Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(Tepaluota @ 2016 01 13, 11:48)
Tiesą sakant, skonis šlykštus  cool.gif Bet skoniai juk labai skirtingi  biggrin.gif

del skonio nesigincijama, bet man thumbup.gif moqueca isbandziau atostogaudama Brazilijoj, dabar retkarciais gaminu pati
Atsakyti
Pupeliu - guliasine sriuba.
Atsakyti
Troškinti kopūstai su rūkytomis dešrelėmis+virtos bulvikės
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 13, 12:38)
tai zuvies troskinys - 500 g zuvies file, 200 g kreveciu, 3 svogunai, 4 pomidorai, 250 g kokoso pieno, druskos, prieskoniu, aliejaus truputi, geriausiai tinka palmiu, troskinu moliniame inde ant kaitrios ugnies 30 min.

bigsmile.gif O mane visai suviliojo tongue.gif Bent jau tik perskaičius, dar neragavus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 13 sausio 2016 - 18:41
Naminių leistinukų sriuba su vištiena, troškintos kepenėlės grietinėlės padaže + bulvių košė + raug.agurkai
Mieliniai blynai su aviečių uogiene
Atsakyti
cili sriuba, salotos su viestienos krutinele
Atsakyti
Raudonųjų lęšių košė
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 01 13, 18:19)
Troškinti kopūstai su rūkytomis dešrelėmis+virtos bulvikės

bigsmile.gif O mane visai suviliojo tongue.gif  Bent jau tik perskaičius, dar neragavus.  biggrin.gif

nu išbandykit smile.gif labai įdomu kaip jums ar patiks smile.gif
Atsakyti
Orkaiteje troskinti/kepti rauginti kopustai su sonkauliais + bulviu kose.
Atsakyti
Kiauliena, troškinta baltame padaže su krapais + bulvės + daržovės
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 14, 17:03)
nu išbandykit smile.gif labai įdomu kaip jums ar patiks smile.gif

Bandysiu. Tik klausimas - moliniame inde, tai... čenachinės tos senoviškos tiktų? Galvoju, nebus blogai ir stikliniame ax.gif ar ne? Geriau porcijomis, ar didesnį kiekį viename?
Atsakyti
Kepta lašiša + ryžiai + keptos daržovės, silkė su baravykų-marinuotų burokėlių garnyru, tortas "Rafaelo"
Atsakyti
Užkepti koldūnai
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 01 14, 19:03)
Kiauliena, troškinta baltame padaže su krapais + bulvės + daržovės
Papildyta:

Bandysiu. Tik klausimas - moliniame inde, tai... čenachinės tos senoviškos tiktų? Galvoju, nebus blogai ir stikliniame  ax.gif ar ne? Geriau porcijomis, ar didesnį kiekį viename?

aš gaminu viename moliniame inde, bet turbut bus gerai ir nemoliniam inde smile.gif o galima ir porcijomis, reikės ir man isbandyti čenachinese bigsmile.gif
Atsakyti