Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 22, 22:24)
gal mazoji kazkur nerva koki spaudzia mirksiukas.gif  man buvo, man visa desine kuno puse 'ateme' buvo, kelias savaites su skausmais ir visokiais tirpimais gyvenau

as irgi taip galvoju, bet kad ji sukiojasi visaip pas mane biggrin.gif bus per sventes ramiau jei paziures gydytojas unsure.gif

nuzlimbiau posma, eisiu miegot turbut, pervargus esu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 22, 21:31)
as irgi taip galvoju, bet kad ji sukiojasi visaip pas mane  biggrin.gif bus per sventes ramiau jei paziures gydytojas  unsure.gif

nuzlimbiau posma, eisiu miegot turbut, pervargus esu  unsure.gif

nu maniske irgi sukiojosi, o vat nervas uzspaustas buvo, tiksliai nepamenu, bet apie 3 savaites kankinaus, kol viena diena lyg ranka nueme. bet aisku, jei ramiau, tai pasikonsultuok su gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos...prisiduodu galutinai prieš šventes-62,2kg.na bet pastarosios 2 sav buvo lb įtemptos tai maisto derinimas kažkur pabėgo...tikiuosi daug neprisivalgyt per šventes ir po viso šio šurmulio grįžti su naujais tikslais... thumbup.gif

Visoms gerų švenčių... bigsmile.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
o siandien ar rytoj reikia prisiduot , susimaisiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 22, 23:02)
nu maniske irgi sukiojosi, o vat nervas uzspaustas buvo, tiksliai nepamenu, bet apie 3 savaites kankinaus, kol viena diena lyg ranka nueme. bet aisku, jei ramiau, tai pasikonsultuok su gydytoja mirksiukas.gif

blogai miegojau visa nakti, neradau kaip ta ranka padet, kad netirptu... laukiu kol atidarys poliklinika ir skambinsiuos smile.gif dar posma vakar nuzliumbiau, turbut is pervargimo ir skuadancia galva nuejau miegot unsure.gif

Labas rytas 4u.gif

paskutine diena darbe, viena esu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(anerita* @ 2015 12 23, 08:25)
Labas rytas
o siandien ar rytoj reikia prisiduot , susimaisiau smile.gif

23 d smile.gif

QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 23, 09:06)
blogai miegojau visa nakti, neradau kaip ta ranka padet, kad netirptu... laukiu kol atidarys poliklinika ir skambinsiuos smile.gif dar posma vakar nuzliumbiau, turbut is pervargimo ir skuadancia galva nuejau miegot  unsure.gif

Man tai is kart po gimdymo istino plastaka, vienas pirstas, gerai kad ligonine salia buvo, tai issiunte iskart issitirti, bet nieko nerado. Tik pritepe daugiausiai kremo ir apriso...Ir paskui dar namuose, buvo vel pirstas istines, skaudejo g.gif

Turbut nuovargis pasireiske, dar mazai miegojus 4u.gif

Tie pyragelei tai is mielines teslos, ne sluoksniuotos mirksiukas.gif Del kopustu, tai mociute darydavo ax.gif

Frofesore, is kokios mielines teslos tu darai bulkutes? Gal gali dar karta imesti nuoruoda, nerandu as ax.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 12 23, 09:31)

Frofesore, is kokios mielines teslos tu darai bulkutes? Gal gali dar karta imesti nuoruoda, nerandu as  ax.gif  4u.gif

Mielines bandeles prasom 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
isauso didzioji diena thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Laukiam pasiekusiuju tikslus bigsmile.gif wub.gif

Spaliuke29, koks tavo rezultatas? bigsmile.gif jauciu pasiimsi medali pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 23, 09:55)
Laukiam pasiekusiuju tikslus  bigsmile.gif  wub.gif 

Spaliuke29, koks tavo rezultatas?  bigsmile.gif  jauciu pasiimsi medali pati  biggrin.gif

gal bus tokiu g.gif

-10,2kg biggrin.gif kazko nebekrenta ax.gif nuo sausio 1 startuosiu, pilvo jau beveik nebera, bet oda paglebus, taciau nei vienos strijos thumbup.gif thumbup.gif vakar bandziau paltus priesnestuminius rengtis, tai per krutine be sansu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 23, 11:01)
-10,2kg  biggrin.gif kazko nebekrenta  ax.gif nuo sausio 1 startuosiu, pilvo jau beveik nebera, bet oda paglebus, taciau nei vienos strijos  thumbup.gif  thumbup.gif vakar bandziau paltus priesnestuminius rengtis, tai per krutine be sansu  doh.gif

oho, kiek daug nukrito thumbup.gif o kaip pati jautiesi? bigsmile.gif ir pilvukas kaip greit susitrauke! pavydziu del striju, mano slaunu vidines puses jau isvagotos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 23, 10:02)
oho, kiek daug nukrito  thumbup.gif  o kaip pati jautiesi?  bigsmile.gif  ir pilvukas kaip greit susitrauke! pavydziu del striju, mano slaunu vidines puses jau isvagotos  unsure.gif

daug dar ir liko, bet ziuriu labai ka valgau ir nepersivalgau, tai greit as juos numesiu ax.gif pradzioj apetito nebuvo visai, bet jau jegos gryzta, tai geriau, miegelio jau jauciasi trukumas nakti 5-6 val pamiegu ir kartais diena 1-2 su vaiku istaikius nusnaudziu ax.gif atrodo nieko baisaus bet norisi bent tas 6 val be pertrauku ismiegot biggrin.gif bet vistiek musu vaikiukas labai geras, nereksnys wub.gif
Atsakyti