Sveikos
norėčiau rimtai jungtis į jūsų būrį ir rimtai kovot su kg
QUOTE(tobula audra @ 2015 12 27, 17:48)
sveikute, junkis ir pasipasakok kiek sveri, koks ugis kiek nori numesti, mums viskas idomu
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 27, 17:56)
sveikute, junkis ir pasipasakok kiek sveri, koks ugis kiek nori numesti, mums viskas idomu
nuo sausio bus daug stipriai susiemusiu manau 
sausio nelauksiu, startuoju rimtai nuo ryt
ūgis kiek pamenu 1,70, o svoris..prieš kokius 3mėn buvo 70, poto sugedo batareikės ir ant svartyklių nė nelipau
sunkiausia man atsisakyti saldumynų ir mažinti kiekį maisto
esu įpratusi valgyti 3kart dienoje. išgeriu 2-3l vandens. tiesa darbą baigiu tik 6, grįžusi vakarienę tikrai dar valgysiu, žadu po 19val jau nebevalgyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 12 27, 18:01)
sausio nelauksiu, startuoju rimtai nuo ryt
ūgis kiek pamenu 1,70, o svoris..prieš kokius 3mėn buvo 70, poto sugedo batareikės ir ant svartyklių nė nelipau
įtariu dar porą kg užsimečiau
tikslas pradžiai 60kg
esu įpratusi valgyti 3kart dienoje. išgeriu 2-3l vandens. tiesa darbą baigiu tik 6, grįžusi vakarienę tikrai dar valgysiu, žadu po 19val jau nebevalgyti
na vien vakare nevalgyt nepakaks, reikes visa diena nepadaugint maisto, bet Tau pavyks, to ir linkiu, saunuole kad startuoji db;) pati nuo sausio su panasiu tikslu startuosiu
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 27, 18:06)
na vien vakare nevalgyt nepakaks, reikes visa diena nepadaugint maisto, bet Tau pavyks, to ir linkiu, saunuole kad startuoji db;) pati nuo sausio su panasiu tikslu startuosiu 
aš irgi tikiu, kad pavyks, nes labai noriu
o jūs meniu rašot temoj?
QUOTE(tobula audra @ 2015 12 27, 18:08)
netik rasom, bet ir viena kitos meniu komentuojam
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 27, 18:11)
super
Labas
Aš per sventes uzsidejau 2kg . siandien jau stengiuosi nevalgyt daug , bet sunku
Aš per sventes uzsidejau 2kg . siandien jau stengiuosi nevalgyt daug , bet sunku
as net nelipu ant svarstykliu ir nesinervuoju
labai stipriai neprisivalgiau, bet pliuso turetu but
pas mane pliusas, bet sversiuos tik sausio 4
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 27, 18:38)
as net nelipu ant svarstykliu ir nesinervuoju
labai stipriai neprisivalgiau, bet pliuso turetu but 
aš irgi nelipčiau, net jei baratkės veiktų
o lentelėj būtina dalyvaut?
o as issiunciau vyra kebabu
ziuresim Xfaktoriu