Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 15, 21:35)
Beveik 70 £ ,jei per dvi savaites nesumoki-dvigubėja  smile.gif  Jau sumokėta  biggrin.gif
Leidžia vestuvinį,tik pirštines tuomet reik naudot.
Tai ir nežadink,duok papulį miegančiam  biggrin.gif

oho baudele, nors nzn kiek lt uz stovejima nevietoj..

nejam miegantis ir neikisi biggrin.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 15, 21:37)
nepadeda:) kutenam, nurengiam, pampi keiciam, da visokius sposus isdarinejam, miega ir viskas arba prabunda minutei:D nu as kudikystej irgi tokia buvau biggrin.gif o verkia tik kai akuseres ateina ji apziuret:)

Padukus kutent bandyk, bet stipriau taip, lyg pakasyt norėtum. Suveikdavo. Akušerės rekomendavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MM*: 15 gruodžio 2015 - 21:54
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 15, 21:23)
nusiaubiau vakar vinted. itariau kad vyras pyks. biski pyksta..  blush2.gif

taigi uzsidirbi mirksiukas.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 15, 22:37)
nepadeda:) kutenam, nurengiam, pampi keiciam, da visokius sposus isdarinejam, miega ir viskas arba prabunda minutei:D nu as kudikystej irgi tokia buvau biggrin.gif o verkia tik kai akuseres ateina ji apziuret:)

wub.gif wub.gif wub.gif tu tokia gyva ir atsigavus atrodai, bent jau is kalbu wub.gif
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 15, 22:38)
isvada: reik pamaitint - kviesk akusere  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 15, 22:39)
oho baudele, nors nzn kiek lt uz stovejima nevietoj..

50 lt pries 3m susimokejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 15, 22:28)
Oi linksminames su mazium, zadink, nezadines sukniaukia kaip kaciukas ir toliau parpia biggrin.gif kaip reik pamaitint biggrin.gif

Oi kaip pažystama. Mano mažylis irgi toks buvo ligoninei netgi mišinuka pradejo duot nes svoris pradėjo krist. Ir išrengdavau ir po vandeniu užpakaliuka prausdavau, nešiodavau miegodavo kaip užmuštas. Bet kai parsivežiau namo pažadinau vakare, kad pamaitinti tai kai pažadinau kelias paras praverkė ir šiaip labai neramus buvo iki 1,5 metų tai tikrai. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 15, 22:28)
Oi linksminames su mazium, zadink, nezadines sukniaukia kaip kaciukas ir toliau parpia biggrin.gif kaip reik pamaitint biggrin.gif

Tai tik džiaukis, nes mano kai ant papo 2 paras prakabėjo beveik, tai jau be jėgų buvau ir į lovytę atskirą paguldžiau smile.gif O namie pirmą menesį irgi beveik parą miegodavo, bet gi naujagimiams tai normalu. Buvom pas pažįstamus, tai mama irgi vaiką vis žadindavo kad pavalgytų, aš lyg taip nedariau g.gif Bet svarbiausia režimo laikytis, nes mano mažas tai tik 12 užmigdavo nakčiai ir taip turėdavau nešiot ir supt ant peties kol užmigdydavau gal apie pusvalandį
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 15, 22:39)
nejam miegantis ir neikisi biggrin.gif  doh.gif

Dziaukis kad miega maziukas wub.gif
Maniske ismiegodavo be manes max 15 min doh.gif
O siaip tik ant manes miegodavo, nukelti be sansu buvo...

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kate+++: 16 gruodžio 2015 - 09:18
Labas 4u.gif

as vakar taaaaip gerai paplaukiojau baseine, supakavau vaikams dovanas (dali, kita dalis laukia siandien), galu gale damusiau uzuolaidas bigsmile.gif thumbup.gif o siandien varau tiesiai po darbo su drauge kalediniu dovanu pirkti, veliau kavos ir deserto i kavine wub.gif bus relaksas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 16, 12:59)
Labas  4u.gif

as vakar taaaaip gerai paplaukiojau baseine, supakavau vaikams dovanas (dali, kita dalis laukia siandien), galu gale damusiau uzuolaidas  bigsmile.gif  thumbup.gif  o siandien varau tiesiai po darbo su drauge kalediniu dovanu pirkti, veliau kavos ir deserto i kavine  wub.gif  bus relaksas  wub.gif

Kaip smagu smile.gif Mus jau pakvietė draugai per Kalėdas juos aplankyt, tai vėl pamatysiu leliuką mažą smile.gif Nu jau gal ir ne tok mažas, 4 mėnesiai biggrin.gif

Atsakyti
Labos
kalediniu dovanu ir leliuku maitinimo temos ziuriu aktualiausios bigsmile.gif

as pasisveriau siandien
ryt iskrova smile.gif
bo panasu kad kur pradejau ten ir baigsiu lotuliukas.gif

del dziaugimosi kad miega...maniskis miegodavo dienom, o naktim rekdavo doh.gif o diena tai tikrai zadint reikedavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 gruodžio 2015 - 13:11
Laba diena 4u.gif
Tylu temoje,visos laksto,dovanas perka gal bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2015 12 16, 14:06)
Kaip smagu  smile.gif  Mus jau pakvietė draugai per Kalėdas juos aplankyt, tai vėl pamatysiu leliuką mažą smile.gif Nu jau gal ir ne tok mažas, 4 mėnesiai biggrin.gif

per Kaledas gulesiu ant sofos kojas istiesus ir sedimosios niekur nenesiu nuo sofkes ir tv biggrin.gif

QUOTE(qqte @ 2015 12 16, 14:10)
kalediniu dovanu ir leliuku maitinimo temos ziuriu aktualiausios  bigsmile.gif

naturalu, kai dvi ka tik pagimdziusios, dvi besilaukiancios ir kelios planuojancios biggrin.gif

QUOTE(garbane @ 2015 12 16, 14:30)
Tylu temoje,visos laksto,dovanas perka gal bigsmile.gif

dirbu verysad.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Kavą geriu bigsmile.gif
Dovanų visų net neturiu blush2.gif Su vyru nutarėm pirkinį pirkt,tai vienas kitam nieko neperkam smile.gif Atkrito nors tiek biggrin.gif
Penktadienį kalėdinį megztuką galima apsirengt bigsmile.gif Važiuosiu po darbo pirkt smile.gif
Atsakyti