Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #59

QUOTE(mona.mona @ 2015 12 23, 13:41)
reikia turėti žmogiškumo, pagalvoti ir apie kito žmogaus emocijas ir psichologinę būseną, gal tavo tie reti parašymai labai paveikia. Pagalvok, ar norėtum,kad su tavo dukra kas taip elgtųsi.

O kodėl čia taip galvoji? Tai žmogaus kultūra, manau. Jeigu nori nebebendrauti, tai slegia, manau galima tai parašyti ir protingas žmogus neberašytų. O aš irgi kontaktuoju su man artimais žmonėmis, nesvarbu kad tai praeitis.
Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2015 12 23, 14:41)
reikia turėti žmogiškumo, pagalvoti ir apie kito žmogaus emocijas ir psichologinę būseną, gal tavo tie reti parašymai labai paveikia. Pagalvok, ar norėtum,kad su tavo dukra kas taip elgtųsi.

biski perdedat

QUOTE(felisha @ 2015 12 23, 14:41)
Ko gėda? g.gif Tai jei jau taip nutiko, kad įsimylėjo beprotiškai ir niekaip nebesusitvarko su tuo, tai kokia prasmė slėpt ir tęst vienai kankinantis? J

o kokia prasme dusia liet?
Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2015 12 23, 13:41)

Čia tas pats kaip paklausti ar norėčiau kad mano dukrą koks senis jodytų. Nenorėčiau, deja su nepilnametėmis neprasidedu, o visi kiti žmonės yra suaugę ir patys priima sprendimus su kuo nori bendrauti su kuo ne. Nei viena čia nebuvo surišta ir įmesta i bagažinę ar parduota. Už savarankiškus sprendimus atsakome patys
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 12 23, 13:51)
O kodėl čia taip galvoji? Tai žmogaus kultūra, manau. Jeigu nori nebebendrauti, tai slegia, manau galima tai parašyti ir protingas žmogus neberašytų. O aš irgi kontaktuoju su man artimais žmonėmis, nesvarbu kad tai praeitis.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 12 23, 13:51)

psichologiškai sugniuždyta moteris kartais nors ir nenori bendrauti, nesugeba pasakyti ne. O būna, kad ir pasako, kad ją tas skaudina, kad nebenori, o tokie donžuanai vis tiek karts nuo karto "pasiteirauja, kaip sekasi"...

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 12 23, 13:52)
biski perdedat

kalbu iš savo varpinės. Beje, pasikeitusi, net nesitikėjau, kad vis dar šioje temoje esi smile.gif

QUOTE(nick771 @ 2015 12 23, 13:52)
Čia tas pats kaip paklausti ar norėčiau kad mano dukrą koks senis jodytų. Nenorėčiau, deja su nepilnametėmis neprasidedu, o visi kiti žmonės yra suaugę ir patys priima sprendimus su kuo nori bendrauti su kuo ne. Nei viena čia nebuvo surišta ir įmesta i bagažinę ar parduota. Už savarankiškus sprendimus atsakome patys
Papildyta:
drinks_cheers.gif

dukra užaugs ir užaugusi gali sutikti labai negerų vyrų. Ir nebūtinai jai užteks proto pasakyti jiems ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona.mona: 23 gruodžio 2015 - 13:55
QUOTE(open @ 2015 12 23, 13:47)
Nevaizduok cia aukos smile.gif Nabageli plaka. Fe, tokio meiluzio nenoreciau turet. Nuskriaustas davatku. Gal ir tavo buvusi meiluze pavirto i davatka, negali zinot biggrin.gif

Žinoma, kad nenorėtum. Nei neturėtum. Su vyru tik sekmadieniais po bažnyčios išjungus šviesa giminei pratęst. Tema skirta ne dorovės sergėtojoms gali čia neūbaut. Pilna supermamyčių čiauškalų apie kakučius ir keptuves. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nick771 @ 2015 12 23, 13:37)
Nuplakė dar viena davatka mane savo šventuoju liežuviu. Čirška smalos katilas tongue.gif

Ne visos čia davatkos šventos, oj ne, kai kurios pačios buvę meilužėm, o dabar bizūnais mojuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2015 12 23, 14:54)
psichologiškai sugniuždyta moteris kartais nors ir nenori bendrauti, nesugeba pasakyti ne. O būna, kad ir pasako, kad ją tas skaudina, kad nebenori, o tokie donžuanai vis tiek karts nuo karto "pasiteirauja, kaip sekasi"...
kalbu iš savo varpinės.
dukra užaugs ir užaugusi gali sutikti labai negerų vyrų. Ir nebūtinai jai užteks proto pasakyti jiems ne.

taip, aisku, kad gali taip buti. bet tiesa pasakius, tai jau tu sugniuzdytu moteru beda.
Na, nejaugi Nick turetu mastyti apie tai ar tos meiluzes is praeities yra psichologiskai sugniuzdytos g.gif truputi nerealu.
Atsakyti
QUOTE(nick771 @ 2015 12 23, 13:55)
Žinoma, kad nenorėtum. Nei neturėtum. Su vyru tik sekmadieniais po bažnyčios išjungus šviesa giminei pratęst. Tema skirta ne dorovės sergėtojoms gali čia neūbaut. Pilna supermamyčių čiauškalų apie kakučius ir keptuves.  doh.gif

smile.gif Radai kuom didziuotis. Shame on you ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 12 23, 13:52)

gal neliet, tiesiog nedviprasmiškai pasakyt kaip yra. Nes santykiai, net ir meilužių, yra dviejų žmonių reikalas, abiems turi būt gerai. Na bet čia mano nuomonė, neperšu.
Atsakyti
QUOTE(felisha @ 2015 12 23, 15:00)
gal neliet, tiesiog nedviprasmiškai pasakyt kaip yra. Nes santykiai, net ir meilužių, yra dviejų žmonių reikalas, abiems turi būt gerai. Na bet čia mano nuomonė, neperšu.

bet ne meiluzio reikalas, kokius as ten jam jausmus puoseleju ir kaip su jais tvarkausi.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 12 23, 13:58)
taip, aisku, kad gali taip buti. bet  tiesa pasakius, tai jau tu sugniuzdytu moteru beda.
Na, nejaugi Nick turetu mastyti apie tai ar tos meiluzes is praeities yra psichologiskai sugniuzdytos  g.gif  truputi nerealu.

Nei viena iš jų nepasakė, kad nenori su manimi toliau bendrauti. Bet tai dar nereiškia, kad mes vėl griūsim į lovą. Nevisada žmonės viską dramatizuoja ir išsiskiria su dideliais pykčiais ir emocijom. Abiem kartais viskas baigėsi natūraliai, draugiškai. Buve geras, šviesus bendravimas ir toks pat natūralus išsiskyrimas.
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 12 23, 14:02)
bet ne meiluzio reikalas, kokius as ten jam jausmus puoseleju ir kaip su jais tvarkausi.

aš manau, kad meilužio reikalas žinoti kaip tu jautiesi ir abiem nuspręsti ar tai tinka abiem pusėm. Nereikia meilužiaujant kankintis. Nors panašu, kad kai kurios čia dramų ieško. Tai turbūt irgi priimtina, bet ne kiekvienam ax.gif

Papildyta:
QUOTE(open @ 2015 12 23, 13:58)
smile.gif Radai kuom didziuotis. Shame on you ir tiek.

Smeigei dar vieną šakutę man į velnišką tarpuragį. Move on.. MORE MORE doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nick771 @ 2015 12 23, 14:07)
Nei viena iš jų nepasakė, kad nenori su manimi toliau bendrauti. Bet tai dar nereiškia, kad mes vėl griūsim į lovą. Nevisada žmonės viską dramatizuoja ir išsiskiria su dideliais pykčiais ir emocijom. Abiem kartais viskas baigėsi natūraliai, draugiškai.  Buve geras, šviesus bendravimas ir toks pat natūralus išsiskyrimas.
Papildyta:
aš manau, kad meilužio reikalas žinoti kaip tu jautiesi ir abiem nuspręsti ar tai tinka abiem pusėm. Nereikia meilužiaujant kankintis. Nors panašu, kad kai kurios čia dramų ieško. Tai turbūt irgi priimtina, bet ne kiekvienam  ax.gif

Papildyta:

Smeigei dar vieną šakutę man į velnišką tarpuragį. Move on.. MORE MORE  doh.gif

Etikeciu neklijuoju, bet is tavo postu susidariau nuomone, kad ne veltui ir buvo tos meiluzes ax.gif
Atsakyti