Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 06, 13:09)
Kaip faina, čia dar greičiau jis ateis, na ir dabar į pavasarį labiau panašu nei į žiemą wub.gif  bet striukė gerai maskuoja vistiek biggrin.gif  šiaip labai džiaugiuosi grįžus wub.gif

Joa,zieminiai rubai maskuoja,rai megztinis tai striuke platesne ax.gif o va jau pavasari tas rubu sluoksnis mazesnis ir visos rinkes islys blush2.gif drauge eis isbandyt sporto kluba,pasakys kaip ten kas ir ziuresiu gal eisim drauge pasportuot ax.gif ir mes dziaugiames ,kad grizai thumbup.gif a pasisverei jau?
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 06, 12:18)
Joa,zieminiai rubai maskuoja,rai megztinis tai striuke platesne ax.gif o va jau pavasari tas rubu sluoksnis mazesnis ir visos rinkes islys blush2.gif  drauge eis isbandyt sporto kluba,pasakys kaip ten kas ir ziuresiu gal eisim drauge pasportuot ax.gif  ir mes dziaugiames ,kad grizai thumbup.gif  a pasisverei jau?

Nepasisvėriau, kaime gyvenu,laukiu kol vyras iki pardos buveš batareikų 😀 ryt turėtume varyt, tai gausis kaip tik penktadienį prisiduot gėdingai lotuliukas.gif ryt ir mes į sporto klubą užsuksim pasidomėt, gal kažką susitarsim smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Striukė maskuoja,kol esi su ja,o kai nusirengi.. biggrin.gif
Man asmeniškai netgi geriau mesti svorį šaltuoju sezonu,paskui kai pavasarį visi pamato pokyčius.. wub.gif wub.gif todėl matyt motyvacija ir sugrįžo laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Man šiandien dešrelinė diena doh.gif doh.gif nesveikai jų norėjau,tai buvo pusryčiams ir pietums net blush2.gif bet vakarienei bus varškės apkepas wub.gif pasilikau kalorijų jam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 06, 16:08)
Nepasisvėriau, kaime gyvenu,laukiu kol vyras iki pardos buveš batareikų 😀 ryt turėtume varyt, tai gausis kaip tik penktadienį prisiduot gėdingai  lotuliukas.gif  ryt ir mes į sporto klubą užsuksim pasidomėt, gal kažką susitarsim smile.gif

Ai nu kokia cia geda,toks jau tas musu pampucku gyvenimas - tai kudyn tai storyn thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(puszkinas @ 2016 01 06, 16:24)
Laba smile.gif

Striukė maskuoja,kol esi su ja,o kai nusirengi..  biggrin.gif
Man asmeniškai netgi geriau mesti svorį šaltuoju sezonu,paskui kai pavasarį visi pamato pokyčius..  wub.gif  wub.gif todėl matyt motyvacija ir sugrįžo  laugh.gif

Man šiandien dešrelinė diena doh.gif  doh.gif nesveikai jų norėjau,tai buvo pusryčiams ir pietums net blush2.gif bet vakarienei bus varškės apkepas wub.gif pasilikau kalorijų jam  ax.gif

Saunuole kad laikaisi thumbup.gif is tikro ner skirtumo kada mest tuos kg ar vasara ar ziema,ar pirmadieni ar sestadieni,svarbiausiai motyvacija ta daryti thumbup.gif
nu ka,lauke pavaiksciota,elipsiukas pamintas 20 min,nes 2men pertrauka buvo ax.gif bet kokia atgaiva po sporto thumbup.gif dabar gersiu dovanotas drauges arbatas,o paskiau eisiu seimynai mieliniu blynu kept ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puszkinas @ 2016 01 06, 15:24)
Laba smile.gif

Striukė maskuoja,kol esi su ja,o kai nusirengi..  biggrin.gif
Man asmeniškai netgi geriau mesti svorį šaltuoju sezonu,paskui kai pavasarį visi pamato pokyčius..  wub.gif  wub.gif todėl matyt motyvacija ir sugrįžo  laugh.gif  laugh.gif 

Svarbu sugrįžo ta motyvacija, bus smagu striukes ir ne tik pavasarį nusimest thumbup.gif man tai nesvarbu iš tiesų kas ką pamatys ar pasakys, svarbiausia kaip pati jausiuos wub.gif

Šaunuolė, frolka. Koks pas tave elipsinis? Daug triukšmo kelia? Galvoju jei jau ne į sproto klubą, tai ant gimtadienio gal paprašyt vyro... nors namie o dieve kiek griozdų, tuoj pasidės maitinimo kėdės doh.gif k
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 06, 16:59)

Šaunuolė, frolka. Koks pas tave elipsinis? Daug triukšmo kelia? Galvoju jei jau ne į sproto klubą, tai ant gimtadienio gal paprašyt vyro... nors namie o dieve kiek griozdų, tuoj pasidės maitinimo kėdės  doh.gif 

Pas mane christopeit cs5 slides ax.gif nu vietos reikia tokiam daiktui,ale judejimo man reik labiau lotuliukas.gif nu jokio triuksmo nera,vyras miegojo pakol as miniau,kai mini girdisi tik kaip pasisuka ratas nu toks menkas garsas ax.gif

treniruoklis
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 06, 14:48)

Saunuole kad laikaisi thumbup.gif  is tikro ner skirtumo kada mest tuos kg ar vasara ar ziema,ar pirmadieni ar sestadieni,svarbiausiai motyvacija ta daryti thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
A naujokes kur dingo? g.gif
bevale kur tu?
positive?
blink.gif
Atsakyti
Niu reiks pagalvot dėl to treniruoklio... bet kažką daryt laaabai noriu.
Taigi aš grįžau, tai visos dingo! O toooks veiksmas vis buvo prieš šventes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 06, 18:06)
Niu reiks pagalvot dėl to treniruoklio... bet kažką daryt laaabai noriu.
Taigi aš grįžau, tai visos dingo! O toooks veiksmas vis buvo prieš šventes  bigsmile.gif

Tai matyt sventes ir pakiso daug kam koja ax.gif nebeeina sugrizt I doros kelia ax.gif bet vis vien gris,pasilakstys ir gris thumbup.gif
incomnia kaip tu?
Atsakyti
Pasnikas baigtas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

Siandien buvau pokalbyje. Labai patiko vadovas. Tikiuosi darba gausiu. rolleyes.gif Nes be manes dar 7 kandidatai. g.gif Vakar taip pat zaidem boulinga, tai pralosiau savo devynmetei. doh.gif Tikrai nepasidavinejau. Siandien uztad abi kaip sulauzytos vaikstom. biggrin.gif Tiesa, ir mano mama pamete. Tikraja ta zodzio prasme PAMETE, kamuolius. lotuliukas.gif Galvojau islus tas takelio parketas nuo tokiu smugiu. lotuliukas.gif Bet pataikydavo kartais. O mano mamai jau 70 metu. didis.gif
Sias kelias dienas nesisveriau, nes prie svarstykliu prieit negalejau. O kitose vietose svertis nenoriu, nes gali iskraipyti man skaicius. Tai va, sversiuos rytoj. Nzn ar dar rasiu minusa, nes teko ir torciuko pavalgyt, ir is Anglijos siunta gavau, tai pagaliau paragavau ju kaledinio pudingo. rolleyes.gif Anyway, ryt varau sportan.

Caramelia, labai smagu, kad grizai group.gif Truko cia taves. 4u.gif

Frolka
, saunuole. thumbup.gif As rytoj pasnika darysiu.
Atsakyti