Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair. 6-oji tema

QUOTE(linole @ 2017 03 18, 22:13)
Siunteisi į telefoną paprastą pdf ar tą mobilią versiją? Mobiliosios man neatidaro telefone. Tingiu ten kažko instaliuotis. Kažin, tiks pdf?

Geros kelionės, Pelėne.  4u.gif Lauksiu įspūdžių.  smile.gif

pdf neturėtų tikti
Atsakyti
Gal kas galite patarti dėl wizzair kainų. Pasirinkus, kad skris 2 žmonės (1 suaugęs, kitas vaikas > 2m.), rodo jog pigiausia kaina yra 89.99eu. Ir rašo, kad už šią kainą likę 3 vietos (nors vakar rašė, kad tik 2). Kita brangesnė kaina jau 124.99eu/žmogui.
Jei pasirenku, kad skris 4 žmonės (2 suaugę, 2 vaikai), tuomet tai pačiai datai pigiausia kaina yra 99.99eu, be jokių kiekio apribojimų ir sekanti kaina 134.99eu. Negali sakyti, kad pigiausia kaina yra 2 kainų (89.99 ir 124.99) vidurkis, nes nesigauna.
Man reikia 4 bilietų. Tad galvoju jei nusipirkčiau 3 bilietus už 89.99eu, kokią tuomet rodytų kainą kitam vienam žmogui - 99.99 ar 124.99 hmm.gif Ar dar kažkokią? Ar kažkas taip bandėt suoptimizuoti kainas?
P.S. Kiek suprantu pirkdama atskirai bilietą vienam žmogui negalėčiau jo bilietui pasinaudoti savo wizazair nuolaidos kortele, nes taisyklėse yra - "Benefits are not available for Passenger(s) booked by You separately"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auruma: 31 kovo 2017 - 08:51
Kai perki didesniam skaičiui žmonių kaina visuomet išauga. Esu girdėjusi, kad perka iš skirtingų vietų, skirtingu laiku, daugiau nžn, irgi būtų įdomu išgirsti iš patyrusių..
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 03 31, 08:44)
Gal kas galite patarti dėl wizzair kainų. Pasirinkus, kad skris 2 žmonės (1 suaugęs, kitas vaikas > 2m.), rodo jog pigiausia kaina yra 89.99eu. Ir rašo, kad už šią kainą likę 3 vietos (nors vakar rašė, kad tik 2). Kita brangesnė kaina jau 124.99eu/žmogui.
Jei pasirenku, kad skris 4 žmonės (2 suaugę, 2 vaikai), tuomet tai pačiai datai pigiausia kaina yra 99.99eu, be jokių kiekio apribojimų ir sekanti kaina 134.99eu. Negali sakyti, kad pigiausia kaina yra 2 kainų (89.99 ir 124.99) vidurkis, nes nesigauna.
Man reikia 4 bilietų. Tad galvoju jei nusipirkčiau 3 bilietus už 89.99eu, kokią tuomet rodytų kainą kitam vienam žmogui - 99.99 ar 124.99 hmm.gif Ar dar kažkokią? Ar kažkas taip bandėt suoptimizuoti kainas?
P.S. Kiek suprantu pirkdama atskirai bilietą vienam žmogui negalėčiau jo bilietui pasinaudoti savo wizazair nuolaidos kortele, nes taisyklėse yra - "Benefits are not available for Passenger(s) booked by You separately"

kortele tikrai abu kartus nepasinaudosit, jei pirksit atskirai
dėl kainos tai nežinau, kurią rodys.
bet iš mano patirties, tai kitą dieną gali tų vietų būt ir daugiau ta pačia kaina
gali būt, kad kai nupirksit 3, po savaitės vėl atsiras dar pigesnių nei pirkot šiuo atveju
pigiausius
aš nepagaunu niekaip tų kainų sistemos, bet manau toks ir užmanymas, jei visi žinotų
nuosekliai kainodorą, visi pirktų tik pigiausius bilietus.

o kad kaina visuomet išauga perkant didesniam žmonių skaičiui, tai tikrai ne visuomet, nebent tas didesnis žmonių skaičius 10-20, bet jei realiai perki šeimai, kaip pvz aš 6, tai tik vieną kartą pirkau 3 ir 3, nes taip gavosi pigiau, kitais kartais visi 6 būdavo ta pačia kaina.
ir kas yra skirtingos vietos?
mano patirtis tiesiai iš wizzairo psl pirkti paprastai gaunasi pigiausiai
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif Bandysiu gaudyti bilietus. Bet spėju į Barseloną birželio mėnesiui turbūt nereikėtų tikėtis, kad dar atpigs? Visai pasilikti paskutinei minutei nenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 03 31, 12:05)
Ačiū už atsakymus  4u.gif Bandysiu gaudyti bilietus. Bet spėju į Barseloną birželio mėnesiui turbūt nereikėtų tikėtis, kad dar atpigs? Visai pasilikti paskutinei minutei nenorėčiau.

o is kitu miestu nebandete ziureti, buvo birzeli papigiai lyg 67ar 76 is varsuvos pirmyn ir atgal...
Atsakyti

Ačiū už atsakymus 4u.gifBandysiu gaudyti bilietus. Bet spėju į Barseloną birželio mėnesiui turbūt nereikėtų tikėtis, kad dar atpigs? Visai pasilikti paskutinei minutei nenorėčiau.

Jeigu turit laiko gaudyt tai tikrai dar pagausit :) nes wizzair kainas keicia ir po du kartus i savaite

Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 03 01, 11:39)
<p>Sakykit, ką daryti jei registruojantis Wizzair suklysta nurodant lytį, bilietai dar nenupirkti, bet ir pakeisti nebeleidžia... O šiandien norisi bilietus nusipirkti... Ką daryt tokiu atveju? </p>

Ar pavyko išsiaiškinti dėl klaidingo lyties nurodymo? Prie mano pavardės irgi ne ta lytis, kuo arčiau kelionė, tuo neramiau darosi...
Atsakyti
QUOTE(skrobliukė @ 2017 04 04, 17:06)
Ar pavyko išsiaiškinti dėl klaidingo lyties nurodymo? Prie mano pavardės irgi ne ta lytis, kuo arčiau kelionė, tuo neramiau darosi...

Nuo vakar padarius klaida pirkimo proceso metu, galima nemokamai keisti lyti ir 3 vardo/pavardes raides.
Nezinau ar galioja bilietams, kurie buvo isigyti anksciau, bet verta pabandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirill: 04 balandžio 2017 - 17:59
QUOTE(skrobliukė @ 2017 04 04, 17:06)

Taip, ir aš gavau tokį el.laišką:
Dear Lina,
Just finished your booking or check-in and you realized a typo in your name? From now on, you can make one correction to your name free of charge on wizzair.com!
You can make one of the three below corrections online without any additional fee:

Change your gender if you’ve indicated wrongly (male/female)
Extend the name where you have indicated the first letter only (John P Smith to John Peter Smith)
Correct up to three characters in your first or last name (Thomas vs Tohmas)

Tik apačioje mažomis raidytėmis parašyta, kad "The free online name correction option is not available for WIZZ Discount Club members and WIZZ Privilege pass holders. " Tai gal pastariesiems ir taip nemokamai? unsure.gif

Čia informacija. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2017 04 04, 18:19)

Tik apačioje mažomis raidytėmis parašyta, kad "The free online name correction option is not available for WIZZ Discount Club members and WIZZ Privilege pass holders. " Tai gal pastariesiems ir taip nemokamai?  unsure.gif

Čia informacija.   4u.gif

o gal šitiems kaip tik negalima, tipo nusipirkai pigiau, tai jau būk mielas klaidų nedaryk
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 04 04, 20:31)
o gal šitiems kaip tik negalima, tipo nusipirkai pigiau, tai jau būk mielas klaidų nedaryk

Tai va kaip tik ir pirkau kaip Discount klubo narė, o ten savo duomenų negalėjau pirkdama keisti :-S O tas Wizzair laiškas apie keitimus sumakalavo.
Atsakyti