Sveiki, idomu ar kas nors dejotes vandens filtrus? Jei taip kokus rinkotes?

viskas priklauso koks vanduo ir kokiu filtru reikia.
Pvz druagas gyvena Švendrelio soduose, tai jis statėsi dvi kažkokias talpas kaip "deguonies" balionai. Filtrai amerikietiški, firmos kokia statė nepamenu, susitiksim, paklausiu kas ir kaip. Bet šiaip tai labai patenkintas.
Papildyta:
jo aš ir iš ten imsiu kitą savaitę, reikia 2 kubų, tai kaina 163 rodos ir atvežimas rodos 12 eur.
Kitur 174-180eur. Šilo pavėžupyje yra ir po 150 eur bet atvežimas, ir dar neišrašo popierių jei transportininkai sustabdytų, tada dar problemos ;)
Pvz druagas gyvena Švendrelio soduose, tai jis statėsi dvi kažkokias talpas kaip "deguonies" balionai. Filtrai amerikietiški, firmos kokia statė nepamenu, susitiksim, paklausiu kas ir kaip. Bet šiaip tai labai patenkintas.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2016 09 21, 19:13)
As jei reikia perku vaidoto gatvej aikstlej.
jo aš ir iš ten imsiu kitą savaitę, reikia 2 kubų, tai kaina 163 rodos ir atvežimas rodos 12 eur.
Kitur 174-180eur. Šilo pavėžupyje yra ir po 150 eur bet atvežimas, ir dar neišrašo popierių jei transportininkai sustabdytų, tada dar problemos ;)
QUOTE(ark623 @ 2016 10 07, 10:11)
Pagal rekomendacijas kuriam vyras skambino - uzsiemes iki kitu metu geguzes

QUOTE(meistriux @ 2016 09 25, 11:11)
Sveiki,galiu rekomenduoti gerus tinkuotojus.Pats dirbu dažytoju-apdailininku 20m,baiginėju namą tai tikrai gerai lygiai ištinkuota kalkiniu skiediniu.Jeigu sudomino paskambinkit 861567134. 

QUOTE(meistriux @ 2016 10 08, 18:38)
Bandžiau pakalbinti, toks jausmas kad tik tą vieną namą ir daręs, be to brangiausias Šiauliuose

QUOTE(ark623 @ 2016 10 12, 21:49)
Šiaip tinkavimo tema lyg tyčia į temą
Kokį tinką pasirinkote kalkinį-cementinį ar gipsinį? Kokios pasirinkimo priežastys?
Mano skaičiavimais labai artima kaina gaunasi, tai turbūt turėtų lemti tik teigiamos vieno ar kito savybės.

Kokį tinką pasirinkote kalkinį-cementinį ar gipsinį? Kokios pasirinkimo priežastys?
Mano skaičiavimais labai artima kaina gaunasi, tai turbūt turėtų lemti tik teigiamos vieno ar kito savybės.
O jus jau su dazymu skaiciavote,arba bent jau glaistymu? Nes gipsinis ( jei isivaizduoju toki koki esu mates) maziau glaistymo reikalauja jei reikalauja. O kalkini tai reikes.. Bet mano manymu kalkinis atsparesnis smugiam.Siektiek.
Jei kainos panasios tai ziurekite kurie meistrai kokybiskiau daro.
Sveiki
gal galit pasidalinti ir pasisakyti, kur Siauliuose ar aplink juos, perkat dailylentes vidaus ir pirties apdailai. Ačiū atsakiusiems

žinau,kad girtis negražu - bet taiiippp džiaugiuosi ką tik įdėtomis durimis...
[attachmentid=236485]

[attachmentid=236485]
QUOTE(MonaJ @ 2016 10 28, 21:56)
[attachmentid=236485]

[attachmentid=236485]
Hormann ar kokios kitokios?
QUOTE(MonaJ @ 2016 10 28, 21:56)
[attachmentid=6485]

[attachmentid=6485]
Truputuka pasigirti normalu,juk toks dziaugsmas apima kai kazkas grazaus atsitinka.. Grazus vartai ir durys.