Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas rytas

65.2
Atsakyti
Laba ryta bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas, 76,2 smile.gif
Atsakyti
labas rytas, 63,7, -600gr cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 11, 11:00)
labas rytas,  76,2 smile.gif

kaip greit nukrito 1,7 kg thumbup.gif vadinas skysciai buvo thumbup.gif

visoms uz minusiukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 11, 10:15)
kaip greit nukrito 1,7 kg  thumbup.gif  vadinas skysciai buvo  thumbup.gif
visoms uz minusiukus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

buvo ir 75,8, bet vakar biski vynelio ikaliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 11, 10:41)
buvo ir 75,8, bet vakar biski vynelio ikaliau  blush2.gif

man tai nuo vynelio kaip tik dar buna pakrites kita diena, nu aisku priklausomai nuo kiekio ir ka prie to vynelio valgau smile.gif
Atsakyti
Laba ryta,priduodu ta pati 73kg.
Nu neiseina man susiimti ir ka nors daryti,kad kristu svoris,nu tiesiog gyvenu.
Atsakyti
o man siandien taip nuotaika sugadino pries savaitgali, verkti norisi verysad.gif musu uzsakytas langas, kuris turejo buti pries 5 sav jau pas mus, pasirodo, nepasieks musu dar iki sausio vidurio verysad.gif o taip tikejausi iki svenciu vonia susitvarkyti… nesuprantu kaip taip neatsakingai elgtis su klientais doh.gif zliumbsiu krokodilo asarom tuoj cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 11, 12:33)
o man siandien taip nuotaika sugadino pries savaitgali, verkti norisi  verysad.gif  musu uzsakytas langas, kuris turejo buti pries 5 sav jau pas mus, pasirodo, nepasieks musu dar iki sausio vidurio  verysad.gif  o taip tikejausi iki svenciu vonia susitvarkyti… nesuprantu kaip taip neatsakingai elgtis su klientais  doh.gif  zliumbsiu krokodilo asarom tuoj  cray.gif  cray.gif  cray.gif

o kodel?
kuo motyvavo? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 11, 13:39)
o kodel?
kuo motyvavo? sad.gif

niekuo doh.gif tipo kazkokios problems fabrike blink.gif doh.gif man nei silta nei salta, turejo per 2 sav padaryt, paskui 3 sav nutempe, siandien paskutine diena, tai kai suma pakeliau, pareiske, kad dar iki sausio vidurio nebus blink.gif doh.gif jmj, su sitais letapedziais doh.gif doh.gif doh.gif

bet ka tik gavau geru naujienu kompensacijai biggrin.gif pripazino mano magistra Norvegijoj clap.gif assa.gif nebereiks daugiau mokytis assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 11, 12:43)
niekuo  doh.gif tipo kazkokios problems fabrike  blink.gif  doh.gif  man nei silta nei salta, turejo per 2 sav padaryt, paskui 3 sav nutempe, siandien paskutine diena, tai kai suma pakeliau, pareiske, kad dar iki sausio vidurio nebus  blink.gif  doh.gif  jmj, su sitais letapedziais  doh.gif  doh.gif  doh.gif
bet ka tik gavau geru naujienu kompensacijai  biggrin.gif  pripazino mano magistra Norvegijoj  clap.gif  assa.gif nebereiks daugiau mokytis  assa.gif  assa.gif  assa.gif

tai is anksto neispejo? unsure.gif
siaip kadangi pati gamyboj dirbu, tai zinau, kad visko buna, tikrai visko. Bet stengiames ispeti klienta is anksto.. unsure.gif

valioo!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti