Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2015 12 10, 23:02)
-Apie ką čia...

Nu taigi tas privalomas čipavimas katinu,sunu,sesku nuo sausio isigalios...

Man eda nervus nezinia prates sutarti ar ne...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 12 11, 00:16)

Pirmąkart girdžiu, neturiu kada domėtis tokiais dalykais db. Apsieisim. Mano katinėlis visad sėdi namie, niekas jos į lauką neleidžia. O šiaip Vln seniausiai privaloma gyvūnų registracija. Tik kažkodėl suregistruotų labai mažai. So?

O negali paklaust dėl sutarties? Kada nustos galiot dabartinė? unsure.gif Aš irgi myžčiau į batą. bijau.gif
Nors šiaip logiškai mąstant nieko tragiško neatsitiks - na grįši pas mamą ir vėl ieškosies, nu ką daryt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 12 10, 23:46)
Pirmąkart girdžiu, neturiu kada domėtis tokiais dalykais db. Apsieisim. Mano katinėlis visad sėdi namie, niekas jos į lauką neleidžia. O šiaip Vln seniausiai privaloma gyvūnų registracija. Tik kažkodėl suregistruotų labai mažai. So?

O negali paklaust dėl sutarties? Kada nustos galiot dabartinė?  unsure.gif Aš irgi myžčiau į batą.  bijau.gif
Nors šiaip logiškai mąstant nieko tragiško neatsitiks - na grįši pas mamą ir vėl ieškosies, nu ką daryt.  unsure.gif

Ai katinam ir seskam nemanau kad tai lb aktualu,siaip pasidomejau tik.

Kt savaite pasiskambinsiu personalo vadovei ir pasiklausiu.
Aisku,nieko tragisko,bet man cia patinka ir nenoriu pas mama gryzt.
Iki 31d ji galioja.
Atsakyti
siandien paskambino man personalo vadove,prates sutarti metams!!! jeeee:D
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 12 11, 00:16)

o triusius irgi reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 12 11, 14:14)

Sveikinimai 4u.gif
Ar pamiegi nakti?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 12 11, 16:28)
Sveikinimai  4u.gif
Ar pamiegi nakti?

Aciu 4u.gif
Su miegojimu,tai...matyt reik po pilna tablete gert jau,nes puse nelabai bepadeda...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 12 10, 22:16)

Pries 11 metu uzklausiau uk vet ar reik cipuoti mano kata,tai sake ...Reik...Cipuok,bet asmeninio katino tai jis tam nera parenges... ,nes i uzsieni nevazios,tai ir musiskis tik prie juros ir i Richmondo parka dar i Kew gardenus tebuvo nuvykes...rajona isvaiksto ir lovos duknose voliojas
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 12 11, 01:30)
Ai katinam ir seskam nemanau kad tai lb aktualu,siaip pasidomejau tik.

Katinai mėgėjai bėgt iš namų, todėl aktualu. Aišku, daug labiau tai liečia einančius į lauką. Maniškė nebent sugalvotų per atdarą į viršų langą į laisvę įsiveržt - tas labai baisu man, nes ji kurčia. Pasiklystų ir nepašauksi. Bet to nėr buvę, tikiuos ir nesugalvos.
Kartą tik streso turėjau, kai pro atdarą langą išėjo pas kaimynų, ačiūdie, po to grįžo. Bet tada langą paliko exkolegė, su kuria kartu gyvenom, ne į viršų, o į šoną pravirą.
Negali žinot, kada gali pasitarnaut tas "čipas".

QUOTE(meja82meja @ 2015 12 11, 14:14)

Tegyvuoja ramybė! Labai gera žinia. Sveikinu. smile.gif

Tai išsirašei vaistų?

Nesveikai pavargau.

Psichologė liepė galvot, kas man turėtų atsitikt, kad ramiau jausčiaus. Bet aš seniai apie tai galvoju ir kad iš niekur ilgesnės ramybės negaunu. Nžn., kaip išrast dviratį su amebos protu. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 12 11, 23:14)
Katinai mėgėjai bėgt iš namų, todėl aktualu. Aišku, daug labiau tai liečia einančius į lauką. Maniškė nebent sugalvotų per atdarą į viršų langą į laisvę įsiveržt - tas labai baisu man, nes ji kurčia. Pasiklystų ir nepašauksi. Bet to nėr buvę, tikiuos ir nesugalvos.
Kartą tik streso turėjau, kai pro atdarą langą išėjo pas kaimynų, ačiūdie, po to grįžo. Bet tada langą paliko exkolegė, su kuria kartu gyvenom, ne į viršų, o į šoną pravirą.
Negali žinot, kada gali pasitarnaut tas "čipas".
Tegyvuoja ramybė! Labai gera žinia. Sveikinu. smile.gif

Tai išsirašei vaistų?

Nesveikai pavargau.

Psichologė liepė galvot, kas man turėtų atsitikt, kad ramiau jausčiaus. Bet aš seniai apie tai galvoju ir kad iš niekur ilgesnės ramybės negaunu. Nžn., kaip išrast dviratį su amebos protu.  wacko.gif

labai apsidziaugiau kai suzinojau smile.gif ir tas toks pastovumas ramina dabar.
su vaistais Nidulia padejo,aciu jai smile.gif mama gavo receptus vaistams,bet laukiu kol issius,tai jauciu as greiciau pas ja grysiu nei sulauksiu tu receptu.
ziauriai noriu i kaima jau,miegosiu belen kiek ir sedesiu ramiai namie.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 12 12, 01:08)
labai apsidziaugiau kai suzinojau smile.gif ir tas toks pastovumas ramina dabar.

Jooo, įsivaizduoju. wub.gif Nereiks sukt smegenų, ramybė per šventes bus.
Aš sakau, ne tragedija, taip ir atrodo iš šono, bet, kai parašei, prisiminiau krizinius metus, kai keletą mėn. negavau atlyginimo, ir žinojau, kad bet kada gali uždaryt kioskelį, nors man nk nesakė, jei paskambindavau dėl kokių darbinių bėdų, darbdavys šaukdavo. doh.gif Niekam tuo metu tų pieškų nereikėjo, nes nu krizėkrizėkrizė.
Tada pirmąkart atsidūriau pas psichę (lexo jau buvau ragavus), norėjo guldyt į ligoninę. doh.gif Aišku, susidėjo ne vien krizė, bet ji dabaigė, kai jau nebepajėgiau kapstytis, nebežinojau ką daryt, bijojau, kad ilgai nesusirasiu darbo ir reikės nešdintis iš Vilniaus (labai to nenorėjau). Vienintelis geras dalykas, kad buvau kūda kūda tada. biggrin.gif Nors, manau, man nebuvo depresijos tada, ten grynas nerimo sutrikimas. Nerimas ištisai būdavo žiauriai stiprus, skerdžiantis. Košmariškas jausmas.
Mano situacija buvo geresnė, nei Mėjos, nes ir patirties darbinės jau turėjau, turėjau ir iš ko pragyvent kurį laiką, bet viskas atrodė taip siaubinga. unsure.gif
Memuarai išniro. doh.gif
Atsakyti
Night,esi buvus kavinej Cat Cafe?
Atsakyti