Mėja, mes ne apie tai, ne taip tu supranti.
Medikas išrašo ką išrašo tavęs nematydamas, - nei apžiūrėjęs, nei apklausinėjęs.
Tai liečia ne tavo asmenį, bet apskritai bet kokį pacientą. Ir niekam kitam, išskyrus tave, turbūt, nesunku įžvelgt neprofesionalumą ir profesinės etikos bei darbo drausmės
grubius pažeidimus. Net pats žmogus savęs negali prognozuoti, o jis prognozuoja kitą, tikriausiai net nelabai pažįstamą asmeniškai. Ir ne apie perdozavimą kalbam - tikriausiai joks suaugęs nuo pakuotės lexo dar nemirė. O apskritai apie vaistų parinkimą iš oro.
Apie trisdešimtmetės kalbas, kad pati perka vaistus, nėr ką ir pasakyt. Jei tokio amžiaus dar tokius reikalus daro kažkas kitas, tai, matyt, tai daro visiškai neįgaliam asmeniui.
Bet tu dar gal suaugsi, nes savarankiškai gyveni dar visai neseniai.

Ir tai ne visai savarankiškai - gyvenama vieta aprūpino darbovietė. O tai labai daug.
Ar pakenčiamai ten su šiluma? Kaip tu prausies?
QUOTE(PRANAITE @ 2015 12 19, 14:20)
Maniau, kad kai neturėsiu ką slaugyti, mano gyvenimas palengvės, bet deja. Noriu parašyti. Night. Kai mane apninka panašios problemos kaip tavo darbinės, galvoju, kaip elgtųsi mano vietoj koks labai protingas žmogus. Pvz Jonas Paulius ll. skaičiau tokio Englisho parašytą knygą 'jonas Paulius Ll'. Tai knyga parašyta beveik ateistų žurnalisto kuris dirbo šalia popiežiaus. Ir tai knyga ne apie tikėjimą ar religiją, o apie šio žmogaus darbą ir sprendžiamas problemas. Gal rasi sau tinkamų minčių. Aš radau.
Ačiū labai, turėsiu omeny.

Kažkokią knygutę esu skaičius apie Joną Paulių, bet, berods ne tą.
Netektį išgyveni, ar naujos bėdos?

Laikykis.
QUOTE(medute9 @ 2015 12 19, 20:50)
Pasipasakojimas čia kartais tikrai kai ką pakeičia, gal ir pamažu, bet geriau nei nieko...
Man gal nieko ir nepakeičia, bet bent tuo metu, kai rašau, susikoncentruoju į rašymą, kaip veiklą, ir gal kažkiek ir kančia lengvesnė tampa. Bet tuo metu. Bent. Bet čia labiau apie praeitį rašau. Dabar nėr taip skaudu ir neramu viduj. Nors nerimo neatsikraau, bet jis tikrai, manau, ir mažiau išoriškai pastebimas, ir man pačiai lengvesnis.
Deraramos, kiek suprantu, turi duot kažkokią ilgalaikę naudą - padėt išsiskalbti smegenis ne tik tam kartui. Šiaip visad išėjus iš psichologės (gal išskyrus paskutinį k.) jaučiuos sunkiau, nei ten nebuvus.
O tie klausimai, kurie neturi atsakymo (na, man vis tiek dar atrodo, kad turi turėt

), kaip ji sako, įsukę mane į tokį ratą, ir mes vis kalbam, kalbam, bet siūlas neišsivynioja, kad kažkas spręstųsi. Todėl sakė, kad reikia išmokčiau klaust savęs kiek kitaip, tokiais klausimais, kurie turėtų konkrečius aiškius atsakymus. Man tas labai sunku su tais egzistenciniais dalykais. Kaip supratau, turėčiau mažiau apie juos galvot. Bet aš tiek į tą įsisukus, kad toks jausmas, kai jauti troškulį, pamiršti, kad nori gerti, o stengtis įjungti savo mintis, kad nori valgyti, o ne gerti, nes maisto yra, o vandens ne. Žodž., pagal mane tai dirbtina nors tu kuolą ant galvos tašyk man.
Deraramos, o neišeina, ar tau tai taip svarbu, kad mažiau teikti dėmesio santykiams su bendradarbiais, o daugiau darbui? Aš taip darydavau su ne itin mėgstama kolege, apie kurią tauškiau čia seniau. Nesipykdavau, bet ir drauge nebuvau. Bet, suprantu, kad vis tiek sunku. Mane iki šiol nupurto tas buvimas su ja. Nors lyg ir nieko blogo nedarė konkretaus, bet na negali, matyt, visi žmonės būt draugais.