Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulieciai stato namus

ar yra dar nukentėjučių nuo G o l g o n d o s ?

nepasimaukite, ir iš ten NIEKO neužsakinėkite.

Atsakyti
QUOTE(rutikas @ 2017 02 10, 11:07)
<p>ar yra dar nukentėjučių nuo G o l g o n d o s ?</p>
<p>nepasimaukite, ir iš ten NIEKO neužsakinėkite.</p>

O kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 02 09, 07:00)

Del lenteliu plocio nepasigincysi,turi rinktis tai kas tinka prie stiliaus. AS galiu sau prytaikyti  ir siauras. ,nes terasos dekaratyvine sienele bus  isvis si siauru pagaliuku.. ...  Beje tvora pas mane taippat horizontali.    Pamata darausi Pats.  dodel darbu kainu nepasakysiu.  Del ziedo tai labai abejoju ar jum reikia smile.gif  Terasa padarai ant stulpeliu,prieki uzkali tokiom pat lentom ir viskas..    Cia tai buvo reikalu.. Pirmas lygmuo pakeltas i 1,5 metro auksti..  Tiesiog stulpeliai.    Pataisymas del pamato. spausti cia

Aciu uz pasidalijima net foto ;) Primink kiek i zeme leidai pamatuka? Mums vieni kaina siulo 20-22 eur uz m (pamatas + stulpeliai). Auksciai skirtingi tai zaidimo irgi bus,ta prasme darbo prasme gal daugiau nes virsutinis pamato lygis noriu kad butu lygus (ne laipteliu principu).
Cia pamatu foto tavo? Reiks pravaziuot kada pro sali biggrin.gif
O del terasos reikes gerai isdiskutuot ir pasidometi. Tavo foto akivaizdi bet plotas kitas. O cia kai per dideli plota ir terasa aisku ir baliukam sueis tai kad nebutu taip, kad ant soniuko viena diena su visais draugais biggrin.gif
Is kur tvorai lentas imi? Kuom geros ar blogos? Kaina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2017 02 11, 12:29)
Aciu uz pasidalijima net foto ;) Primink kiek i zeme leidai pamatuka? Mums vieni kaina siulo 20-22 eur  uz m (pamatas + stulpeliai). Auksciai skirtingi tai zaidimo irgi bus,ta prasme darbo prasme gal daugiau nes virsutinis pamato lygis noriu kad butu lygus (ne laipteliu principu).
Cia pamatu foto tavo? Reiks pravaziuot kada pro sali biggrin.gif
O del terasos reikes gerai isdiskutuot ir pasidometi. Tavo foto akivaizdi bet plotas kitas. O cia kai per dideli plota ir terasa aisku ir baliukam sueis tai kad nebutu taip, kad ant soniuko viena diena su visais draugais biggrin.gif
Is kur tvorai lentas imi? Kuom geros ar blogos? Kaina? biggrin.gif

As leidau 120 cm. Yra kas ir 60 teileidzia.. Bet as asmeniskai megstu garantijas. kaip ir jus matau,nes norite betonuoti pamata. kagi,ti nera blogai. Tvirta,ir garantuota saugumo jausmas,nors su poliais zinau kad butu taspat,tik netaip ilgaamziska. Vasara kalbejau su zmonem tai sake 20 euru uz metra. Su stulpeliais. Tik nepatiko kad jie sako istatom stulpa,o poto pripjaunam pagal auksti.. O as iskart reikiama auksti pasidarau nes nenoriu kad butu pjautas virsus. (galimybe greitai rudim isimesti) Uzpas mane taip..
Taip ttai mano pamatai. Viena sklypo puse pabaigiau,pavasari sturmuosiu likusias tris puses.. O kol ziema,darysiuos terasa.. Uz dvieju savaiciu pradedu,o rankos niesti jau dabar. Planas toks. o rezultatai bus matyt veliau biggrin.gif
Del tvoros lentu dar nesu tiksiai apsisprendes bet kainos visur panasios jei imti AB kokybe. Linkstu link Medzio gausa. Esu pirkes fasadui ir stohui dailylentes likau labai patenkintas. apie 8 eurus uz kvadrata rombo formos lenteliu. Tik blogai kad jie teturi 120 mm,man jos platokos tad galbut ieskosiu kitur arba jie tures rasti smile.gif. Is sitos firmos tikiuosi kokybes.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 02 11, 20:38)
As leidau 120 cm. Yra kas ir 60 teileidzia..  Bet as  asmeniskai megstu garantijas. kaip ir jus matau,nes norite betonuoti pamata. kagi,ti nera blogai. Tvirta,ir garantuota saugumo jausmas,nors su poliais  zinau kad butu taspat,tik netaip ilgaamziska. Vasara kalbejau su zmonem  tai sake 20 euru uz metra. Su stulpeliais.   Tik nepatiko kad jie sako istatom stulpa,o poto pripjaunam pagal auksti.. O as iskart reikiama auksti pasidarau nes nenoriu kad butu pjautas virsus. (galimybe greitai rudim isimesti)   Uzpas mane taip..
Taip ttai mano pamatai. Viena sklypo puse pabaigiau,pavasari sturmuosiu likusias tris puses.. O kol ziema,darysiuos terasa.. Uz dvieju savaiciu pradedu,o rankos niesti jau dabar.   Planas toks.   o rezultatai bus matyt veliau  biggrin.gif    
Del tvoros lentu dar nesu tiksiai apsisprendes bet kainos visur panasios jei imti AB kokybe. Linkstu link Medzio gausa. Esu pirkes fasadui ir stohui dailylentes likau labai patenkintas.  apie 8 eurus uz kvadrata rombo formos lenteliu.   Tik blogai kad jie teturi 120 mm,man jos platokos tad galbut ieskosiu kitur arba jie tures rasti smile.gif.   Is sitos firmos tikiuosi kokybes.

O jei fasade naudoti medi kazin is kur geriau? Ar geriau visgi deti tas cementines medzio imitacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 12 vasario 2017 - 09:23
QUOTE(santropez @ 2017 02 12, 10:22)
O jei fasade naudoti medi kazin is kur geriau? Ar geriau visgi deti tas cementines medzio imitacijos?

Nenorit vargo,dekit cementines. Betkoki medi reikes priziureti.
Atsakyti
Gal kas žinote meistrų, kurie galėtų pastatyti "stoginę" (ar kaip ji ten vadinasi) virš terasos. Ir kiek tai galėtų kainuoti?
Atsakyti
Parasysiu,gal kam pravers. Buvau uzsiemes terasos medienos ieskojimu. Tikslas buvo rasti zaliai impregnuotas lygias. Pirmoj eilej kreipiausi i medzio gausa.. Ta firma kazkas neitiketino.. Blogaja prasme.. Sakau man reikia tiek ir tiek zaliai impregnuotu lentu. Atsiuncia komercini pasiulyma,irasytos rudos lentos,o karkasui 45x45 mediena isvis neimpregnuota. Klausiu ko cia grybaujate,man reikia zalios medienos. Sako zalia dabar gaminam (45x45) dar karta pabreziu kad atsiuskit komercini pasiulyma visai,zaliai impregnuotai medienai.. Plius nuolaida.. Atsiuncia komercini pasiulyma vel rudom lentom.. Tris kartus prasiau zalios medienos,siule per prievarta ruda.. Zodziu nusispjoviau ir pasakiau viso gero. Su sia firma baikta.. Su tvoros mediena buvo taspats. Primygtinai siulo tai kas pas juos sandely,o ne tai ka reikia paciam.. Radau Panevezyje pavesines eu tai jie pasiule zaliu lentu gera kaina. jei medzio gausa 12 euru norejo,panevezys pasiule po desimt. Tiesa neturejo 45x45,bet karkasui kita konstrukcine mediena turejo. Bet pairinkau medenis.lt nes jie pardavineja svedijoje gaminta ir impregnuota mediena. Per draugus gavau gera kaina,tai sendiena uzsisakiau. Kita savaite tikiuosi gauti.
Nera paprasta Siauliuose nusipirkti impregnuotos medienos..
Nebloga nisa versliukui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2017 02 23, 21:50)
Parasysiu,gal kam pravers.    Buvau uzsiemes  terasos medienos ieskojimu.  Tikslas buvo rasti zaliai impregnuotas lygias.  Pirmoj eilej kreipiausi i medzio gausa..  Ta firma kazkas neitiketino.. Blogaja prasme..  Sakau man reikia tiek ir tiek zaliai impregnuotu lentu. Atsiuncia komercini pasiulyma,irasytos rudos lentos,o karkasui 45x45 mediena isvis neimpregnuota. Klausiu ko cia grybaujate,man reikia zalios medienos. Sako zalia dabar gaminam (45x45)  dar karta pabreziu kad atsiuskit komercini pasiulyma  visai,zaliai impregnuotai medienai.. Plius nuolaida..  Atsiuncia komercini pasiulyma vel rudom lentom..  Tris kartus prasiau zalios medienos,siule per prievarta ruda.. Zodziu nusispjoviau ir pasakiau viso gero. Su sia firma baikta.. Su tvoros mediena buvo taspats. Primygtinai siulo tai kas pas juos sandely,o ne tai ka reikia paciam..  Radau Panevezyje pavesines eu  tai jie pasiule zaliu lentu gera kaina. jei medzio gausa 12 euru norejo,panevezys pasiule po desimt. Tiesa neturejo 45x45,bet karkasui kita konstrukcine mediena turejo.  Bet pairinkau medenis.lt nes jie pardavineja svedijoje gaminta ir impregnuota mediena. Per draugus  gavau gera kaina,tai sendiena uzsisakiau. Kita savaite tikiuosi gauti.
Nera paprasta Siauliuose nusipirkti impregnuotos medienos..
Nebloga nisa versliukui  biggrin.gif

O kuo skiriasi žaliai ir rudai impregnuota mediena? Išsilavinimui klausiu...
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2017 02 23, 23:13)
O kuo skiriasi žaliai ir rudai impregnuota mediena? Išsilavinimui klausiu...

Nieuom,tik spalva.Tiesiog kitoks impregnantas kuris suteikia ruda spalva,bet efektas taspats. man del tam tikru aplinkybiu reikejo zalios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 23 vasario 2017 - 22:39
Biesai, aciu uz aktualijas smile.gif Mes sekmadieni pradejom pasiruosimo darbus tvorai biggrin.gif Atlaisvinti pakrasciai, isardytos mano lysves su visom braskem biggrin.gif Nu bet matau po 2 sav kazi ar darbai prasides (meistrai tada zadejo pradeti) biggrin.gif
Dveji kaimynai sutiko kad tvora butu aklina tai dziugauju, liko aktualiausia kaimyne, kuri abejoju ar sutiks nes mes jai is pietu puses... O ir namas jos per visa jos sklypa tai darzoves musu patvoryje augina. Pagooglinau... tinklo nenoriu tai yra variantas graziai su polikarbonatu suzaisti smile.gif
Medis medis medis... koki ir is kur pasirinkti smile.gif Tau gerai jau apsisprendei...
Atsakyti
Beja visad isivaizdavau, kokios terasos noreciau ir siandien pamaciau, kad Lauresta galetu mano norus igyvendinti. Tik idomu kokia kaina biggrin.gif Kazi ar nebus brangiau uz stikline ir metalo terasa (kurios as pvz nenoriu)...
Atsakyti