Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 351

mergaites, patarkit, nori uzsakyt is 6 pm ( ar kur gal pigiau yra) new balance sportbacius, koki man dydi imt jei peda 27 cm? buvau uzsakius conversus, nuvariau i musu akropoly, pamatavau, toki dydi uzsakiau o atkeliavo 2 dydziais didesnis, nors raso toki pat US bet eur 43 ( o man reik 41,5) as visiskai zalia siuose uzsakymuose, gal kuri patars, busiu dekinga labai ..
Atsakyti
Sveikos. Mamytes, man reikia maziukui marskinuku-bodzio viename. Gal galit pasidalinti, kur tokius perkat? 4u.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais!!! 4u.gif
QUOTE(Blond @ 2016 01 05, 16:57)
As irgi laukiu skaiciuku. Ypac uz MB laikrodi. Nu kad as jam daugiau ka pirkciau. Blogiau nei su mazu vaiku  biggrin.gif Reikia cia ir dabar  biggrin.gif

drinks_cheers.gif doh.gif biggrin.gif

Norika, kas per aparatas?

Mergaites, gal bus skaiciukai uz bloomingdales su 40 off pirkta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2016 01 05, 16:38)
Mergaites, gal bus skaiciukai uz bloomingdales su 40 off pirkta?  ax.gif

mane taip pat domina ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyga @ 2016 01 05, 09:36)
Labas rytas,
Ar dar laukti daugiau skaičiukų už sausio  1 d?

Dar ne visi skaiciukai tikrai 4u.gif

QUOTE(KaZantipA @ 2016 01 05, 16:00)

QUOTE(Meja_ @ 2016 01 05, 16:29)

kol kas dar neperkame sia savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2016 01 05, 17:00)
mergaites, patarkit, nori uzsakyt is 6 pm ( ar kur gal pigiau yra) new balance sportbacius, koki man dydi imt jei peda 27 cm? buvau uzsakius conversus, nuvariau i musu akropoly, pamatavau, toki dydi uzsakiau o atkeliavo 2 dydziais didesnis, nors raso toki pat US bet eur 43 ( o man reik 41,5) as visiskai zalia siuose uzsakymuose, gal kuri patars, busiu dekinga labai  ..

As su tokia peda turiu 10,5 dydi.
Mano 620 modelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2016 01 05, 08:15)
koks aparačiukas?  blink.gif

Čia toks elektros srovele gydantis aparaciukas su elektrodais, rinkausi su 7 antgaliais (kiekvienas jų skirtas vis kitai veido, kūno vietai ar net paskirtis kitokia-akne, rauksles, spuogeliai, plaukams ir galvos odai).
Lietuvoje jis vadinamas Darsonvalio aparatu, bet čia parsiduoda tik su vienu antgaliu, as sumokėjau brangiau, bet gavau daug antgaliu. Nu žaisliukas toks ir tiek, abu su MB dabar kasdien zaidziam biggrin.gif

QUOTE(Blond @ 2016 01 05, 15:57)
As irgi laukiu skaiciuku. Ypac uz MB laikrodi. Nu kad as jam daugiau ka pirkciau. Blogiau nei su mazu vaiku  biggrin.gif Reikia cia ir dabar  biggrin.gif

Tikrai taip doh.gif MB savo laikroduka sudaužė, teko užsakyti, tuo pačiu ir dickiui paėmiau, tai sūnus kantriai laukia, o MB baigia mane pribaigti doh.gif biggrin.gif Sakiau turbūt paskutinis kartas kai jam ką užsakinejau, ner kantrybės - tegul drožia čia pirkt ir du kart permoket cool.gif biggrin.gif Nu tikrai baisiau net už paauglį lotuliukas.gif
Atsakyti
labas

ŠIAULIETES merginos ,paskubekite atsiimti siuntinukus . verysad.gif
Atsakyti
Norika, imesk nuoroda to aparaciuko 😉
Atsakyti
Pašte nerandu jau savo, tai įmetu panašu, esmė ta pati, tik gamintojas skiriasi

http://www.amazon.co...ZPNPKK9XN8E6S5C
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2016 01 05, 17:00)
mergaites, patarkit, nori uzsakyt is 6 pm ( ar kur gal pigiau yra) new balance sportbacius, koki man dydi imt jei peda 27 cm? buvau uzsakius conversus, nuvariau i musu akropoly, pamatavau, toki dydi uzsakiau o atkeliavo 2 dydziais didesnis, nors raso toki pat US bet eur 43 ( o man reik 41,5) as visiskai zalia siuose uzsakymuose, gal kuri patars, busiu dekinga labai  ..

as su tokia 27 cm peda turiu USA Men8/Women10. Mano unisex dydis. Tai jie man ilgio ilgoki.
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 12 30, 19:32)
gauta  4u.gif persiunciau laiskuti

negavau ir as... biggrin.gif
Atsakyti