Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 351

QUOTE(Blond @ 2015 12 19, 23:46)
Gal kartais jau ir Bloomingdales gruodzio 11 pirkimo skaiciukai bus? Ir gal netycia uz MB laikrodi? MB po kelis kartus per diena paklausia, kada jam atsius laikrodi 😂 Tie vyrai blogiau nei mazi vaikai 😀
Papildyta:
Apie 25,5 😉

rasykit pastukan, kuris ten uzsakymas, pasiziuresim kas nutiko, yra keleta prekiu backorderintu, bet nezinau ar laikrodis tame tarpe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2015 12 19, 23:40)
Ateinu ir as padekot mergaitems uz MK balerinas. Labai dailios. Emiau 9, siek tiek didokos, bet nekrenta nuo koju  biggrin.gif  Butu geriau buve 8,5.
Gal kas per mazas nusipirkot ir noretumet keistis?
http://www.michaelko...FP1S?color=0001
user posted image

Ir atskiras aciu sauniai dalintojai  4u.gif

gal kas noretu 9.5 keisti i 10 ? As turiu 10, bet noreciau 9.5 4u.gif
Atsakyti
Jeigu kuriai netiko ar persigalvojote pasiulykit tas MK balerinas 8,5 dydi 4u.gif i az.
Atsakyti
Laba 4u.gif mergiukai, sian labai laukiu Jusu wink.gif bigsmile.gif ateinancia savaite mane sugaut namuose bus sunkiau wink.gif
Atsakyti
Aš ir dėkoju už paskutiąją siuntą ir už visus bendradarbiavimo metus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Turbūt jau pirkimai baigėsi šiemet? Ir siunta buvo paskutinė šiais metais? smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat užbėgu padėkoti už gautus gėrius iš Abercrombie bigsmile.gif Ėmiau šias kelnes 2 dydžio ir suknelę XS dydžio. Dydžiai atitiko IDEALIAI. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz striukyte, tiko ir patiko 4u.gif
http://www.6pm.com/e...ixed-bib-bronze
Tik kazkaip to maisiuko striukei ideti negavau, gal netycia pas ka pasimete ? ax.gif
Nu bet jei ka apseisiu, ne tragedija smile.gif

Ir dar prisidedu prie klausimo ar cia jau buvo paskutinis siuntinukas siais metais ? 4u.gif Dar slapcia tikiuosiu ilgaauliu sulaukti sventems is MYHABIT biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EWI: 20 gruodžio 2015 - 15:21
QUOTE(EWI @ 2015 12 20, 16:01)
Aciu mergytes uz striukyte, tiko ir patiko  4u.gif
Tik kazkaip to maisiuko striukei ideti negavau, gal netycia pas ka pasimete ?  ax.gif

Ir dar prisidedu prie klausimo ar cia jau buvo paskutinis siuntinukas siais metais ? 4u.gif  Dar slapcia tikiuosiu ilgaauliu sulaukti sventems is MYHABIT  biggrin.gif

o Jus nugarineje puseje paziurekite, gal prisiutas, liks tik sukisti i ji wink.gif kai kurios striukese taip buna
Atsakyti
Jau issisprende klausimelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2015 12 20, 13:56)
Aš ir dėkoju už paskutiąją siuntą ir už visus bendradarbiavimo metus  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Turbūt jau pirkimai baigėsi šiemet? Ir siunta buvo paskutinė šiais metais?  smile.gif

aciu Jums wub.gif
Pirkimai tai taip, baigti 2015tuju smile.gif
o del siuntos kol kas nezinom . gal dar spes Vilnius- Kaunas gauti . su kitais miestais jau nelabai iseitu pries sventes. Bet kol kas tai tikrai nezinom , kada bus
QUOTE(Miaaaaau @ 2015 12 20, 14:35)
Aš taip pat užbėgu padėkoti už gautus gėrius iš Abercrombie  bigsmile.gif

QUOTE(EWI @ 2015 12 20, 15:01)

Aciu Jums wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2015 12 20, 14:56)
Aš ir dėkoju už paskutiąją siuntą ir už visus bendradarbiavimo metus  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Turbūt jau pirkimai baigėsi šiemet? Ir siunta buvo paskutinė šiais metais?  smile.gif

aciu, uz malonu bendradarbiavima visus metus smile.gif siunta iskeliavo, ir siusiu skaiciukus uz ja siandien
ir ateinancia savaite siusim siunta, taip kad jos keliaus, ir petrrauku nebus 4u.gif

QUOTE(Miaaaaau @ 2015 12 20, 15:35)
Aš taip pat užbėgu padėkoti už gautus gėrius iš Abercrombie  bigsmile.gif Ėmiau šias kelnes 2 dydžio ir suknelę XS dydžio. Dydžiai atitiko IDEALIAI.  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(EWI @ 2015 12 20, 16:01)
Tik kazkaip to maisiuko striukei ideti negavau, gal netycia pas ka pasimete ?  ax.gif

Ir dar prisidedu prie klausimo ar cia jau buvo paskutinis siuntinukas siais metais ? 4u.gif  Dar slapcia tikiuosiu ilgaauliu sulaukti sventems is MYHABIT  biggrin.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, labai laukiam visos, kada pasiimsite siuntinukus. As dar ir is praeito siuntinio turiu neapmoketu sad.gif
Gali but, kad dar gausim dezutes iki svenciu - tai Vilnius - Kaunas tikrai spetu pasidalinti apmoketus siuntinukus. Todel , labai prasom - susitvarkyti saskaiteles 4u.gif po to ir musu nebus per sventes. as pati isvaziuosiu iki 29 d. tai va smile.gif

Siandien islekiu truputi i miesta.lauksiu nuo kokios 16val labai labai 4u.gif
Atsakyti