Sveiki, gal kas nors galite pasidalinti patikimo meistro kontaktais buto remontui Šiauliuose. Ačiū

Sveiki,reikalingi namų "šiltintojų" kontaktai (šiltinimas,armavimas),gal kas galite ką rekomenduoti?
Reikia skubiai.....
Reikia skubiai.....
QUOTE(Oksana79 @ 2016 07 30, 17:24)
Sveiki,reikalingi namų "šiltintojų" kontaktai (šiltinimas,armavimas),gal kas galite ką rekomenduoti?
Reikia skubiai.....
Reikia skubiai.....
Man dare fasado dekora. 861562265 Valentinas
QUOTE(biesas66 @ 2016 07 30, 17:26)
Ačiū
Tiesa,patenkinti likote jų darbu?
QUOTE(Oksana79 @ 2016 07 30, 17:59)
Zinoma. Kitaip nesiulyciau.
QUOTE(biesas66 @ 2016 07 30, 17:26)
Kokia kv kaina jei ne paslaptis?kokia spalva dejai?
QUOTE(santropez @ 2016 07 31, 10:20)
Kokia kv kaina jei ne paslaptis?kokia spalva dejai?
Pas mane beveik baltas.. Lygtai sesi eurai. Cia uz dekoro dejima..
QUOTE(biesas66 @ 2016 07 31, 11:25)
Pas mane beveik baltas.. Lygtai sesi eurai. Cia uz dekoro dejima..
Turiu klausima del terasos,kadangi pas mus virs terasos stogo nebus tai kazin kuo geriau reiktu nutepti tas apatines lages kad jos nepradetu greitai puti,kaip kazin ta vadinama atrabotke arba kokie aliejiniai dazai,nes su tais andiseptikais nezinau nusiplaus ir tiek manau su teptuku nutepus
QUOTE(santropez @ 2016 08 01, 09:19)
Turiu klausima del terasos,kadangi pas mus virs terasos stogo nebus tai kazin kuo geriau reiktu nutepti tas apatines lages kad jos nepradetu greitai puti,kaip kazin ta vadinama atrabotke arba kokie aliejiniai dazai,nes su tais andiseptikais nezinau nusiplaus ir tiek manau su teptuku nutepus
Bukit jus protingi zmones pirkit ,giluminiu budu impregnuota mediena,arba maumedine,nezaiskit su visokiais tepliojimais.. Bandyti kazkuom nutepti yra priespaskutinis varijantas is blogiausiu..
Apie atrabotke tai isvis patyliu.... sau po kojom tepalus tepti.....
O jei jau turite susipirke mediena,tai antiseptikais tepkite ir neviena karta..
QUOTE(biesas66 @ 2016 08 01, 09:36)
Bukit jus protingi zmones pirkit ,giluminiu budu impregnuota mediena,arba maumedine,nezaiskit su visokiais tepliojimais.. Bandyti kazkuom nutepti yra priespaskutinis varijantas is blogiausiu..
Nelabai tie tepimai isigeria....Nebent mediena labai jau išdžiuvusi.... Gal geriau pasigaminti kokią vonelę ir bandyti mirkyti?
QUOTE(Oksana79 @ 2016 08 01, 21:51)
Nelabai tie tepimai isigeria....Nebent mediena labai jau išdžiuvusi.... Gal geriau pasigaminti kokią vonelę ir bandyti mirkyti?
Jei tepi su teptuku,isigeria... Turbut koki milimetra

QUOTE(Oksana79 @ 2016 08 01, 21:51)
Na kadangi jau lages sudetos teks teplioti kazkaip.o kazin kur dar siauliuose galima butu isigyti terasiniu lentu.vkr buvom moki vezi,paziurejom i tas akcijines lentas ir kazkaip praejo noras pirkti,matyt, todel ir uz 9.5eur kvadratas