Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(d'esprit @ 2015 12 19, 13:46)
Gyvenimas ir vėl gražus  wub.gif

Gyvenimas tikrai gražus thumbup.gif Nuostabios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

man tai už lango pavasaris, o ne kalėdos biggrin.gif
Ir darbų maratonas, nes po švenčių keliaujam į Gdanską wub.gif , tad turiu visus galus suvesti ir dar kelionei pasiruošti 4u.gif

GABI, NUTE - ar jūs gaunate mano AŽ? kažkaip nebepasitikiu SM po tų atnaujinimų - kažkokia netvarka mano AŽ....

Laukiu atsakymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2015 12 19, 15:14)
Labas rytas  4u.gif
GABI, NUTE - ar jūs gaunate mano AŽ? kažkaip nebepasitikiu SM po tų atnaujinimų - kažkokia netvarka mano AŽ....

Laukiu atsakymų  4u.gif

Ne, Mažule, negavau.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 12 19, 12:46)
Gyvenimas ir vėl gražus  wub.gif

kad kuo dažniau jis būtų toks gražus 4u.gif
QUOTE(Mazule @ 2015 12 19, 14:14)

kad žinutes gauni atgal, nesistebėk, dabar kurį laiką taip ir bus 4u.gif bet šiaip, jos turėtų pasiekti ir gavėjus, keista, jei jos nenueina ten, kur turėtų... bet gal dar yra spragų čia g.gif

aš paskendus rūpesčiuose... ne pačiuose maloniausiuose, bet viskas išgyvenama cool.gif nors dar vakar visiškoje nevilty buvau... šiandien diena jau šviesiau atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 12 19, 14:05)
Gyvenimas tikrai gražus  thumbup.gif  Nuostabios dienos  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Mazule @ 2015 12 19, 14:14)
ar jūs gaunate mano AŽ? kažkaip nebepasitikiu SM po tų atnaujinimų - kažkokia netvarka mano AŽ....

Turėtų gauti unsure.gif

QUOTE(wicked @ 2015 12 19, 14:39)
kad kuo dažniau jis būtų toks gražus 4u.gif

aš paskendus rūpesčiuose... ne pačiuose maloniausiuose, bet viskas išgyvenama cool.gif nors dar vakar visiškoje nevilty buvau... šiandien diena jau šviesiau atrodo...

4u.gif

Kas atsitiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 12 19, 14:43)
Kas atsitiko?  unsure.gif

mazgius dar užvakar atsikėlė lodamas... kvėpavimas baisus... net girdisi... vakar pas gydytoją... padarė CRB, geras... plaučių uždegimo lyg neįtaria dar, gavom nurodymus inhaliuotis, porą adrenalino kapsulių paėmiau... vakare vos ne vos radau būdą, kad nors kiek pakvėpuotų doh.gif neramu šiek tiek, bet šįryt lyg geriau atrodo... ir naktį kvėpavo gražiau... bet kažkaip vakar supanikavau viduje...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 12 19, 14:46)
mazgius dar užvakar atsikėlė lodamas... kvėpavimas baisus... net girdisi... vakar pas gydytoją... padarė CRB, geras... plaučių uždegimo lyg neįtaria dar, gavom nurodymus inhaliuotis, porą adrenalino kapsulių paėmiau... vakare vos ne vos radau būdą, kad nors kiek pakvėpuotų doh.gif neramu šiek tiek, bet šįryt lyg geriau atrodo... ir naktį kvėpavo gražiau... bet kažkaip vakar supanikavau viduje...

Laikykis, suprantu.. 4u.gif
Inhaliatorių turi? Mano vaikai kvėpuoja, kai pasodinu prie kompo ir paleidžiu per youtube muziką, sėdi kiek reikia.. Viskas bus gerai, toks laikas.. Daug sergančių dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 12 19, 15:46)

Sveikatos mažiukui 4u.gif Beje, ligų metu eterinius aliejus pagarinu, išvalo aplinką nuo bakterijų, padeda gyti. Nors siunčiuosi juos, bet nepraeinu pro Kvapų Namai parduotuvėlę, rankose varčiau et. aliejų mišinį "Vaikų mikrobų mušyklė", kažin, ar nepagelbėtų tokioje situacijoje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 19 gruodžio 2015 - 14:58
Nute - išsiunčiau vėl, pati atgal gavau, bet jei sako kad taip turi būti - keista lieka tai, kad tu negauni doh.gif į ką kreiptis, kad pažiūrėtų, kame čia dabar reikalas pas mane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 19 gruodžio 2015 - 15:01
QUOTE(d'esprit @ 2015 12 19, 14:51)
Inhaliatorių turi? Mano vaikai kvėpuoja, kai pasodinu prie kompo ir paleidžiu per youtube muziką, sėdi kiek reikia..

turiu, kažkur užkištą... vyriausiam nepasiteisinęs reikalas visai... o mazgiui dar nebandžiau nei karto... jis biški baidosi tų visų garsių aparatų, tai laaaaabai abejoju, kad papirksiu filmukais biggrin.gif bet vakar radom būdą, kaip virš bulvių kvėpuot, kaip žaidimą - užpūsk hihihi.gif
QUOTE(Highlander @ 2015 12 19, 14:55)
Beje, ligų metu eterinius aliejus pagarinu, išvalo aplinką nuo bakterijų, padeda gyti. Nors siunčiuosi juos, bet nepraeinu pro Kvapų Namai parduotuvėlę, rankose varčiau et. aliejų mišinį "Vaikų mirobų mušyklė", kažin, ar nepagelbėtų tokioje situacijoje g.gif

vat apie juos jau kuris laikas galvoju, bet ne iki galo pasidomiu...
iš kur siuntiesi ir ką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2015 12 19, 15:58)
į ką kreiptis, kad pažiūrėtų, kame čia dabar reikalas pas mane?  g.gif

Mums visoms tas pats, aš irgi gaunu atgal ax.gif SM žino ir IT vyrukai (wild guess biggrin.gif ) tvarko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 12 19, 15:00)
Mums visoms tas pats, aš irgi gaunu atgal  ax.gif  SM žino ir IT vyrukai (wild guess biggrin.gif ) tvarko  4u.gif

Na jei Nute gaus - tada nurimsiu biggrin.gif
Atsakyti