Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 14, 11:15)
Labas rytas, nu šaunuolė, Airise,jau ir po sporto, o vakar ir pasninką atlaikei thumbup.gif  mano SM kažko striginėja, nespėju visko parašyt ką noriu laiku 😀
Eina sau, kaip malonu gauti pagyru. wub.gif Aciu. ax.gif
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 14, 17:26)
Nu ka,sedziu kojas istiesus mandarinu prilapnojus lotuliukas.gif  kazka reiks vakarienei sukonstruot tik neisivaizduoju ka doh.gif
tai geru ryt rezultatu visoms thumbup.gif kad vien minusai butu thumbup.gif
As irgi va du mandarinus tuoj suvalgysiu. biggrin.gif

Pagaminau siandien rugstyniu sriuba ir vistos krutinele su saldziomis bulvemis. Rytoj salotu padarysiu. Uj kaip skanu bus. smile.gif

Parsisiunciau vandens sekimo programele i telefona, tai siandien 3l isgeriau. Pirmi du litrai suejo gerai, nu bet trecias. doh.gif lotuliukas.gif Jei rytoj bus +2kg, tai zinokit kad del vandens. lotuliukas.gif

Tiesa, kaloriju skaiciuotojos, gal galite paaiskint kaip paskaiciuot sriubos bliudelio kcal? g.gif Ir gal galit primint ta programele? Aciu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 14, 19:13)

Tiesa, kaloriju skaiciuotojos, gal galite paaiskint kaip paskaiciuot sriubos bliudelio kcal? g.gif Ir gal galit primint ta programele? Aciu! smile.gif

As tai sveriu visus produktus,susumuoju ju kaloringuma ir pasiskaiciuoju kiek kcal 100gr bus,na ir pasveriu kiek isipilu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 14, 19:48)
As tai sveriu visus produktus,susumuoju ju kaloringuma ir pasiskaiciuoju kiek kcal 100gr bus,na ir pasveriu kiek isipilu ax.gif
Oj, tada netinka. Per daug voznios. doh.gif

Gerai, merginos. Iki rytojaus. Visoms linkiu minusiuku. Labanakt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 14, 19:23)
Oj, tada netinka. Per daug voznios. doh.gif 

drinks_cheers.gif va ir man tas pats, per daug vargo tie skaičiavai, prarasčiau malonumą valgyt tarp skaičių biggrin.gif

Visoms linkiu sužaliuot, o kas pabėgę, sėkmingai grįžkit, jau laikas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Vanduo padare savo (manau biggrin.gif ). Sian pas mane 93,6kg (-0,4). Na, irgi gerai. smile.gif

Geros dieneles. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

siandien prisidavimas ! sversiuso uz valandeles , tikiuosi nors kokio minusiuko tongue.gif

as taip uzsisiuvau ,kad vos neprazioplinau siandienos.

Neseniai diskutavot apie darba ir namus , tai as is tu ,kurioms irgi patinka buti namie . Bet cia man taip tik dabar smile.gif kai jau turiu keturis vaikus , iki tol vis nenusededavau namie , bet man mama daug padejo , tai budavau laisvesne. Tik po ketvirto vaiko man ir namie jau gerai smile.gif Vis tik namie buti daug geriau ,kai yra daugiau , nei pakankamai pinigeliu smile.gif tada gali uzsiimti hobiais ,kurie irgi kainuoja . Hobi ,aisku dar reikia atrasti , bet viena tai visos moterys , mes turim, turbut , be isimciu bigsmile.gif - tai pirkti, pirkti ... - ka nors sau pasipuosti ar namams .
Born to Shop
user posted image
va daar zaidziu su siuvimais - tai vos ne kasantra diena lekiu per audiniu parduotuves ,o dar aksesuarai - tai man kokiu neriniu reikai , tai uztrauktuko ... dabar dar vienos siuvimo masinos prireike smile.gif labai noriu overloko !!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,svoris siandien 73.3 tai -0.9 thumbup.gif
Atsakyti
Laba ryta

Prisiduodu nekazka sia savaite, 118,8 tai -0,4. Bet mano dienos prasideje doh.gif tai svoris biski pakiles, o ir laikiiausi neidealiai.
Si savaite labai sunki darbe, griztu namo tik apie 8... O dar dukryte serga. Zodziu gal kita bus geresne! Ir turesiu laiki su jumis papliurpt biggrin.gif one tik darbe sedet
Atsakyti
raudonuoju 79,0
Atsakyti
Parsisiunciau filma, pasirodo siaubiakas. Bet geras toks, patiko. thumbup.gif Jeigu kas nores - The visit. smile.gif
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 15, 07:56)
va daar zaidziu  su siuvimais - tai vos ne kasantra diena lekiu per audiniu parduotuves ,o dar aksesuarai - tai man kokiu neriniu reikai , tai uztrauktuko ... dabar dar  vienos siuvimo masinos prireike smile.gif labai noriu  overloko !!!  lotuliukas.gif
Taip taip, apetitas auga bevalgant. smile.gif
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 15, 08:42)
Labas rytas,svoris siandien 73.3 tai -0.9  thumbup.gif
thumbup.gif
QUOTE(eglutyte @ 2016 01 15, 08:57)
Prisiduodu nekazka sia savaite, 118,8 tai -0,4. Bet mano dienos prasideje doh.gif tai svoris biski pakiles, o ir laikiiausi neidealiai.
Si savaite labai sunki darbe, griztu namo tik apie 8... O dar dukryte serga. Zodziu gal kita bus geresne! Ir turesiu laiki su jumis papliurpt biggrin.gif one tik darbe sedet
Slow progress is better than no progress. 4u.gif
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 15, 09:16)
raudonuoju  79,0
Gausi susiimt. aggressive.gif
Atsakyti
Siandien as su minusiuku- nedidelis, bet vistiek dziaugiuosi 106,7 (-800gr).
Ruosiuosi, dedu daiktus savaitgaliui thumbup.gif
Oi laba diena, nepasisveikinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevale: 15 sausio 2016 - 12:21
Saunuoles visos thumbup.gif
Airise,as tau I pasta atsiunciau lentele,uzpildyk siandien jei gali mirksiukas.gif
Atsakyti