Įkraunama...
Įkraunama...

Swap 2015

QUOTE(fancycolor @ 2015 12 08, 16:44)
Aš manau, kad auskariukai ir šalikas -Juratelos darbas.

Ir visgi... Nepatingėjau temos nuo pradžių perskaityt - radau keletą kabliukų, kas leidžia manyt, kad visgi su Juratela susitikusios buvom... Puikiai ji mane išdūrė doh.gif
Na nieko... Naujokėm sveika pamaudytom but blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2015 12 08, 22:54)
Ir visgi... Nepatingėjau temos nuo pradžių perskaityt - radau keletą kabliukų, kas leidžia manyt, kad visgi su Juratela susitikusios buvom... Puikiai ji mane išdūrė  doh.gif
Na nieko... Naujokėm sveika pamaudytom but  blush2.gif

Nesupratau g.gif Kaip kur kas kada??
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2015 12 08, 23:27)
Nesupratau  g.gif  Kaip kur kas kada??

Na dar garsiai neskelbsiu ax.gif Kada nors pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2015 12 08, 23:36)
Na dar garsiai neskelbsiu  ax.gif Kada nors pasidalinsiu  mirksiukas.gif

Tai visdėlto pasitvirtino mano pasvaisčiojimai, kad gaunu mergaitę, jai padarau dovaną, nuvežu ir pasirodo ji man pažįstama bigsmile.gif Tikiuosi ne dėlto pagalvojai, kad buvom susitikę g.gif
Tik man jau sklerozė turbūt labai didžiulė, nes niekaip nepamenu kur ir kada buvom susitikę doh.gif Taigi tikrai neišdūriau Tavęs, tiesiog nepamenu 4u.gif

O kur mūsų vadas g.gif Kaip ir nėra spėliojančių, tai ką čia tą gumą tempsim, jeigu jau kaip ir aišku, kad aš gaminau Libajai, o Viksei - Roka 4u.gif
Papildyta:
Atsiprašau mūsų vado Matelyk, bet bent sąrašiuką paredaguosiu smile.gif

2015-tų Kalėdinis SWAP:

1. juratela - blansyte
2. roka - Rzivilele
3. _agnute_ - libaja
4. blansyte - sirenute
5. mėlinytė - _agnute_
6. sirenute - Viksė
7. fancycolor - jusda
8. Viksė - Roka
9. Rzivilele - dydo
10. jusda - mėlinytė
11. libaja - juratela
12. Dydo - *Radvileee
13. *Radvileee - fancycolor

SWAP dovanu albumas

Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2015 12 08, 23:36)
Na dar garsiai neskelbsiu  ax.gif Kada nors pasidalinsiu  mirksiukas.gif

Tik greičiau prašom pasidalinti, o tai smegeninė perkais bandant atgaminti kaip ir kur. Nors viskas aišku, čia būtent šį pirmadienį, ane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 09 gruodžio 2015 - 10:29
Labai gražios ir paskutinės dovanos ❤ Na va, koks smagus gavosi swap'as wub.gif Gaila, kad jau baigėsi verysad.gif
Atsakyti
Šalikėlio idėja nešiojimui 4u.gif
user posted image

Vieną kartą dvigubą apsukti aplink kaklą ir perkišti per susidariusią kilpą mirksiukas.gif
Libaja, jeigu sugalvosi keisti apvertų swarovskių rivoli raudonų auskariukų kabliukus į sidabrinius, tai norėjau perspėti, kad pakabuko kabiklis sidabrinis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mėlinytė @ 2015 12 09, 11:36)
Labai gražios ir paskutinės dovanos ❤ Na va, koks smagus gavosi swap'as  wub.gif  Gaila, kad jau baigėsi  verysad.gif

Po švenčių mielai galima pakartoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 09 gruodžio 2015 - 10:45
QUOTE(juratela @ 2015 12 09, 11:34)
Tik greičiau prašom pasidalinti, o tai smegeninė perkais bandant atgaminti kaip ir kur. Nors viskas aišku, čia būtent šį pirmadienį, ane  biggrin.gif

Jo, taigi jau laiptinėj papasakojot, kad esat pažįstamos su Juratela lotuliukas.gif nes jau keliuose Swapuose dalyvavot biggrin.gif Va čia ir užkibau.... Bet vakar skaitydama temą nuo pradžių radau, kad sau gaminate su swarovskiais papuošalus. Tai šitoj vietoj paaiškėjo ir dar kažkur...

QUOTE(juratela @ 2015 12 09, 11:46)
Libaja, jeigu sugalvosi keisti apvertų swarovskių rivoli raudonų auskariukų kabliukus į sidabrinius, tai norėjau perspėti, kad pakabuko kabiklis sidabrinis  4u.gif

Nekeisiu nieko, gražumas ir patogumas visko nerealus. Su raudonuoju vakar dukra buvo pasipuošus, o man tas margutis žiauriai prilipo. Su draugių pagalba sumąstėm, kad čia iš Fimo galbūt galėtų but? Nesu tokių daiktų čiupinėjus net tai nesusivokiau kas čia ir kaip...
O geltonuosius mažoji spiginasi, reiks kada įvert. Žodžiu - viskas trasoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2015 12 09, 12:14)
Jo, taigi jau laiptinėj papasakojot, kad esat pažįstamos su Juratela  lotuliukas.gif nes jau keliuose Swapuose dalyvavot biggrin.gif Va čia ir užkibau.... Bet vakar skaitydama temą nuo pradžių radau, kad sau gaminate su swarovskiais papuošalus. Tai šitoj vietoj paaiškėjo ir dar kažkur...
Nekeisiu nieko, gražumas ir patogumas visko nerealus. Su raudonuoju vakar dukra buvo pasipuošus, o man tas margutis žiauriai prilipo.   Su draugių pagalba sumąstėm, kad čia iš Fimo galbūt galėtų but? Nesu tokių daiktų čiupinėjus net tai nesusivokiau kas čia ir kaip...
O geltonuosius mažoji spiginasi, reiks kada įvert. Žodžiu - viskas trasoj  thumbup.gif

Kad neminėjau laiptinėje juratelos g.gif Galėjau minėti nebent fancycolor 4u.gif

Šaunu, kad Jums patiko 4u.gif
Taip, margučiai gaminti iš modelino. Swarovskiukai buvo pagrindinė dovana (tokia kalėdinė), bet paskui nusprendžiau priedo kažką margesnio pagaminti, nes rašėte anketoje, kad "svarbu daug spalvų", o beto laiko buvo dar daug likę, nes prie modelino reikia šiek tiek to laiko, o dar ir nutaikyti, kad mažylio namie nebūtų biggrin.gif O tai tuoj prisistato minkyti ir padėti prie daromo darbelio biggrin.gif
Gerai, kad sumasčiau ir muosius su SW perliuku pagaminti, dabar visos trys nmamų panelės galės pasidalinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 09 gruodžio 2015 - 11:38
QUOTE(juratela @ 2015 12 09, 12:24)
Kad neminėjau laiptinėje juratelos  g.gif  Galėjau minėti nebent fancycolor

Vat būtent :-P Tada pripuoliau prie sąrašo, pamačiau, kad arba- arba ir apsistojau ties klaidingu variantu lotuliukas.gif Matyt per greitumą pati nepastebėjot lotuliukas.gif o išdurt pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, persiprasau kad dingau ant zaidimo pabaigos - seimoje liudesys, netektis....

Bet jus sauniai ir be manes susitvarket, visos dovanos nuostabios (nuotraukas i albuma sukelsiu kai jegu daugiau atsiras)
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2015 12 09, 18:19)
Sveikos, persiprasau kad dingau ant zaidimo pabaigos - seimoje liudesys, netektis....

Bet jus sauniai ir be manes susitvarket, visos dovanos nuostabios (nuotraukas i albuma sukelsiu kai jegu daugiau atsiras)

Vaje unsure.gif , užupjauta Matelyk.
Atsakyti
unsure.gif Matelyk, užuojauta.
Atsakyti