Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 13, 12:56)
Na jau  biggrin.gif  Lietuvaitėms bile dadėt irnesakyk.gif  hihihi.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sotus savaitgalis blush2.gif bijau lipt ant svarstyklių.
Barbaške, smagu sulaukti tokių koplimentų smile.gif aš kai buvau numetusi iki 65 kg kam pasakydavau kad dukrai 16 irgi labai stebėjosi. smile.gif Noriu vėl tokia būt verysad.gif
Atsakyti
As penktadieni ir gavau pastebejima, kad svorio numetus. Malonu.
Atsakyti
Labas vakaras,

Nejauciu metu biggrin.gif ir pagalvoju, stabteliu susimastyti apie juos tik kai pagalvoju apie tai, jog noriu pagimdyti da viena vaika blush2.gif

Dovanu dar neturiu, bet jau ziurineju. Jos bus grynai simbolines.
Atsakyti
si menesi su vaikais skip'inu smile.gif

noriu tikros eglutes wub.gif ale brangios, zarazos.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 13, 20:49)
si menesi su vaikais skip'inu smile.gif

noriu tikros eglutes  wub.gif ale brangios, zarazos.

paieskok, mes uz 10 eur pajamem apie metro, ne sidabrine, vazone smile.gif parodysiu fb smile.gif
Atsakyti
QUOTE(morning sunshine @ 2015 12 13, 19:51)
paieskok, mes uz 10 eur pajamem apie metro, ne sidabrine, vazone smile.gif parodysiu fb smile.gif

kurr ? nes uz 60-70cm prie turgaus 22e norejo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 13, 19:54)

pas mus irgi labai brangios 20-30 euru praso,pernai vazone didele pirkom uz 35 litus

Labas vakaras 4u.gif
Piku Dama baltai pavydziu del bilietu-dovanos drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif Skorpai jega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 13, 20:54)

Maciau siandien prie virsulu maximos uz 12 euru su akcija supakuotos stovejo. Man gan dideles pasirode, virs metro tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 12 13, 19:02)
Labas vakaras,

Nejauciu metu biggrin.gif  ir pagalvoju, stabteliu susimastyti apie juos tik kai pagalvoju apie tai, jog noriu pagimdyti da viena vaika blush2.gif

Dovanu dar neturiu, bet jau ziurineju. Jos bus grynai simbolines.

As jau beveik visiems turiu dovanas thumbup.gif ,dziaugiuosi,kad be streso supirkau 4u.gif

Buvau prekybos centre zmoniu milijonai ir is kur ju tiek,rodos perka bet ka ir betkiek doh.gif

o as paskutiniais metais pgalvoju apie metus ir noreciau juos sustabdyti,kazkaip atrodo jau daug pragyventa,sausi bus 35 m,negaliu patiket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2015 12 13, 20:12)
Maciau siandien prie virsulu maximos uz 12 euru su akcija supakuotos stovejo.  Man gan dideles pasirode,  virs metro tai tikrai smile.gif

supakuotos nenoriu. Kate maise ax.gif
Atsakyti
Zingeidi kaip tu,kaip vaikelis? 4u.gif
Atsakyti