Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

Pasnikas atlaikytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(estrejaa @ 2015 12 28, 18:00)
ooo begiojimas geris wink.gif ar senai begioji? 4u.gif

Bėgioju senai. Bet labai nereguliariai.. na, dabar atgaivint bandau vėl ☺
Šiandien sudėjau į pilvą 1860 kcal. Išminusavus prabėgiotas kcal visai neblogai atrodo 😎
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2015 12 28, 18:23)
Pasnikas atlaikytas thumbup.gif

Saunuole thumbup.gif Beje norejau taves paklausti su kokia programa darai musu lentele? as ir noriu pasidaryti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(@fantasy@ @ 2015 12 28, 21:12)
Bėgioju senai. Bet labai nereguliariai.. na, dabar atgaivint bandau vėl ☺
Šiandien sudėjau į pilvą 1860 kcal. Išminusavus prabėgiotas kcal visai neblogai atrodo 😎

As ir seniau begiojau kol i uk neisvaziavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estrejaa @ 2015 12 28, 23:17)
Saunuole thumbup.gif Beje norejau taves paklausti su kokia programa darai musu lentele?

As su excel esu padarius ax.gif

@fantasy@, sudegintu kcal nereikia niekad atgal suvalgyti 4u.gif juk svori metam, o ne palaikom 4u.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos kaip nera siandien nuotaikos siaubas... Syrit pasisveriau o svarstykles kaip ikaltos o atrodo vakar ir 300kcl maziau suvartojau nei man leistina ir se tau kad nori.... verysad.gif
Atsakyti
Ho ho ho! Vis pamirstu, kad darbo dienos dabar. Seimyna mano atostogauja, todel kiekviena diena kaip sekmadienis. biggrin.gif

Visu pirma, sveikos prisijungusios naujokeles. 4u.gif Daug ryzto, uzsispyrimo, pasisventimo ir valios! Laikomes. Kartu bus smagiau ir lengviau. group.gif
QUOTE(jolitamaria @ 2015 12 28, 10:10)
Airise , gal jau dirbi ?  nuo pirmdienio ?
Oj, paskambino man kaip tik vakar. Pakviete jau nuo siandienos dirbti, taciau as dar is 2 vietu laukiu skambuciu, todel atkeliau si pasiulyma iki sausio vidurio. Sulauks - puiku. Nesulauks, ka padarysi. Labiau noriu kitur pakliut, todel neskubu. O ir MB zyzia, kad dar neiciau. Jam labai patogu, kai as namie. Valgyt padaryta, namai sutvarkyti, vaikas nuveztas/parveztas, a ko gi ne? lotuliukas.gif

As jau siandien pasisverus minusiuka pamaciau. Tikiuosi islaikyti ji iki sverimosi. Jau po sporto esu, eisiu dabar zurnala lovoj pavartyti. Salta ko tais. g.gif Dukra eina su pasikniuku pasivazinet, o as net negaliu pagalvoti apie nosies kisima laukan.

Geros dieneles. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estrejaa @ 2015 12 29, 10:44)
Sveikos merginos kaip nera siandien nuotaikos siaubas... Syrit pasisveriau o svarstykles kaip ikaltos o atrodo vakar ir 300kcl maziau suvartojau nei man leistina ir se tau kad nori.... verysad.gif

Nenusimink, siandien neparode, parodys ryt thumbup.gif man po pasniko irgi ne stebuklas, nu bet nosies nenukabinu ir varau pirmyn thumbup.gif 4u.gif
oras lauke pasaka wub.gif tik buti ir buti, nuo puses 10 iki 1 isbuvom lauke su rogem thumbup.gif dabar prikirtom balandeliuir ramu ax.gif
airise, linkiu gaut norima darba 4u.gif mano vyras irgi dar sako namie pabuk, dar spesi padirbt ax.gif
Atsakyti
Ejau link lovos, zurnala pavartyt, tai pakeliui issisiurbiau, issiskalbiau, valgyt padariau. Tada ir silta pasidare, ir i lova nebereikejo. lotuliukas.gif

Ka veikiat, merginos? smile.gif

O, kokia faina foto radau. biggrin.gif Uz Lietuva, moterys!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2015 12 29, 19:12)
Ejau link lovos, zurnala pavartyt, tai pakeliui issisiurbiau, issiskalbiau, valgyt padariau. Tada ir silta pasidare, ir i lova nebereikejo. lotuliukas.gif

Ka veikiat, merginos? smile.gif

O, kokia faina foto radau. biggrin.gif Uz Lietuva, moterys!
user posted image

Ai cia ta moteriska kasdienybe kai mazdaug nieko neveikiam lotuliukas.gif as tai pusdieni lauke praleidau, ryt planuoju pasnika, susitvarkyt, mesa pasimarinuot naujiem, dar bandysiu alyvuogiu pamarinuot, zodziu kaip ir nieko gero, bet tik kad viska speciau lotuliukas.gif ir pamazu nusiteikineju grizt prie sporto ax.gif
Atsakyti
Viskas gerai kol kas, laikausi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(frolka25 @ 2015 12 29, 09:44)
@fantasy@, sudegintu kcal nereikia niekad atgal suvalgyti 4u.gif  juk svori metam, o ne palaikom 4u.gif 

aš ne atgal suvalgau išnaudotas kalorijas, aš tik leidžiu daugiau tą dieną suvartot kalorijų, jei pasportuoju. Nesportuodama stengiuosi mažiau ir suvalgyt.

Kokių pasnikų jūs čia laikotės? Vis užmatau smile.gif
Kaip dažnai sveriatės? Na, ne tam pridavimui svorio, bet šiaip, kaip įpročiai kokie? Kasdien, kas savaitę lipat ant svarstyklių? Per dieną tris kartus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @fantasy@: 30 gruodžio 2015 - 00:50
QUOTE(@fantasy@ @ 2015 12 30, 00:49)
Viskas gerai kol kas, laikausi wink.gif
Papildyta:
aš ne atgal suvalgau išnaudotas kalorijas, aš tik leidžiu daugiau tą dieną suvartot kalorijų, jei pasportuoju. Nesportuodama stengiuosi mažiau ir suvalgyt.

Kokių pasnikų jūs čia laikotės? Vis užmatau smile.gif
Kaip dažnai sveriatės? Na, ne tam pridavimui svorio, bet šiaip, kaip įpročiai kokie? Kasdien, kas savaitę lipat ant svarstyklių? Per dieną tris kartus? biggrin.gif

4u.gif as kai sportuoju valgau iprastai, nevalgau ciut daugiau nes galima, kai numesiu svori tada jo, kai pasportuosiu galesiu valgyt daugiau 4u.gif bet jei tau krentair taip svoris, tada viskas gerai 4u.gif
as pasnikauju su 500 kcal dienai, dukart per savaite 4u.gif
siandien kaip tik pasnikas 4u.gif gali google paieskot 5:2 dieta, ten daugiau parasyta ax.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
O sveriuosi as tik ryte, iskart atsikelus, dazniausiai darbo dienom tik, savaitgali nesuku sau galvos svarstykliu rodmenim ax.gif
nepamirskit ryt prisiduot merginos 4u.gif
Atsakyti