QUOTE(Odna @ 2016 04 03, 17:35)
O as noriu pasiklausti nariu, kurios jau turi patirties ilgesnes su sia liga. Ar jums buna, kad vartojate vaistus, prisilaikote mitybos ir vis tiek simtomai neisnyksta? Nuo ko labiausiai priklauso savijauta nuo maisto koki vartojate, ar nuo vaistu kuriuos vartojate/nevartojate?
Aš juodai kankinausi su gerlu apie du metus, gėriau vaistus nuolat, maistas tik švelnus, nuo ko darydavosi silpna ir nebuvo jėgų, ir niekas negerėjo, biuleteniai po 1,5 mėnesio būdavo. Gydytoja liepė nors truputį juodos duonos valgyti, kol nenuvirtau kur nors, o aš jos nei biškio negalėjau. O paskui prasidėjo sveikimas-kolega pasakė afigenai gerą receptą su alijošiaus sultim, pradėjo gerėti, paskui- metus "prasimaitinau" maistu iš ekologinio turgelio (pažįstamas ten prekiavo mėsa ir užrodė, pas ką pirkti kitus produktus). Ir trečias dalykas- kažkaip stebuklingai pavyko pakeisti požiūrį į gyvenimą, apsiraminti ir dėl nieko nesinervuoti. Kažkaip įtariu, kad tas paskutinysis punktas labiausiai man ir padėjo, ši liga labai susijusi su nervais, skrandis mėgsta ramybę

Taigi jau keli metai gyvenu ramiai ir valgau viską, išskyrus šlamštmaistį, konservuotus produktus, visokius padažus ir tokius dalykus kaip visokių skonių jogurtai, sūreliai šmureliai ir kitos nesąmonės. Negaliu nieko, kas su actu, todėl nebedarau baltų mišrainių

Neperku produktų, kur prikimšta belenkiek konservantų, į darbą atsigerti susimaišau kokios uogienės su vandeniu , taip pat nieko gazuoto. Atradau kelias rūšis juodos duonos, kurią galiu valgyti (baltos nevalgau), kavą perku ekologišką Iki parduotuvėje- nuo jos nekyla rūgštys ir nesidirgina skrandis. Valgau tada, kada noriu ir tą, ką noriu, tų visų nesveikų dalykų pats organizmas purtosi, nevalgau net jei būnu alkana. Negaliu valgyti jokiose kavinėse, restoranuose ar pan.- neskanu man ten, prikrauta velniai žino ko į maistą ir paskui savijauta nekažką būna. "Suveina" tik "Gedimino smuklė" - bet pas juos maistas grynai naminis, gaminamas vietoje, o ne iš šaldytų pusfabrikačių. Taigi- pirmiausiai, sakyčiau, reikia sutvarkyti nervus, + tinkamas maistas, +tinkamas gydymas, ir viskas susitvarkys. Tik rezultato greito nesitikėkit, pamažu čia viskas juda

Ups, kiek prirašiau...