Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Renata123, Jūsiškiai žemaičių blynai atrodo laabai skaniai thumbup.gif . Aš irgi juos mėgstu. blush2.gif
Atsakyti
Vakar_burokėlių sriuba su frikadėlėm + lietiniai blynai su varške (tiksliau- varškės vaniliniai sūreliai su razinomis), patiekti su grietine.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2016 02 05, 20:07)
Renata123, Jūsiškiai žemaičių blynai atrodo laabai skaniai thumbup.gif . Aš irgi juos mėgstu. blush2.gif

Aciu, mergaites! 4u.gif Nesitikejau, kad "zemaitukai" sulauks tokio "aziotazo". biggrin.gif Rodos paprasti blynukai, bet su vyru irgi taip juos issilge buvom. wub.gif
I mane, prasau, kreiptis - tu. mirksiukas.gif

Siandien desertui liejamos teslos a'la spurgos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 05 vasario 2016 - 22:43
QUOTE(Renata123 @ 2016 02 05, 12:29)
Visuomet gaminu pagal Sroves recepta.
Sudomino.
Pabandysiu ir aš pagal šį receptą.
Dėkui, kad pasidalinot.
Atsakyti
Lavašo suktinukai su pievagrybiais, kiaušiniais, kaparėliais ir sūriu
Atsakyti
Balandeliai , bulvytes
Atsakyti
Perliniu kruopu, k.r. rukymo vistienos ir dziov. baravyku sriuba.
Atsakyti
Pusryčiams čirviniai blynai su obuoliene. Tiesiai nuo pečiaus, kepti senovinėje keptuvėje. Kepė bobutė, tešlą maišė mažoji proanūkė, todėl laaabai ypatingi wub.gif Pietums šonkauliukai su bulvėmis, morkomis, obuoliais (viskas kepta orkaitėje) bei troškintais raug.kopūstais, varškiniai sausainiai, vakarienei vyrų gaminti makaronai "pa flotski"
Ir 30 puslitriukų marinuotų sriubokėlių doh.gif
Atsakyti
Siandien vistienos sparneliai orkaiteje su ryziais ir pekino kopusto ir pomidoru salotom, varskeciai su trintomis braskemis.
Atsakyti
Vištienos ir ryžių maltinukai grietinėlės ir sojos padaže su saldžiarūgšte daržovių mišraine.

Pieno kokteiliai su bananais ir pamelo.
Atsakyti
Kalakutienos file kepta orkaitej su batatais ir morkok
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 02 06, 09:17)
Lavašo suktinukai su pievagrybiais, kiaušiniais, kaparėliais ir sūriu

Kadangi liko lavaso, neplanuotai -lavaso traskuciai
Atsakyti