Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair. 6-oji tema

QUOTE(Donatux8787 @ 2018 03 12, 16:16)
<p>Keliautojos, atsakykite, pirmadienį skrendu su Wizzair - tik su rankiniu bagažu. Jei nebebus vietos jam orlaivio salone - kur laikote tada telefoną? Bilietus? Pasus? smile.gif
</p>

Paprastai, kai ryanair dar nebuvo galima turėt antros mažesnės rankinės, visus svarbius daiktus buvau sudėjus į atskirą tašytę , kurią dėjau praeinant į bendrą bagažą.
Atsakyti
Sveiki, kada Wizzair skelbia naujo sezono kainas, tiksliau dairausi lapkričio mėn kelionei bilietų, bet šiuo metu internete yra tik spalis. 4u.gif
Atsakyti
Gal kam bus naudinga mirksiukas.gif

https://verslas.lryt...davima-5325840/
Atsakyti
Noriu pasitikslinti, jei keliauju tik su rankiniu bagažu, tai prie to rankinio bagažo su savim įsinešti į saloną veidrodinį fotoaparatą su dėklu niekas neleis? Jei rankiniam bagažui nebus vietos salone, tai mano veidrodinis fotoaparatas ir kiti nedideli, bet vertingi daiktai, turės keliauti į bendro bagažo skyrių? Ačiū
Atsakyti

Noriu pasitikslinti, jei keliauju tik su rankiniu bagažu, tai prie to rankinio bagažo su savim įsinešti į saloną veidrodinį fotoaparatą su dėklu niekas neleis? Jei rankiniam bagažui nebus vietos salone, tai mano veidrodinis fotoaparatas ir kiti nedideli, bet vertingi daiktai, turės keliauti į bendro bagažo skyrių? Ačiū

Jei neturite pirmenybinio įlaipinimo, tai viskas turėtų būti viename. Praeitą šeštadienį skridau iš Vilniaus į Kijevą, keleiviams liepė susidėti į vieną viską. Šiandien ten iškrido pažįstama - irgi liepė susidėti. Lagaminų neatėmė ir nedėjo į bagažą nei iš mūsų, nei iš jos, nei Vilniuje, nei Kijeve. Bet niekada nežinai, kaip gali būti.

Atsakyti
Ar pasirinkti sėdėjimo vietos po registracijos jau nebegalima, t. y. po to kai jau buvo priskirtos atsitiktinės vietos? Randu tik galimybę užsisakyti bagažą ir Wizz priority. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2018 05 09, 17:50)
Ar pasirinkti sėdėjimo vietos po registracijos jau nebegalima, t. y. po to kai jau buvo priskirtos atsitiktinės vietos? Randu tik galimybę užsisakyti bagažą ir Wizz priority. Ačiū

Taip, tik perkant vietas per priority. Specialiai ismeto smile.gif
Atsakyti
Sveiki, jei nepasirenku vietų perkant bilietus ar gali susodinti mane ir mano 7m bei 9 m vaikus atskirai nuo manęs? Ar galima jau būnant lėktuve keistis su kuom nors vietomis abipusiu sutarimu?
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2018 05 16, 23:44)
Sveiki, jei nepasirenku vietų perkant bilietus ar gali susodinti mane ir mano 7m bei 9 m vaikus atskirai nuo manęs? Ar galima jau būnant lėktuve keistis su kuom nors vietomis abipusiu sutarimu?

manęs niekad nesusodino atskirai nuo vaikų
o keistis teoriškai nelabai galima, bet praktiškai jei abi pusės sutinka, tai ir keičiasi
Atsakyti
Gal kas susidure su tokia problemele, nes wizzair i maila neatsako:(
Zodziu bilietas i abis puses pirktas WIZZ Plus, reikia keisti atgalinio skrydzio data ir atskridimo miesta. Niekur nerandu ,kur galeciau tai padaryti, ziuriu i Wizzair Appa,o ten iskart abi puses ismeta, check in dar neatliktas. Padekite 4u.gif
Atsakyti
Kad nemokamai keisti negalima, ar su WizzPlius turetu buti tokia galimybe?
Atsakyti
Galima, nebent kaina aukstesne, tada skirtuma reikia susimoketi, bet man reikia tik i viena puse pakeisti ir nesuprantu kaip unsure.gif
Atsakyti