Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 23, 15:09)
Pasidalink meniu  biggrin.gif
Kalėdoms galvoju taip:
Tortilijos suktinukai su lašiša,silkė pataluose,kepta žuvis su svogūnais ir kečiupu,įvairūs kumpeliai,vištienos kepsneliai.
Turiu triušį,bet nesugalvoju kaip gražiai jį nusivežti  schmoll.gif Namuose tai ištroškinčiau morkų,grietinės padaže ir su kokia burokėlių mišraine  bigsmile.gif 
Šakotį dar turiu.Va kokią bonkelę,žinoma vaikams lauktuvės.Gal gana?  g.gif

Žuvis Kalėdoms man nelabai, nes visi jos atsivalgę būna per Kūčias..
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 23, 16:09)
Pasidalink meniu  biggrin.gif
Kalėdoms galvoju taip:
Tortilijos suktinukai su lašiša,silkė pataluose,kepta žuvis su svogūnais ir kečiupu,įvairūs kumpeliai,vištienos kepsneliai.
Turiu triušį,bet nesugalvoju kaip gražiai jį nusivežti  schmoll.gif Namuose tai ištroškinčiau morkų,grietinės padaže ir su kokia burokėlių mišraine  bigsmile.gif 
Šakotį dar turiu.Va kokią bonkelę,žinoma vaikams lauktuvės.Gal gana?  g.gif

tai kad cia daugiau nei reik biggrin.gif pas mus Kaledoms bus vistiena, balta misraine ir norvegiskas migdolu pyragas, ale musiskis sakotis biggrin.gif mes kai dviese, tai nusprendem siemet, kad apsivalgymo nebus biggrin.gif ir aisku, likuciai nuo kuciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2015 12 23, 13:14)
Žuvis Kalėdoms man nelabai, nes visi jos atsivalgę būna per Kūčias..

O mano šeimyna labai mėgsta ir pati galiu kasdien valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 23, 15:16)
O mano šeimyna labai mėgsta ir pati galiu kasdien valgyt  biggrin.gif

Nebent biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 23, 13:14)
tai kad cia daugiau nei reik  biggrin.gif  pas mus Kaledoms bus vistiena, balta misraine ir norvegiskas migdolu pyragas, ale musiskis sakotis  biggrin.gif  mes kai dviese, tai nusprendem siemet, kad apsivalgymo nebus  biggrin.gif  ir aisku, likuciai nuo kuciu  biggrin.gif

Dar pagalvosiu,nenoriu jiems užkraut visko.O būsim porą dienų,tai susivalgys smile.gif
Dviese thumbup.gif Nereik ilgiausiai prie puodų stovėt.
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 23, 16:18)
Dar pagalvosiu,nenoriu jiems užkraut visko.O būsim porą dienų,tai susivalgys smile.gif
Dviese  thumbup.gif  Nereik ilgiausiai prie puodų stovėt.

tai dar kokiu lavaso suktinuku, duonos/pupeliu arba burokeliu/pupeliu misraines as pasiilgus wub.gif apie balta jau nesneku biggrin.gif
fainai, bet man tai patinka sventes su savais wub.gif isvis MB sake, uzsisakom pica, pasiimam kolos ir ilsimes bambas prie tv isverte biggrin.gif nes nepamenu, kad TV isijungus buvau biggrin.gif

1dieni valgiau labai skaniai marinuotus sonkauliukus (filipinietes receptaS), siandien ingridientus gavau, nes uzsisakiau biggrin.gif o dar idomesnes salotos buvo: salota (ta tokia kaip kopustas apvali), agurkai, obuoliai, apelsinai ir granatas wub.gif
Atsakyti
Valgyt noriu po šitiek išvardinto maisto biggrin.gif Einam su dukra kept kučiukų,gal prisikviesim šventinę nuotaiką biggrin.gif
Atsakyti
Aš kadangi niekada Kūčių ir Kalėdų namie nešvenčiu tai tik nusivežu kažką į svečius smile.gif O dar tiek daug visko uošvė prikrauna kad paskui ilgai dabaiginėjam biggrin.gif

Beje, uošvė kažką pradėjo įtarinėt kai pasakiau kad Kalėdų dieną vešiu vyrą pas draugą. Sako kažką slepiam, nes aš vis vairuoju ir nieko negeriu. Tik va apie nėštumą nepasiteiravo, tikriausiai per didelis jai čia netikėtumas būtų tai net nepagalvojo apie tą variantą, o va uošvis manau kažką jau gal įtaria.
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 23, 16:38)
Valgyt noriu po šitiek išvardinto  maisto  biggrin.gif Einam su dukra kept kučiukų,gal prisikviesim šventinę nuotaiką  biggrin.gif

as sugalvojau, kad kaneliu dar issikepsiu wub.gif

QUOTE(olivute @ 2015 12 23, 16:49)
Beje, uošvė kažką pradėjo įtarinėt kai pasakiau kad Kalėdų dieną vešiu vyrą pas draugą. Sako kažką slepiam, nes aš vis vairuoju ir nieko negeriu. Tik va apie nėštumą nepasiteiravo, tikriausiai per didelis jai čia netikėtumas būtų tai net nepagalvojo apie tą variantą, o va uošvis manau kažką jau gal įtaria.

kada zadat pasakyt? bigsmile.gif
Atsakyti
Mes šiandien su anyta kūčiukų prisikepem, kokie skanus wub.gif Bet jaučiu, kad ryt vėl teks kepti nieko neliks, čia pabandymui buvo biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,man valgiadieniai,net bijau svertis,o dar sventes ant nosies ax.gif
Nu nebesusitvarkau su savimi visai,seniai jau taip buvo g.gif dabar net nezadu nieko sau,o po svenciu bandysiu imti jauti uz ragu.
Pasiskundziau smile.gif

kuciukus kepat wub.gif wub.gif ,as pirkau
Atsakyti
Prisiduot tai jauciu pamirso dauguma:D taip jau gerokai susitrauke lentele,pratrynus 2 kartus neprisidavusias lotuliukas.gif tai po snd beliks 5-ios lotuliukas.gif
Atsakyti