Pasnikas atlaikytas

QUOTE(estrejaa @ 2015 12 28, 18:00)
Bėgioju senai. Bet labai nereguliariai.. na, dabar atgaivint bandau vėl ☺
Šiandien sudėjau į pilvą 1860 kcal. Išminusavus prabėgiotas kcal visai neblogai atrodo 😎
QUOTE(frolka25 @ 2015 12 28, 18:23)
Saunuole

Papildyta:
QUOTE(@fantasy@ @ 2015 12 28, 21:12)
Bėgioju senai. Bet labai nereguliariai.. na, dabar atgaivint bandau vėl ☺
Šiandien sudėjau į pilvą 1860 kcal. Išminusavus prabėgiotas kcal visai neblogai atrodo 😎
As ir seniau begiojau kol i uk neisvaziavau

QUOTE(estrejaa @ 2015 12 28, 23:17)
As su excel esu padarius

@fantasy@, sudegintu kcal nereikia niekad atgal suvalgyti

labas rytas

Ho ho ho! Vis pamirstu, kad darbo dienos dabar. Seimyna mano atostogauja, todel kiekviena diena kaip sekmadienis.
Visu pirma, sveikos prisijungusios naujokeles.
Daug ryzto, uzsispyrimo, pasisventimo ir valios! Laikomes. Kartu bus smagiau ir lengviau. 

As jau siandien pasisverus minusiuka pamaciau. Tikiuosi islaikyti ji iki sverimosi. Jau po sporto esu, eisiu dabar zurnala lovoj pavartyti. Salta ko tais.
Dukra eina su pasikniuku pasivazinet, o as net negaliu pagalvoti apie nosies kisima laukan.
Geros dieneles.

Visu pirma, sveikos prisijungusios naujokeles.

QUOTE(jolitamaria @ 2015 12 28, 10:10)
Airise , gal jau dirbi ? nuo pirmdienio ?
Oj, paskambino man kaip tik vakar. Pakviete jau nuo siandienos dirbti, taciau as dar is 2 vietu laukiu skambuciu, todel atkeliau si pasiulyma iki sausio vidurio. Sulauks - puiku. Nesulauks, ka padarysi. Labiau noriu kitur pakliut, todel neskubu. O ir MB zyzia, kad dar neiciau. Jam labai patogu, kai as namie. Valgyt padaryta, namai sutvarkyti, vaikas nuveztas/parveztas, a ko gi ne? 
As jau siandien pasisverus minusiuka pamaciau. Tikiuosi islaikyti ji iki sverimosi. Jau po sporto esu, eisiu dabar zurnala lovoj pavartyti. Salta ko tais.

Geros dieneles.

QUOTE(estrejaa @ 2015 12 29, 10:44)
Sveikos merginos kaip nera siandien nuotaikos siaubas... Syrit pasisveriau o svarstykles kaip ikaltos o atrodo vakar ir 300kcl maziau suvartojau nei man leistina ir se tau kad nori.... 

Nenusimink, siandien neparode, parodys ryt

oras lauke pasaka

airise, linkiu gaut norima darba

Ejau link lovos, zurnala pavartyt, tai pakeliui issisiurbiau, issiskalbiau, valgyt padariau. Tada ir silta pasidare, ir i lova nebereikejo.
Ka veikiat, merginos?
O, kokia faina foto radau.
Uz Lietuva, moterys!

Ka veikiat, merginos?

QUOTE(Airisė @ 2015 12 29, 19:12)
Ejau link lovos, zurnala pavartyt, tai pakeliui issisiurbiau, issiskalbiau, valgyt padariau. Tada ir silta pasidare, ir i lova nebereikejo.
Ka veikiat, merginos?
Uz Lietuva, moterys!

Ka veikiat, merginos?

Ai cia ta moteriska kasdienybe kai mazdaug nieko neveikiam

Viskas gerai kol kas, laikausi 
Papildyta:
aš ne atgal suvalgau išnaudotas kalorijas, aš tik leidžiu daugiau tą dieną suvartot kalorijų, jei pasportuoju. Nesportuodama stengiuosi mažiau ir suvalgyt.
Kokių pasnikų jūs čia laikotės? Vis užmatau
Kaip dažnai sveriatės? Na, ne tam pridavimui svorio, bet šiaip, kaip įpročiai kokie? Kasdien, kas savaitę lipat ant svarstyklių? Per dieną tris kartus?

Papildyta:
QUOTE(frolka25 @ 2015 12 29, 09:44)
@fantasy@, sudegintu kcal nereikia niekad atgal suvalgyti
juk svori metam, o ne palaikom

aš ne atgal suvalgau išnaudotas kalorijas, aš tik leidžiu daugiau tą dieną suvartot kalorijų, jei pasportuoju. Nesportuodama stengiuosi mažiau ir suvalgyt.

Kaip dažnai sveriatės? Na, ne tam pridavimui svorio, bet šiaip, kaip įpročiai kokie? Kasdien, kas savaitę lipat ant svarstyklių? Per dieną tris kartus?

QUOTE(@fantasy@ @ 2015 12 30, 00:49)
Viskas gerai kol kas, laikausi 
Papildyta:

Papildyta:

as pasnikauju su 500 kcal dienai, dukart per savaite

siandien kaip tik pasnikas

labas rytas

O sveriuosi as tik ryte, iskart atsikelus, dazniausiai darbo dienom tik, savaitgali nesuku sau galvos svarstykliu rodmenim
nepamirskit ryt prisiduot merginos

nepamirskit ryt prisiduot merginos