Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 351

QUOTE(ssimonyte @ 2015 12 12, 18:08)

Bet jie vel 20% tik duoda doh.gif Ar minusuoja kam daugiau ? pabandykit
Papildyta:

Pirksiu netrukus

www.macys.com

user posted image
Atsakyti
guessfactory nerenkat? žiūriu, vėl mano sijonui nuolaidą rodo ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EWI: 12 gruodžio 2015 - 18:47
Dar galima jungtis prie MK?
Atsakyti
Kas reiskia "vachetta leather"?
Gal kuri susidurete ax.gif

http://www.michaelko...FS1L?color=0001
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zahiras1313: 12 gruodžio 2015 - 18:53
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 12 12, 18:45)
guessfactory nerenkat? žiūriu, vėl mano sijonui nuolaidą rodo  ax.gif

paimsim smile.gif

QUOTE(Tiffany @ 2015 12 12, 18:47)
Dar galima jungtis prie MK?

galima

QUOTE(zahiras1313 @ 2015 12 12, 18:52)
Kas reiskia "vachetta leather"?
Gal kuri susidurete  ax.gif

http://www.michaelko...FS1L?color=0001

cia kazkoks apdirbimas
Vachetta leather is used in the trimmings of luggage and handbags. The leather is left untreated and is therefore susceptible to water and stains. Sunlight makes the natural leather darken in shade (develop a patina).

Papildyta:

22val perkam
www.bloomingdales.com
-40% SALE ir CLEARANCE
user posted image

Atsakyti
Oj,mergaitės, labas vakaras 4u.gif Kaip smagu jus visas matyt ir taip faina saugiai sėdėt namuose biggrin.gif:D

Su tokiais nuotykiais apturėjau atostogas, kad abejoju,jog norėsiu artimiausius 100 metų prie lėktuvo artintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 12 12, 20:04)
Oj,mergaitės, labas vakaras 4u.gif  Kaip smagu jus visas matyt ir taip faina saugiai sėdėt namuose biggrin.gif:D

Su tokiais nuotykiais apturėjau atostogas, kad abejoju,jog norėsiu artimiausius 100 metų prie lėktuvo artintis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif tai jau pasakok tik greičiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 12 12, 19:04)
Oj,mergaitės, labas vakaras 4u.gif  Kaip smagu jus visas matyt ir taip faina saugiai sėdėt namuose biggrin.gif:D

Su tokiais nuotykiais apturėjau atostogas, kad abejoju,jog norėsiu artimiausius 100 metų prie lėktuvo artintis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kur keliavot, kas nutiko ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2015 12 12, 00:55)
Ačiū mergaitės už prekytes:
ryt išskrendame į Italiją, susimatysime jau po geros savaitės

QUOTE(special @ 2015 12 12, 14:11)

As vakar darbo dienos gali nebegalejau sulaukt, kad greiciau pas ssimonyte, aciu jai uz padalijima wub.gif

QUOTE(EWI @ 2015 12 12, 14:12)
Aciu mergytes uz siuntinuka, labai viskas patiko ir tiko smile.gif DKNY leisingai vaskuoti superiniai  thumbup.gif  Uniqlo lengva pukinuke ir faina  biggrin.gif
Vat sitas geras daigciukas
http://www.sephora.c...1?skuId=1583400

Busiu isgelbejus 3 man per sviesius CC kremus pamaisant su siuo kremuku, patamsina minimaliai ir duoda grazaus saikingo svytejimo  bigsmile.gif

QUOTE(Meja_ @ 2015 12 12, 16:46)
Ateinu padekoti uz siuntinuka 4u.gif

QUOTE(edicike @ 2015 12 12, 17:00)
Aciu mergaites uz siuntinuka 4u.gif

QUOTE(Jolanta:) @ 2015 12 12, 17:42)
Ir aš prisidedu prie padėkų mergaitėms už siuntinuką ir padalinimą  4u.gif ačiūūūū 

Ačiū ačiū ačiū  bis.gif

aciu visoms uz pirkinukus mergaites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LisaLove @ 2015 12 12, 20:04)

bet tai kaip truko cia jusu blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 12 12, 20:11)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  tai jau pasakok tik greičiau  cool.gif

Na trumpai tariant - mano draugė padovanojo man su dukra kelionę paatostogaut pas ją. Ji Airijoje, nedideliame miestelyje, gyvena. Tai puikiai praleidus kelias dieneles, jau važiuojant jau į oro uostą, ne tik mašiną vėjas nupūst nuo kelio bandė, keliai patvinę buvo, bet avytės paskendusios pievoje plaukiojo.. Tai dar ir nei vieno skrydžio neįvyko tą dieną.. Kiek žinau nei atskrist, nei išskrist iš Dublino oro uosto tą dieną nebuvo galima.. Čia kai ta audra siautėjo Desmond. pavadinimu... Po didelės panikos ( Ryanair atšaukė skrydį ir visisškai jokios nei pagalbos, nei inf nesiruošė suteikt, tik toliau sėkmingai registravo naujai atvykusius, kad pranešt,jog skrydžio nebus biggrin.gif _) Žmonių tūūūkstančiai elėse... man bilietai buvo pakeisti iš gruodžio 5d i 10d ( baisiausia buvo dėl darbo ) . Tai galiausiai grįžome namo ir paturėjome vėjuotą skrydį bei plonu leduku padengtą nusileidimo taką biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 12 12, 19:37)

tai dar 5d atostogu prisidejo smile.gif
o mes pirmadieni iseinam atostogu- tai skubekit prisivyti , pasiilgom jau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti