MM, prisiminkit kaip viskas buvo - jus tipo nufotografavot prie manes, su sena nokia, kuri isvis netraukia kalbant apie foto kokybe, pasaket viskas, nieko nematau ir suprask vaziuok is cia, uztrenket duris pries nosi, nes broko nera ir ko isvis as cia atsibeldziau, pagal jus pradejau saukti (kiekvienas savaip supranta balso pakelima) ant jusu ir apskritai, kliento nepasitenkinimas vadinamas saukimu. Jau nesnekant apie tai, kad su dviem maziais palikot uz duru laukti, koridoriuj, kol apziurejot rankine namuose

QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 12 13, 00:06)
Pačiu laiku!! šiandiena pasiemiau pašte tai ryt dienai kaip tik Ačiū

As greituoju budu noriu padekoti uz siuntinuka ir MM uz priemima pagal pageidavima
Po keturiu dienu nebuvimo namie uzluzau kaip Reikalas... Einu dabar maiso ziureti
O korso dar nepirkote? Galvoju batukus pasiimti, tik neissirenku
O guesso tas sijonas su gelem, kur nupirkot, tai nepatikesit kiek pagyru sulauke vakar per baliu
visi kolegos buvo nustebe, kad konversine mergiote gali but tokia dama su aukstakulniais ir raudonom lupom
pasigyriau, bet labai aciu Jums uz darba!

Po keturiu dienu nebuvimo namie uzluzau kaip Reikalas... Einu dabar maiso ziureti

O guesso tas sijonas su gelem, kur nupirkot, tai nepatikesit kiek pagyru sulauke vakar per baliu

QUOTE(Tiffany @ 2015 12 12, 23:09)
MM, prisiminkit kaip viskas buvo - jus tipo nufotografavot prie manes, su sena nokia, kuri isvis netraukia kalbant apie foto kokybe, pasaket viskas, nieko nematau ir suprask vaziuok is cia, uztrenket duris pries nosi, nes broko nera ir ko isvis as cia atsibeldziau, pagal jus pradejau saukti (kiekvienas savaip supranta balso pakelima) ant jusu ir apskritai, kliento nepasitenkinimas vadinamas saukimu. Jau nesnekant apie tai, kad su dviem maziais palikot uz duru laukti, koridoriuj, kol apziurejot rankine namuose 

Jooo.. mano Nokia labai sena pernai metu

Palikau uz duru , nes pakavau siuntinius po visa svetaine issideliojus .
Na, as balso pakelima suprantu ,kaip saukima, kai geda pries kaimynus pasidaro ... Todel ir sakiau , kodel rekiat ant manes antra diena?

QUOTE(limete @ 2015 12 13, 00:27)
As greituoju budu noriu padekoti uz siuntinuka ir MM uz priemima pagal pageidavima
visi kolegos buvo nustebe, kad konversine mergiote gali but tokia dama su aukstakulniais ir raudonom lupom
pasigyriau, bet labai aciu Jums uz darba! 

o kaip smagu, idomu butu pamatyti derinuka ! neturit foto kokios ?

Neperdekit
kazkaip itartinai as ir Ssimonyte aprekiau, bet keista, neprisimenu kalbejusi su ja ryte tik sms ir kai prekes atsiemiau - lyg normaliai bendravom 
Ir kas keisciausia, jus net neisklausot, o reziat savo tiesa, lyg tai butu jums iprastas reikalas..
Deja, bet technologijos sparciai verziasi pirmyn, kad ir kaip butu liudna

Ir kas keisciausia, jus net neisklausot, o reziat savo tiesa, lyg tai butu jums iprastas reikalas..

QUOTE(Tiffany @ 2015 12 12, 23:37)
Neperdekit
kazkaip itartinai as ir Ssimonyte aprekiau, bet keista, neprisimenu kalbejusi su ja ryte tik sms ir kai prekes atsiemiau - lyg normaliai bendravom 

o tai koki sprendima jums siulo komanda?
Mano nuomone, proc reiketu palikti tarpininkems, o tase reik grazint I parde ir tiek?
QUOTE(daliux78 @ 2015 12 13, 00:35)
Neduoda idet telefonas foto

Tiff, aš tai išvis vaikus mašinoj palieku , kai bėgu siuntinukų . gi ne į svečius eini
O dėl telefono tai jau išvis kažkoks vaikiškumas prikaišiot.
Papildyta:
Labai lauksime, nes iš tiesų suintrigavote

Papildyta:
QUOTE(limete @ 2015 12 13, 00:52)
Neduoda idet telefonas foto
ryt butinai idesiu "viesbutini" varianta, kai kompa isijungsiu - apsvietimas ne kazka, bet sijonas matomas 

Labai lauksime, nes iš tiesų suintrigavote

QUOTE(LisaLove @ 2015 12 12, 23:57)
Tiff, aš tai išvis vaikus mašinoj palieku , kai bėgu siuntinukų . gi ne į svečius eini
O dėl telefono tai jau išvis kažkoks vaikiškumas prikaišiot.

Pas Tiff ne toks vaikų amžius, kad vienus mašinoj palikti

QUOTE(Tiffany @ 2015 12 12, 23:37)
Neperdekit

Na, gal mes skirtingai suprantam rekima. Gyvenime su niekuo dar taip neteko bendrauti telefonu

Man tai visiskai neliudna del technologiju . Labai netgi dziugu, kad yra svarbesniu dalyku mano gyvenime

Baigiu savo pasisakymus cia sia tema, nes jau visiskai pamirsau sios dienos darbus
Papildyta:
QUOTE(lietrasa @ 2015 12 13, 00:01)
Prie to, kad palikau uz duru

QUOTE(lietrasa @ 2015 12 13, 01:01)
Pas Tiff ne toks vaikų amžius, kad vienus mašinoj palikti
Ypač mažiausio
Ir išvis, prie ko čia kabinėtis prie vaikų 

niekas ir nesikabineja prie vaiku, neperdekit tik.. gal pasake Lisa savo varianta, nesusimascius kokio amziaus vaikai pas Tiffany, bet tik del to , bet niekas nesiulo jai taip daryti
bet as vistiek nesuprantu kodel turetu dalintoja visas pirkejas, atejusias pasiimti prekiu, kviestis i namus, ar jus bent issivaizduojat koks srautas zmoniu ateina ?

as pvz net nesitikeciau kvietimo i namus, atejau prekiu pasiimti , o ne pas draugus i svecius. bet cia mano tokia nuomone gal kas kitaip supranta
Papildyta:
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 12 13, 01:05)
Man tai visiskai neliudna del technologiju . Labai netgi dziugu, kad yra svarbesniu dalyku mano gyvenime

nesuprantu, cia apie ka kalba eina, apie senoviska atsilikusi tavo telefona ar apie ka ?