Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(ciu @ 2015 12 16, 13:49)
7 arba 7,5, 8 jau 39

Paziurekit MK puslapy size chart. 38 raso, kad 8... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleen @ 2015 12 16, 14:22)
Paziurekit MK puslapy size chart. 38 raso, kad 8...  4u.gif

Gal ir rašo, nežinau smile.gif, bet su 39 turiu 8 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2015 12 16, 10:35)
Gal ir rašo, nežinau smile.gif, bet su 39 turiu 8 smile.gif

aš nešioju 36,5 iš US visų batų, MK turiu kelias poras, visų jei nėra pusinio imu 7, jei yra pusinis imu 6,5 dydį. Kol kas nesu prašovus su MK 4u.gif diapozonas dydžių biškiuką ne tas kaip jūsų, bet esmė, kad imu savo įprastą US dydį 4u.gif

beje, labai daug lemia ir kojos platumas, keltis ir tt. Tai mano koja normali 4u.gif nei plati, nei siaura.

Gal kam padės apsispręst 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 16 gruodžio 2015 - 14:00
QUOTE(zuika23 @ 2015 12 16, 14:58)
aš nešioju 36,5 iš US visų batų, MK turiu kelias poras, visų jei nėra pusinio imu 7, jei yra pusinis imu 6,5 dydį. Kol kas nesu prašovus su MK  4u.gif diapozonas dydžių biškiuką ne tas kaip jūsų, bet esmė, kad imu savo įprastą US dydį  4u.gif

beje, labai daug lemia ir kojos platumas, keltis ir tt. Tai mano koja normali  4u.gif nei plati, nei siaura.

Gal kam padės apsispręst  4u.gif

Ai, nebežinau su tais dyžiais, čia nešioju 39, visus perku 8 arba 8,5 (aukštakulnius), MK turiu loferius 8, aukštakulnių - 8,5. Pėda 25. Nu lyg ir grynas 39 biggrin.gif . Ir dabar prašiau 8 dydžio bačiokų, ir labai tikiuosi, kad tiks smile.gif
Manau, kad kiekvienai skirtingai, kaip ir viskas, kas laisviau mėgsta, kas nelabai, kieno pėda lygi, kieno pusinė biggrin.gif
Atsakyti
http://www.michaelko...-...&color=0001 gal kuri jau gavote siuos batus? wink.gif
Atsakyti
kaunietes labai laukiu jūsų atsiimant prekes bigsmile.gif dar kruva siuntinių guli pas mane ir niekam nereik sad.gif o naujos parkeliauja nebus kur det doh.gif Labai prašau ir naujiems siuntinukams atėjus kuo greičiau pasiimti ir nepalikti paskutinei dienai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klistutia @ 2015 12 16, 11:33)
kaunietes labai laukiu jūsų atsiimant prekes  bigsmile.gif dar kruva siuntinių guli pas mane ir niekam nereik sad.gif o naujos parkeliauja nebus kur det  doh.gif Labai prašau ir naujiems siuntinukams atėjus kuo greičiau pasiimti ir nepalikti paskutinei dienai  mirksiukas.gif

neturėsim kur dėt, tai dalinsim tik paėmus senus biggrin.gif

Aš irgi noriu paraginti susimokėti už siuntinukus, kad paskui nebūtų paskutinės minutės degantis reikalas mirksiukas.gif geriau be streso viską laiku daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kur rasti normaliom kainom make up forever ir M.A.C kosmetikos? gal is kazkurio psl ja uzsakinejate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zittute: 16 gruodžio 2015 - 14:48
QUOTE(klistutia @ 2015 12 16, 15:33)
naujos parkeliauja

Va, kur maloniai skamba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 12 16, 16:00)
Va, kur maloniai skamba bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klistutia @ 2015 12 16, 14:33)
kaunietes labai laukiu jūsų atsiimant prekes  bigsmile.gif dar kruva siuntinių guli pas mane ir niekam nereik sad.gif o naujos parkeliauja nebus kur det  doh.gif Labai prašau ir naujiems siuntinukams atėjus kuo greičiau pasiimti ir nepalikti paskutinei dienai  mirksiukas.gif

Kaip galima taip ilgai laukto daikto nepasiimti ka? doh.gif
As tai iskart begu lotuliukas.gif
Ir dabar laukiu, kazin mano striukyte ir rankine spejo issiusti ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 12 16, 15:47)
Mergaites, kur rasti normaliom kainom make up forever ir M.A.C kosmetikos? gal is kazkurio psl ja uzsakinejate?

Ir mane domintu...
Atsakyti