras butu g.gif Na tikekimes, kad bus irgi ne ka blogesnis -ė uz Elis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 12 09, 13:06)
g.gif pagal mane tai cia vyras butu g.gif Na tikekimes, kad bus irgi ne ka blogesnis -ė uz Elis bigsmile.gif

Na tarkim vyras smile.gif parasiau jam susipazinimo laiska, su keleta klausimu del musu atvykimo, tai atrase, kad labas, aciu uz laiska, jei reiks pagalvos skambinkit arba rasykit meila g.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 12 09, 13:53)

mes kai skridom namo irgi rašėm Madinai, o atrašė bahram, tada dar nesupratom kame čia reikalas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 12 09, 12:41)
mes kai skridom namo irgi rašėm Madinai, o atrašė bahram, tada dar nesupratom kame čia reikalas... g.gif

Sveikutes mirksiukas.gif Katik susirasiau su Elis, viska issiaiskinau smile.gif Tai zodziu Arzu - moteris (rasyti rusiskai) Bahram - vyras (rasyti angliskai). Madina, kaip suprantu dabar nedirba, sake gris sausio menesi, gal del to tau Bahram ir atrase smile.gif
Atsakyti
mergaites, 11DPI 700 nestuke.gif . ne per didelis skaicius? blastutes gali pasidalinti? g.gif

kad elis nera, tai speju bus dabar klientai biski naslaiciai 4u.gif . Sevdos anglu tikrai prasta. rusu k labai gerai kalba 6a sesele ar slauge, vyresnio amziaus tokia
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 09, 14:23)
mergaites, 11DPI 700 nestuke.gif . ne per didelis skaicius? blastutes gali pasidalinti? g.gif

kad elis nera, tai speju bus dabar klientai biski naslaiciai 4u.gif . Sevdos anglu tikrai prasta. rusu k labai gerai kalba 6a sesele ar slauge, vyresnio amziaus tokia

Ohoho kokie skaiciukai thumbup.gif thumbup.gif na cia jau dvynukais tikrai kvepia smile.gif Kiek jum sodino?
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 09, 15:23)

ohoho bigsmile.gif va čia tai skaičiai, garantuoti dvynukai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 09, 15:23)

Vasarosziedai, nu suuuper thumbup.gif Tau tikrai 1 sodino? bigsmile.gif
Atsakyti
Ale kokia cia faina sekmiu banga uzejus thumbup.gif tikiuosi ir as i ja papulsiu wub.gif
Merginos paskutines buvusios TR( 777, jurgita, vasarosziedai, Liskaus, nuojauta) idomumo delei, pas koki daktara gydetes TR? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 12 09, 15:57)
Ale kokia cia faina sekmiu banga uzejus  thumbup.gif  tikiuosi ir as i ja papulsiu  wub.gif
Merginos paskutines buvusios TR( 777, jurgita, vasarosziedai, Liskaus, nuojauta) idomumo delei,  pas koki daktara gydetes TR? smile.gif

as pradžioj pas Aylin o paskui pas vyruka Ulker, taip pat Semra mane prižiūrėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 12 09, 15:57)
Ale kokia cia faina sekmiu banga uzejus  thumbup.gif  tikiuosi ir as i ja papulsiu  wub.gif
Merginos paskutines buvusios TR( 777, jurgita, vasarosziedai, Liskaus, nuojauta) idomumo delei,  pas koki daktara gydetes TR? smile.gif

Iš pradžių pas vieną, paskui pas kitą. Abu vyriškiai, bet vardų neįsidemėjau blush2.gif
Atsakyti