QUOTE(FAINulka@ @ 2016 04 14, 00:31)
va va ir as jau susideliojus isskirscius supakavus - ryt visoms issidalinsiu

man, nors ir kaip neprofesionalei, labai grazus krumiukai pasirode, va tik kazkaip isivaizdavau kad jie saknis i kazkokius maisiukus ar ka isuka siusdami, kad sios neisdziutu

o cia viskas paprastai
o del to barono - ir pas mane atliko, as maniau kad jie dedami baronesse ar kokia ten idejo vietoj vienos dvi - jau ir parasyt jiems spejau.. gal jie cia alia dovanu dejo

man kadangi prie siuntinio jokio siuntimo dokumento nebuvo prideta apart lipduko su mano kontaktais ant dezes.. tai net sutikrinima pagal merginu saraselius tikrinau.
Spėju, baronas bus dovana mums
Bet toks lengvas šokas man buvo pradžioj, kai imu pirmą rožę, o jos pavadinimo nepamenu, sąrašuose nerandu

Bet toliau lyg viską radau tvarkingai. Man irgi pasirodė, kad dauguma sodinukų labai gražūs, su 5 ir pan. šakų. Matosi, kad tuoj tuoj sprogs. Kelios tik su ūgliukais, visos bebundančios

Sodinukai įvairūs, olandiški, vietinai jų ir dar kažkokie, gal Austino.. nebespėjau gilintis, tik pastebėjau, kad etiketės įvairios.
Ir, spėju, kad šaknis kai kurioms tikrai reikės pritrumpinti sodinant.. nes nu nepadoriai ilgos
Ir gal ir nebloga mintis kokiam vandenėlyje pamirkyti.. ką patartų profai? Ant vienos mačiau pelėsiuką - vis tik jos ilgai keliavo.