Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminė avalynė

Bearpaw Waverly,dydis 40,UK-7.Spalva-juoda.viduje natūrali vilna,vidpadis-natūralus kailiukas.kaina-92eur

vartotojo įkelta nuotrauka

http://www.amazon.co...e/dp/B0073E2CZM
Atsakyti
Isskirtiniai nauji AUSTRALIA LUXE batai vertinantiems kokybe !
Originalus (viduje yra holograma ) ,iskirtinis modelis labai stilingi batai , viduje daug naturalaus avikailio , virsus vesta oda +naturali lygi oda , praktiski ,silti bei stilingi .
dydis 40 eu (vidpadis 26.5 cm)
kaina 79 eur 69 EUR ( pilna batu kaina buvo virs 300 dol ) pirkti per dideli ispardavima .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 04 sausio 2017 - 13:40

Nauji Bearpaw Emma batai su natūraliu avikailiu
Dydis US W10, EUR 41 Kaina 39 €
a.z.

Atsakyti
Nauji Columbia sniego batai. Šilti, lengvi, šiltinimas 200 g, tinkami iki -32 C
Dydis rašomas ant liežuvėlio: USA 7, UK 5, EUR 38. Manyčiau mažinti, labiau atitinka 37 eur. Vidpadis realus mano išmatuotas 24,3 cm.

Kaina 42 €

Siunčiu
Atsakyti
Siulau naujus AUSTRALIA LUXE , batus, modelis toks pats tik ne versta oda ,o pas mane pilnai odiniai juodi su kailiu , puikus modelis ,labai gerai isdirbtas minkstas avikailis ,
dydis 39 eu (US8) vidpadis apie 26 cm .
kaina 79 eur

Atsakyti
Nauji labai grazus Tory Burch batukai isore vilna visas vidus odinis, tad neperslaps wub.gif labai gaila, man remiasi pirstukas nesiojant eur38, puikiai tiks eur 37-37.5 nesiojancioms. Man su visomis nuolaidomis kainavo virs 80 eur, parduodu tikrai labai pigiai 47 eur jau su reg. siuntimu ;) pradine kaina 250 dol. nuorodoj batukai matosi is visu https://m.shopbop.co.../1564717365.htm vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
SALOMON slidinėjimo batai. dydis 46-47, 31-31,5cm. Kietumas 100.
150eur.
Kaunas
Atsakyti

Originalūs UGG (USA5, UK4), padidinti, vidinis padas apie 24,2-24,3 cm.

Iš senesnės kolekcijos, todėl šiltesni, nes su natūraliu kailiu, o ne Ugg pure vilna.
Kaina 72 Eur
Atsakyti
parduodu bearpaw, kaina po 42eur. dydis 10us/41eur/pedai apie 27cm ir 11us/42eur/ pedai 27.5-28cm

i az,klaipeda, siunciu 4u.gif
Atsakyti
Nauji, moteriški nedevėti žieminiai COLUMBIA Sierrra Sumette ilgaauliai. Labai šilti batai šalčiams ir sniegui, dailūs, vandeniui atsparūs, tinkami iki -32 laipsnių šalčio, 200 g pašiltinimas. Visiškai nauji, nedevėti. Su kailiuku ir verstos odos elementais. Spalva ruda.
Dydis 41.
Kaina 45 eur.
Vilnius.

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 05 sausio 2017 - 19:07
Bearpaw Nova Suede, usa 8 (man tinka su siaura 39, o šiaip manau labiau 38-39). Labai mažai nešioti, šilti, patogūs.

Vilnius, siunčiu, 40€

Atsakyti
nauji zieminiai aulinukai , odiniai (zomsas neperslampamas), kailis dirbtinis , 7 US dydzio, atitinka 37 europietiska dydi
kaina - sia savaite tik 52 eur , maziau nei mokejau pati

batai Landsend

Atsakyti