Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulieciai stato namus

QUOTE(mimuliuke @ 2016 05 04, 09:50)
Sveikos, merginos, prasau patarkit  sildomas grindis nusprendėm deti visam name, kiek skaiciau kylančios dulkes tai mitas, pas daugeli yra tas spec vedinimas, bet pas mane nebus to rekuperacinio vedinimo. Ir iskilo didžiulis klausymas: miegamasis nelabai didelis jei ten bus grindininis sildymas, o ant grindu bus komoda, lova, spinteles tai kaip bepasils kambarys? Na nebent lova ant kojelių, bet svajoniu lova yra be kojelių smile.gif Atsiprasau iskart gal ir uz kvaila klausima biggrin.gif

O kodėl ne ant kojelių? unsure.gif Tai kokia prasme šildomų grindų? Kaupsis dulkės( kaip išvalysit), šildys lovą kaip biesas sakė, dar įdomu kaip šildomoj dėžėj jausis sudėti patalai g.gif ...............
Atsakyti
Sveiki visi, 100 metų... Matau yra naujakurių, kurie jau ir senokai namučiuose - sveikinu. Tikiu, kad jausmas geras wink.gif

Visai nebeturiu laiko SM'ui... Bet va... yra reikalas. Iš kur perkat, pirkot terasines lentas? Dėjot medį ar ta mišinį (labiau plastiką) ? Noriu terasos, nužiauriai noriu, bet kad nereiktų po metų lentų keisti...
Atsakyti
Labutis, ar kas rinkotes poliuretano putas vietoj vatos ? Kokie atsiliepimai , Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2016 05 11, 14:36)
Sveiki visi, 100 metų... Matau yra naujakurių, kurie jau ir senokai namučiuose - sveikinu. Tikiu, kad jausmas geras wink.gif

Visai nebeturiu laiko SM'ui... Bet va... yra reikalas. Iš kur perkat, pirkot terasines lentas? Dėjot medį ar ta mišinį (labiau plastiką) ? Noriu terasos, nužiauriai noriu, bet kad nereiktų po metų lentų keisti...

Sveiki,sveiki. 100 metu.
Gerai kad siemet edarysiu teroasos tai galva beveik neskauda.. Man tik skauda galva ar veztis is Norvegijos pilkai impregnuotas lentas ar ne. Nes tai kainuoja... De kompozito lentu tai as skeptiskas.. Po kiek laiko pabala,pabluka.. O ir kaina nenlabai normali.. Bet nereiktu dazyti.. O tos lentos kurias as mastau pirkti ar nepirkti,yra impregnuotos ir virtos pilkam aliejuje,jom tipo tik po septyniu metu ( netikiu ) tereiks atsviezinimo. Man ta reta prieziura irgi aktualu nes tai ka planuoju nebus lengva atnaujinti... Tai vat mastau.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif aciu visiems uz atsakymus, desim visur sildomas grindis , be jokiu radiatoriu smile.gif na tik sildomu grindu nedesiu sandeliuke sad.gif nes ten planuoju laikytis ale uogienes ir t.t. ir po virtuviniu su saldytuvu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2016 05 12, 21:04)
4u.gif  4u.gif  aciu visiems uz atsakymus, desim visur sildomas grindis , be jokiu radiatoriu smile.gif na tik sildomu grindu nedesiu sandeliuke sad.gif nes ten planuoju laikytis ale uogienes ir t.t. ir po virtuviniu su saldytuvu smile.gif 4u.gif

Susidesit ir tikrai nepasigailesit smile.gif Tiesa jei namas bus sandarus ir siltas tai nesitikekite kad grindys bus lbai siltos. Bet siumos bus per akis.
Atsakyti
Labas šiauliečiai,

gal galite rekomenduotį architektą-projektuotoją statybos leidimui gauti bei namo projektui padaryti. Norime statytis namą bet info apie projektuotojus nerandu. Man aktualu kad dokumentus sutvarkytu neužtempdamas, kad rudenį pamatus spėti išlieti.
Atsakyti
QUOTE(Nisa @ 2016 05 19, 13:40)
Labas šiauliečiai,

gal galite rekomenduotį architektą-projektuotoją statybos leidimui gauti bei namo projektui padaryti. Norime statytis namą bet info apie projektuotojus nerandu. Man aktualu kad dokumentus sutvarkytu neužtempdamas, kad rudenį pamatus spėti išlieti.

Maniskis labai uzsiemes ir brangus..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 22, 19:34)
Maniskis labai uzsiemes ir brangus..

Kiek tas tavo brangus architektas kainavo? Susidėjai laminatą ir pasidarei kičinę sieną, o architektas sakai, kad brangus. Kažkaip galai nesueina?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 21:48)
Kiek tas tavo brangus architektas kainavo? Susidėjai laminatą ir pasidarei kičinę sieną, o architektas sakai, kad brangus. Kažkaip galai nesueina?

O,pakalikas ir cia atsliauze lotuliukas.gif

Kitiem brangus,man nebrangus mirksiukas.gif ,moketum uz Nestandartini pojekta su konstrukcine dalim 9000 litu? Cia tiem kurie seip ateina ir papraso. (namas B klases)

Kicine siena.. Sneka tas kas grindis ant sienos susidejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pritruko fantazijos? Asmeniskumo? Zodziu eik tu burbeti i PN tema apie savo slykscias kokiuko plyteles.. Avili jis matai lipdo.. doh.gif Koriukas-pats baisiausias varijantas is visu. Cia kai zmones nori mandrumo,nebezino ka daryti,ipuola i parduotuve ir sako va-situ noriu bus cool. doh.gif
Man jau geriau kokybiskas laminatas (kaina pasidomek ,tau tai aktualu mirksiukas.gif ) negu subraizytos grindys po metu..
Atsakyti
Ar kas samdėtės interjero dizainerį? Gal kas galit kokį ne itin branginyką parekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Finksė @ 2016 05 03, 15:11)
Sveiki kraštiečiai. Namuką pasistatėme, meistrai baiginėja vidaus apdailą, laikas rinktis vidaus duris ir baldus. Gal galite rekomenduoti kokybiškai dirbančius baldų, bei durų gamintojus.? Ačiū.
P.s. domėjausi ,,Valmedžio,,  gaminamomis durimis, bet niekas iš mūsų aplinkos nieko apie juos nežino.

Duru meistrai. Isikure buvusiame Snoro pastate vasario 16-osios g.

QUOTE(Nisa @ 2016 05 19, 13:40)
Labas šiauliečiai,

NPS statyba smile.gif Viskas laiku smile.gif
Papildyta:
Sveiki,
Gal kas grezini neseniai daretes? Kokios kainos? Kiek uztruko visas procesas? smile.gif
Atsakyti