Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 351

QUOTE(*Julija* @ 2016 01 19, 08:06)
aciu, mergaites, uz siuntinuka  4u.gif . gaudyta auksine MK pinigine tobula, ne veltui auksine fossil net ispakavus nebuvau,  nelipo, o MK nespejus gauti jau viska persikroviau smile.gif ir sliopkes fainos, pirsto nepjauna, liuks. gerai, kad emiau dydziu didesnes nei iprastai, tiko kaip tik. zodz, kaledos nesibaigia smile.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif pinigine labai grazi, dailiai blizga , man sarkai tokiai, tai ziauriai patiko wub.gif

junkites prie www.tommy.com -50 % papildoma nuolaida SALE prekems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2016 01 19, 18:05)

junkites prie www.tommy.com -50 % papildoma nuolaida SALE prekems  drinks_cheers.gif

bigsmile.gif o nuolaida viskam galioja?

Jau matau, kad ir clearance outlete duoda nuolaida clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivija: 19 sausio 2016 - 17:26
o gap dar nuo nurodytu kainu yra nuolaida(domina vaikiska striuke)
Atsakyti

paskutine koduko diena
www.paulaschoice.com
-100-20$
user posted image

taip pat laukiam
www.smashbox.com
colourpop.com
www.tanforless.com

Papildyta:
QUOTE(zivija @ 2016 01 19, 17:20)

drinks_cheers.gif

QUOTE(laumir @ 2016 01 19, 17:21)
o gap dar nuo nurodytu kainu yra nuolaida(domina vaikiska striuke)

vaikiskoms prekems negalioja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zivija @ 2016 01 19, 18:20)

drinks_cheers.gif bandykit koda ivesti ir pasitikrinti, bet siaip turi duoti , o ir neperkam, jeigu neduoda kazkam smile.gif
Atsakyti
Įvedžiau ColourPop madą čia, kaip matau lotuliukas.gif Turiu keletą skystų ir keletą išsukamų lūpdažių, tai kaip už savo kainą puikūs man jie. Gal vienintelės 'Succulent' spalvos nesiūlyčiau, nes kiek nevienodai dengiasi ir trupa.. Gaila, nes spalva tai baisiai graži.. O prie sausinančių dalykų jau pripratus aš, lūpos sausėja man bet kokiu atveju, tai balzamais apsikrovus esu.. biggrin.gif O ir šiaip, berods išsukami lūpdažiai net nepasakyčiau, kad sausina.. Bet jei pasiūlyt spalvas, tai 'Contempo' ir 'Dazed' labai labai gražios man. 4u.gif Norėčiau šiaip visai gelinius pravedimus ir skaistalus išbandyt.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2016 01 19, 18:35)
Įvedžiau ColourPop madą čia, kaip matau lotuliukas.gif Turiu keletą skystų ir keletą išsukamų lūpdažių, tai kaip už savo kainą puikūs man jie. Gal vienintelės 'Succulent' spalvos nesiūlyčiau, nes kiek nevienodai dengiasi ir trupa.. Gaila, nes spalva tai baisiai graži.. O prie sausinančių dalykų jau pripratus aš, lūpos sausėja man bet kokiu atveju, tai balzamais apsikrovus esu.. biggrin.gif O ir šiaip, berods išsukami lūpdažiai net nepasakyčiau, kad sausina.. Bet jei pasiūlyt spalvas, tai 'Contempo' ir 'Dazed' labai labai gražios man. 4u.gif Norėčiau šiaip visai gelinius pravedimus ir skaistalus išbandyt.. rolleyes.gif

As kaip tik ta Succulent spalvyte isimetus krepselyje turiu biggrin.gif prisijungsiu ir as su nediduku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2016 01 19, 17:35)
Įvedžiau ColourPop madą čia, kaip matau lotuliukas.gif

Aha, jau ir kitose temose nuziurejo biggrin.gif gera reikala uzrodet

Kasmyriukai vyrams
https://www.hauteloo...m/events/109572

Juicy mergaitems
https://www.hauteloo...m/events/111524
Atsakyti
www.joesnewbalanceoutlet.com
-15%
user posted image

O mes dedame krepseli

www.macys.com

user posted image
Atsakyti
Oj,mergaitės, kaip faina pas jus sugrįžti wub.gif 4u.gif Su Naujais metais dar kartelį visas 4u.gif 4u.gif

P.s. LABAI LABAI kviečiu prie LEVIS prisijungti! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Naujus metus su naujais džinsais biggrin.gif Ir ne tik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2016 01 19, 19:30)
Oj,mergaitės, kaip faina pas jus sugrįžti wub.gif  4u.gif  Su Naujais metais dar kartelį visas 4u.gif  4u.gif

P.s. LABAI LABAI kviečiu prie LEVIS prisijungti! drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Naujus metus su naujais džinsais biggrin.gif Ir ne tik lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Paskutine diena
apie 50% nuolaida
www.levi.com
200- 100$
user posted image

Atsakyti
Aš ir jungsiuos pre colourpop smile.gif patiko ir man labai smile.gif
Gal žinot ar yra tarp jų pieštukinių/lūdažių ta tikroji raudona spalva (na kaip Mac Russian red)? ax.gif
Atsakyti