Lietiniai su varškės įdaru.
Vištienos kotletukai grietinėlės - pievagrybių padaže su morkų salotomis ir bulvių koše,
šaltibarščiai.
Haha, ne aš viena užsinorėjau.
šaltibarščiai.

QUOTE(Melajja @ 2016 01 27, 15:45)
Saltibarsciai + bulves su lupynom virtos, kepintos
Haha, ne aš viena užsinorėjau.

QUOTE(Tepaluota @ 2016 01 27, 18:57)
Oi, nieko mandro
Į verdantį sultinį dėti konservuotus burokėlių lapus (galima su kotukais), kons.rūgštynes, tarkuotą morką, galima saliero ar šiaip kokią daržovę įmesti dar, viską užvirti. Supilti 2-3 išplaktus kiaušinius, dar minutę kitą pavirti, užbalinti grietine. Valgyti užkandant karšta bulba su lupyna.

Aciu



Orkaitėje keptos bulvės šoninės "marškinėliuose" su česnakiniu padažu
QUOTE(Tepaluota @ 2016 01 27, 19:57)
Oi, nieko mandro
Į verdantį sultinį dėti konservuotus burokėlių lapus (galima su kotukais), kons.rūgštynes, tarkuotą morką, galima saliero ar šiaip kokią daržovę įmesti dar, viską užvirti. Supilti 2-3 išplaktus kiaušinius, dar minutę kitą pavirti, užbalinti grietine. Valgyti užkandant karšta bulba su lupyna.



QUOTE(Melajja @ 2016 01 28, 10:37)
Tadu geriau vien su rūgštynėm, manau

paskaičius kiek kitos pagaminat (ypač Tepaluota) nesuprantu kada spėjat
man puse dienos užtrunka vien pietums pasiruošt, paskui dar vakarienė... turėčiau visą dieną virtuvėj sėdėt kad tiek pagaminčiau
nekalbu apie desertus
arba nemoku laiko planuotis, arba kažkas su manim negerai
vaikams gripas tai su virtuve visai nespėju draugaut, verdu sriubas...vakar vištienos sultinys su makaronais, šiandien burokėlių sriuba, jei liks laiko bus sprandinės troškinys




vaikams gripas tai su virtuve visai nespėju draugaut, verdu sriubas...vakar vištienos sultinys su makaronais, šiandien burokėlių sriuba, jei liks laiko bus sprandinės troškinys

lazanija, salotos su tunu, vaisiu kefyro kokteiliai
QUOTE(MeSsS @ 2016 01 28, 11:55)
Tikrai negerai

Šiandien kiaulienos karbonadas+bulvės+raug.kopūstų salotos, vakarienei grikainiai su varške+grietine
spageti su vistienos - tepamo surelio padazu ir tarkuotu dziugu
P.s. del maisto gaminimo laiko, kaip sakoma kai moki netrunki
O jei rimtai, pietus pagaminu sviezius grizus per pietus is darbo t.y. per ~ 30 min. jei ko norisi imantriau gaminu is vakaro, bet taip pat ilgiau kaip valanda nesisuku virtuvej niekada.
Kiekviena seimininke skirtingais tempais sukasi, juk viena negamina salotu, kol mesytes nepakepina, kita gi, kol mesyte kepa salotas sumeistrauja
P.s. del maisto gaminimo laiko, kaip sakoma kai moki netrunki

Kiekviena seimininke skirtingais tempais sukasi, juk viena negamina salotu, kol mesytes nepakepina, kita gi, kol mesyte kepa salotas sumeistrauja

Farsiruotos vistienos blauzdeles, aromatingi ryziai is keptuves, kopustu salotos. Iskeptas biskvitas ir paruostas sokoladinis - grietineles kremas, rytoj surinkinesiu torciuka.
QUOTE(Melajja @ 2016 01 28, 14:32)
