Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(d'esprit @ 2015 12 20, 17:17)
Išugdoma  ax.gif
Pasižiūrėjau į vakarykštę savo nuotrauką ir užsisakėm vakarienei picą, tikrai nepakenks irnesakyk.gif hihihi.gif

Labai gražiai atrodai 4u.gif cool.gif

Labas 4u.gif
atsportavau šiandien nuo dušios 50 min. biggrin.gif buvo paskata-nusipirkau gi naują sporto kilimėlį, tai jis taip ir šaukia "einam gi pasportuot, einam" lotuliukas.gif

wicked,d'esprit - kokios srities tos knygos?
ieškau naujų knygų, tokių gerų kurios padėtų suprasti mano mintis ax.gif nes paskutiniu metu psichologiškai nestabili aš lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 12 20, 22:03)
ieškau naujų knygų, tokių gerų kurios padėtų suprasti mano mintis ax.gif

Bėgančios su vilkais (Clarissa Pinkola Estes) 4u.gif

Šiandien esu labai savimi patenkinta, kadangi savaitgaliui planus sugrūdau į vieną dieną (šeštadienį tinginys sukaustė), sukausi kaip begalėdama ir viskas done! thumbup.gif Nuodėmių nedaug, vakarą vainikavo pasiplaukiojimas, tad jaučiuosi laiminga ir einanti link tikslo cool.gif Beje, kitą savaitę neprisiduosiu, nes būsiu pas tėvus, o jie svarstyklių neturi, bus man staigmena (įtariu kokio pobūdžio) po Kalėdinio maratono biggrin.gif Gražios artėjančios savaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 12 20, 21:03)
Labai gražiai atrodai  4u.gif  cool.gif

Labas 4u.gif
atsportavau  šiandien nuo dušios 50 min.  biggrin.gif buvo paskata-nusipirkau gi naują sporto kilimėlį, tai jis taip ir šaukia "einam gi pasportuot, einam" lotuliukas.gif

wicked,d'esprit - kokios srities tos knygos?
ieškau naujų knygų, tokių gerų kurios padėtų suprasti mano mintis ax.gif nes paskutiniu metu psichologiškai nestabili aš lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif

Nu šaunuolė thumbup.gif visada nauji sporto reikmenys prideda noro sportuot smile.gif

Mmm, šitos savo minčių suprast nelabai padės..

QUOTE(Highlander @ 2015 12 20, 22:44)

Šiandien esu labai savimi patenkinta, kadangi savaitgaliui planus sugrūdau į vieną dieną (šeštadienį tinginys sukaustė), sukausi kaip begalėdama ir viskas donethumbup.gif  Nuodėmių nedaug, vakarą vainikavo pasiplaukiojimas, tad jaučiuosi laiminga ir einanti link tikslo  cool.gif  Beje, kitą savaitę neprisiduosiu, nes būsiu pas tėvus, o jie svarstyklių neturi, bus man staigmena (įtariu kokio pobūdžio) po Kalėdinio maratono  biggrin.gif  Gražios artėjančios savaitės  4u.gif

Pirma mintis ir man buvo pasiūlyt šitą knygą drinks_cheers.gif džiaugiausi radusi audiobook'ą, gerai klausėsi vakarais prieš miegą..

Ir tu šaunuolė 4u.gif tai kada elipsinį įdarbinsi? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 12 21, 00:00)
tai kada elipsinį įdarbinsi?  cool.gif

Bet tai kaip jis manęs netraukia... verysad.gif Kažkodėl nesusidraugaujam doh.gif Bet kambarį atsilaisvinau, jau nebe daug beliko ir užlipsiu lotuliukas.gif Greičiausiai po švenčių savo noru bėgte bėgsiu link jo, nes mama labai mėgsta pasirūpinti, kad nelikčiau alkana ir dar priedo trigubai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 20 gruodžio 2015 - 23:06

Labai ačiū, bėgsiu ieškot dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 12 20, 17:58)
Man mano sėdimoji patinka

Begiojimas grazina minkstaja ? blush2.gif

As po treniruotes vis prabegu dar 40 min... Atsilus orams bandysiu reguliariai lauke prasibegti ax.gif tikiuosi, kad taip ir formas pagrazinsiu biggrin.gif

QUOTE(braske09 @ 2015 12 20, 21:03)
"einam gi pasportuot, einam" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

jaučiuosi laiminga ir einanti link tikslo

o tai svarbiausia 4u.gif

Man PMS wacko.gif Tai nebijau ir pliuso ant svarstykliu .Svarbiausia savaitgalis praejo be nuodemiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2015 12 21, 10:45)
Begiojimas grazina minkstajablush2.gif

Bėgimas į įkalnę gražina, bėgimas lygiu keliu - nelabai smile.gif Veiksmingiau pritupimai, įtupstai ax.gif Dar elipsinio minimas atgal įdarbina užpakaliuką, bet rankos turi būti ant stacionarių rankenų, kad labiau dirbtų apatinė kūno dalis smile.gif
Papildyta:
Elli, matau kabai apčioj, gal perskaitysi mirksiukas.gif Vakar vaikščiodama prisiminiau, kad sakei, jog darysi daugiau tempimo pratimų, tai norėjau pasakyt, kad prie Focus T25 yra papildoma tempimo pratimų treniruotė (30min), rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Esu tinginė, todėl namai liko neišblizginti, dovanos nesupakuotos, valgio neprigaminta, tačiau papikntnaudžiauta juo. Ai, geriau neteršiu šios kalėdinės savaitės savo tikrai neoptimistinėmis nuotaikomis.
QUOTE(Mazule @ 2015 12 19, 14:14)
GABI, NUTE - ar jūs gaunate mano AŽ? kažkaip nebepasitikiu SM po tų atnaujinimų - kažkokia netvarka mano AŽ....

Laukiu atsakymų  4u.gif

Aš netikrinau SM gal pusę savaitės, bet šiandien prisijungiau ir žinutę radau. Viskas gerai, manau.
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2015 12 21, 11:44)
Esu tinginė, todėl namai liko neišblizginti, dovanos nesupakuotos, valgio neprigaminta, tačiau papikntnaudžiauta juo. Ai, geriau neteršiu šios kalėdinės savaitės savo tikrai neoptimistinėmis nuotaikomis.

console.gif nenusimink, ne Tu viena tokia 4u.gif

aš ir blaškausi... tarp minčių, dovanų... nenoro kažką daryti... šiandien dar ir neišsimiegojau juodai, tai tik ant šluotos skraidyt norisi ir ką nors taškyti... laikausi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

seniai bebuvau pas Jus.... verysad.gif Bet kaip ir pas daugumą,tas šventinis laikotarpis,suryja visą laiką unsure.gif O taip šiuo momentu nesinorėtų skubėti,o sustoti ir pagalvoti apie tikrąją švenčių prasmę,papasakoti kažką Vaikams,ar kartu su Dukrom pažiūrėti animacinį filmuką apie šventes....Bet tas bėgimas visur ir skubėjimas,to neleidžia verysad.gif Mano dovanos dar nepakuotos doh.gif Rytoj po darbo tikrai skirsiu laiką tik šeimai,žiūrėsim filmukus,kalbėsimės,šiande turiu pasidaryti visus darbus,kuriuos galiu pasidaryti...
Su sportu šakutės ir peiliukai kaip sakoma doh.gif Mityba,viskas ok thumbup.gif Bet be sporto liūdna,šiande bent kažkiek reiks pajudėti,kažką padaryti su savim 4u.gif Bėgioti noriu...aaa....noriu.... biggrin.gif Bėgsiu cool.gif

d'esprit būk gera parodyk naują savo bėgimo aprangą? ax.gif

Rasma kaip Tau sekasi sportuoti pagal planą?

Ir aplamai Visos ką nors papasakokit,ką ir kaip darot,nes ryt gi Visos minusus,arba bent nulius priduosim ane??? bigsmile.gif

Geros dienos Visoms,turiningos dienos ir bent 20 min raskit sportui biggrin.gif
Atsakyti
d'esprit o kodėl Tu tokia sukūdusi??? g.gif biggrin.gif biggrin.gif Valgyt neturi ką,ar kas nutiko,gal sergi kažkuom??? biggrin.gif biggrin.gif Kai pamačiau Tavo foto,tai buvo OBĄ,WOW,LIUKS bigsmile.gif thumbup.gif Nieko nelikę iš Tavęs,fainai ir šaunuolė esi wub.gif

Ai papasakosiu vakar savo nuotykius...Vakar darbe vėl pas mus buvo gaisras doh.gif Šį kart aš buvau ''purkštukas'' užgesinau,nepasimečiau ir neišsigandau,laimė,kad vandens turėjau 5l bakelį.Užsidegė lauke elektrinė girlianda,kita kolegė greit išjungė lemputes,o aš užpyliau vandens,jeigu būtų pagavę eglutę ugnis,būtų kapec,būtų mano 5l bakelio tikrai neužtekę doh.gif o vakar vakare,kaip tik per žinias kalbėjo,apie gaisrus,kaip lauke naudojamos netinkamos elektrinės lemputės,va taip ir būna paskui unsure.gif

Nepasisveikinau naujokės blush2.gif _Just_Me,sveika atvykusi pas Mus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(R's... @ 2015 12 22, 06:12)
seniai bebuvau pas Jus.... <..>

d'esprit būk gera parodyk naują savo bėgimo aprangą?  ax.gif

Geros dienos Visoms,turiningos dienos ir bent 20 min raskit sportui  biggrin.gif

Liūdna, kai per skubėjimus nelieka niekam laiko, bet pažiūrėk iš kitos pusės, tuoj šventės, atsigriebsi su šeima, mergaitėm 4u.gif Kaip sakoma, svarbu ne kartu praleisto laiko kiekybė, o kokybė 4u.gif

Pirkau sijoną varžyboms smile.gif

Radau cool.gif visas 40min, bet vos neužmigau ant treniruoklio lotuliukas.gif

QUOTE(R's... @ 2015 12 22, 06:36)
d'esprit o kodėl Tu tokia sukūdusi???  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Valgyt neturi ką,ar kas nutiko,gal sergi kažkuom??? biggrin.gif  biggrin.gif  Kai pamačiau Tavo foto,tai buvo OBĄ,WOW,LIUKS  bigsmile.gif  thumbup.gif  Nieko nelikę iš Tavęs,fainai ir šaunuolė esi  wub.gif 

Ai papasakosiu vakar savo nuotykius...Vakar darbe vėl pas mus buvo gaisras Šį kart aš buvau ''purkštukas'' užgesinau,nepasimečiau ir neišsigandau,laimė,kad vandens turėjau 5l bakelį.Užsidegė lauke elektrinė girlianda,kita kolegė greit išjungė lemputes,o aš užpyliau vandens,jeigu būtų pagavę eglutę ugnis,būtų kapec,būtų mano 5l bakelio tikrai neužtekę  o vakar vakare,kaip tik per žinias kalbėjo,apie gaisrus,kaip lauke naudojamos netinkamos elektrinės lemputės,va taip ir būna paskui

Ačiū wub.gif Valgyt turiu ką, esu sveika, tik labai save myliu bigsmile.gif

Nu nieko sau nuotykiai blink.gif
Atsakyti