su wizzairu man taip niekad nebuvo,
su ryanairu visko gali būti
Skrisim už poros savaičių. Jau buvom susižiūrėję 3 lagaminus to leistino didžiausio rankinio bagažo dydžio (agentūroj per pažįstamus užsisakinėjom bilietus ir parašė leistiną dydį, tokių ir lagaminų žiūrėjau), tik staiga forume paskaitau keliautojų kažkokiam apie naujas taisykles. Įlendu į wizzair puslapį, bliiin, tai mūsų leistini lagaminai patapo tais, kurių į saloną negalim neštis...tai kur dėti fotiką, telefoną, užkandį kažkokį, vaikui žaislą??? Buvau pikta ant agentūros darbuotojos, paskambinau, sakau-tai jūs žinojot apie pasikeitusias taisykles?? "Nu tai čia jie nuolat keičia..bla bla bla...". Nusipirksim vieną ar du priority. Sakė, kad 3 žmonėms kainuotų 3 priority 48 eur, pirmyn wizzair, atgal rainair.
Man irgi įdomu kur ta riba ką į saloną neštis-ar negalėčiau netgi kokio mini rankinuko, kuriame telpa tik telefonas ir piniginė bei dokumentai? Bet tai dėti fotiką/telefą/kompą kažkur negalėčiau, gaunasi vis tik, kad keliausiu visada su priority. Kiaulės.
Jei būtumėt pati užsakinėjusi, tai greičiausiai būtumėt gavę e-mailą su pranešimu apie besikeičiančią tvarką...
man yra buvę, kad aviabilietai buvo pirkti per kažkurį www (gal kokį skrendu ar greitai... nebepamenu). Pasikeitė lėktuvas, avialinijos atsiuntė užklausą ar man tinka. To www darbuotojai "pamiršo" patvirtinti avialinijų užklausą apie pasikeitusį skrydį. Skrydis buvo sekmadienį, check in darau penktadienio vakarą ir meta, kad tokio skrydžio nėra... kainavo DAAAAAUG nervų, kol radau gyvų žmonių (nes visur autoatsakikliai) ir išsiaiškinau kas vyksta....
Nuo to laiko VISADA bilietus perku tik tiesiogiai ir nesuprantu, kam žmonės moka, kad ir 20 eurų už savo pavardės įvedimą į laukelį...