Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(šviesi lapė @ 2016 02 10, 15:17)
Gavau šį sijoną (kurį apskritai buvau pamiršus, kad esu užsisakius blush2.gif ). Tai su visa atsakomybe pareiškiu: GERESNIO SIJONO GYVENIME NESU TURĖJUS. Jis toooks gražus, ir toks smart, ir taip moteriškai apgula mano 12 dydį, kad kokią savaitę neketinu iš jo išlįsti thumbup.gif

Šis labai labai gražus thumbup.gif

QUOTE(Dideja @ 2016 02 10, 19:50)

Abu rūbai labai gražūs smile.gif drinks_cheers.gif
O pirmas, - ypač thumbup.gif

Ddiėja, tai čia tas Holly? g.gif Jis plonas ar vidutinio storumo?

Nes iš foto net nepagalvojau, kad čia tas. Visai kitaip jį įsivaizdavau - bent jau ilgesnį - tiek tieks juosmeniu, tiek rankoves. Geras.

Atrodo gražiai bet kokiu atveju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 10 vasario 2016 - 22:00
QUOTE(stuleju @ 2016 02 10, 20:57)

Dideja, tikrai nuostabus megztuko derinukas su conversais wub.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 02 10, 22:36)
Dideja, labai simpatiski abu vaizdai mirksiukas.gif

Megztukas atrodo super prie conversu ir baltu marskiniu wub.gif Ir suknute miela, uztenka to ilgio mirksiukas.gif

Dekui smile.gif 4u.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 10, 22:58)

Abu rūbai labai gražūs  smile.gif  drinks_cheers.gif
O pirmas, - ypač  thumbup.gif

Ddiėja, tai čia tas Hollyg.gif Jis plonas ar vidutinio storumo?

Nes iš foto net nepagalvojau, kad čia tas. Visai kitaip jį  įsivaizdavau - bent jau ilgesnį - tiek tieks juosmeniu, tiek rankoves. Geras.

Atrodo gražiai bet kokiu atveju smile.gif

Taip, cia tas pats Holly smile.gif mirksiukas.gif Megztukas nera plonas, vidutinio storumo. Na, ilgi as jau rasiau, o rankoves irgi pilno ilgio, tiesiog idetoje foto as buvau jas patraukusi aukstyn, kad marskinuku rankoves matytusi ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 02 10, 20:48)
Nesutikciau, kad imti mazesni dydi.  schmoll.gif  As siaip nesioju J.Crew beveik viska 2 dydzio. Apimtys 89x70x93cm. Matavausi sio paltuko 4 dydi. Megztuka dar pasivilkciau, bet 2 dydis manau jau tikrai butu nesmagiai ankstas.  4u.gif

Nu rimtai, mano Tall, tai gal dėl to į didesnę pusę blush2.gif

Didėja, labai dailiai Holy atrodo! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 02 10, 20:48)
Nesutikciau, kad imti mazesni dydi.  schmoll.gif  As siaip nesioju J.Crew beveik viska 2 dydzio. Apimtys 89x70x93cm. Matavausi sio paltuko 4 dydi. Megztuka dar pasivilkciau, bet 2 dydis manau jau tikrai butu nesmagiai ankstas.  4u.gif

aciu mergaites, bet aisku tiek, kad visai susipainiojau doh.gif
Papildyta:
ir dar klausimelis, kuo skiriasi Martie kelnytes nuo Ryder, be to kad Martie uztrauktukas sone ir vienos su vilna kitos su medvilne, bet pats modeliukas, devejimas ir pan?

https://www.jcrew.co...p;bmUID=lbddmxt

https://www.jcrew.co...ame=BITTERSWEET CHOCOLATE&isFromSearch=true&isNewSearch=true&hash=row0

Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2016 02 11, 11:52)
aciu mergaites, bet aisku tiek, kad visai susipainiojau doh.gif

Gausiu si savaitgali 4 regular dydi, pamatuosiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 02 11, 12:54)
Gausiu si savaitgali 4 regular dydi, pamatuosiu.  smile.gif

drinks_cheers.gif aciuks.gif
kokia spalvyte? jei netiks dydis, gal man tiktu blush2.gif nes svarstau tarp 4 ir 6
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2016 02 11, 12:27)
drinks_cheers.gif  aciuks.gif
kokia spalvyte? jei netiks dydis, gal man tiktu blush2.gif nes svarstau tarp 4 ir 6
biggrin.gif

Geltona ir pilka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 02 11, 13:46)
Geltona ir pilka. smile.gif

as irgi pilko visai noreciau, bet mastau apie Tall dydi su 172 g.gif zodziu laukiu ismatavimu, bet panasu kad nebebus ka pirkti jau, nes per paskutines 2 dienas nepildo doh.gif
Atsakyti
Dideja, puikiai atrodot 4u.gif

Suknelės neradau, galit nuorodą ar pavadinimą? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2016 02 12, 16:03)
Dideja, puikiai atrodot  4u.gif

Suknelės neradau, galit nuorodą ar pavadinimą? Ačiū.

Aciu 4u.gif
Norejau det sukneles nuoroda, bet kazkodel mete i pradini psl. ...
Ji vadinasi Striped t-shirt dress smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pgituke @ 2016 02 12, 12:20)
as irgi pilko visai noreciau, bet mastau apie Tall dydi su 172  g.gif zodziu laukiu ismatavimu, bet panasu kad nebebus ka pirkti jau, nes per paskutines 2 dienas nepildo doh.gif

Vienos tarpininkes temoje skaiciau, kad mergina dziaugesi su 172 cm Tall paemusi, nes rankoves buvo pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 02 12, 16:28)
Aciu 4u.gif
Norejau det sukneles nuoroda, bet kazkodel mete i pradini psl. ...
Ji vadinasi Striped t-shirt dress smile.gif
Papildyta:
Vienos tarpininkes temoje skaiciau, kad mergina dziaugesi su 172 cm Tall paemusi, nes rankoves buvo pats tas smile.gif

Gavau ta paltuka https://www.jcrew.co...p;bmUID=la2thW_ 0T, su 171cm ugiu rankoves pats tas , nuo peties 61cm, nuo pazasties 47, ir tikrai nenoreciau nei didesnio, nei mazesnio paltuko, nors visus rubus is jcrew nesioju 00, ar 0
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 02 10, 15:17)
Gavau šį sijoną (kurį apskritai buvau pamiršus, kad esu užsisakius blush2.gif ). Tai su visa atsakomybe pareiškiu: GERESNIO SIJONO GYVENIME NESU TURĖJUS. Jis toooks gražus, ir toks smart, ir taip moteriškai apgula mano 12 dydį, kad kokią savaitę neketinu iš jo išlįsti thumbup.gif
Beje, su 177 cm ūgiu sijonas man baigias pora cm po keliais, tad žemesnėm nei 170 cm siūlyčiau imti petite (nebent mėgstat tokius midi ilgius).
user posted image

super- ir as laukiu jo- petite emiau su 170- skias neprasoviau thumbup.gif
Aciu uz komentara 4u.gif
O majesty- ir mano akimis- nera mazintas. gavau savo dydzio- tiko idealiai- nerealus paltukas. wub.gif wub.gif Niekuo nenusileidzia pernyksciam.. laaabai patenkinta- gaila neemiau daugiau spalvu doh.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Dideja, grazu thumbup.gif wub.gif Megztuko jau ir as noreciau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 12 vasario 2016 - 17:02