Įkraunama...
Įkraunama...

GOSH ir INSCENE

dalinkites patirtim, kas ka bande, kas patiko, kas ne mirksiukas.gif
mane domina blakstienu tushai
Atsakyti
Aš turiu GOSH lūpų blizgesį tubelėje. thumbup.gif
Atsakyti
isgyre pudra Kosmadoje, bet man nepatiko ji. Uzsitepus atrodo kaip kauke.
Atsakyti
nu man tai gosh seseliai-tiek skysti tokiose mazose tubelese,tiek birus kaip miltukai,tokiose mazose bonkutes....tai jie man dieviski....turiu nu gal 10 bonkuciu yvairiu spalvu....neisivaizduoju ka be ju daryciau...grozis neispasakyta ir laikosi gerai smile.gif derinu jas dviem spalvom vienu metu...tai visi pagiria kaip graziai atrodau smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(lorke20 @ 2007 01 09, 23:07)
nu man tai gosh seseliai-tiek skysti tokiose mazose tubelese,tiek birus kaip miltukai,tokiose mazose bonkutes....tai jie man dieviski....turiu nu gal  10 bonkuciu yvairiu spalvu....neisivaizduoju ka be ju daryciau...grozis neispasakyta ir laikosi gerai smile.gif derinu jas dviem spalvom vienu metu...tai visi pagiria kaip graziai atrodau smile.gif))

Papildyta:
Man gosh'o seseliai irgi jega, tik juos ir naudoju, zalius tokius ir baltus. Bet birius. Visada dazausi dviem spalvomis. Na ir zalia tokia ne visai zalia, kazkas tarp zalios ir melynos- bet atrodo tai super thumbup.gif . Kitu firmu tokios spalvos net nera, kol radau tokia spalva visas paletes kitu firmu perziurejau. Tokios spalvos niekur neradau. O man labai tinka nes mano akys zalios. Aisku kainuoja nepigiai- bet verta nusipirkti - nes ne tik kad kokybe gera bet ir ilgam uztenka. Labai faini. :-)
Atsakyti
O kaip biriais šešėliais naudotis? ax.gif
Atsakyti
labai paprasta biriais, turiu specialu akiu seseliams sepeteli ( pirkau is oriflamo ir naudoju jau apie metus) toks viename gale sepetelis kitame akiu seseliu teptukas (paduskele tokia)ir tepuosi su tuo sepeteliu. Viena gala naudoju krastams akiu dazyti ( tai sepetelli-tamsiems seseliams) o teptuka naudoju sviesiems biriems seseliams. Nemaisau - nes aisku jei i baltus ikisiu tamsesni sepetli tai butu nekas....
Na galima nusipirkti ir pigesnius tuos teptukus akims dazyti, bet su sepeteliu tikrai graziau gaunasi.
As pabandziusi birius seselius - net nenrou kitokiu naudoti . Aisku ir nuo kokybes dar priklauso.
Beje maciau yra oriflame naujame ir rinkinys sepeteliu akims neblogas. Ir storesni sepeteliai ir plonesni. Labai tiktu biriems seseliams.
Atsakyti
QUOTE(Astikas @ 2007 01 28, 05:15)
Papildyta:
Man gosh'o seseliai irgi jega, tik juos ir naudoju, zalius tokius ir baltus. Bet birius. Visada dazausi dviem spalvomis. Na ir zalia tokia ne visai zalia, kazkas tarp zalios ir melynos- bet atrodo tai super thumbup.gif . Kitu firmu tokios spalvos net nera, kol radau tokia spalva visas paletes kitu firmu perziurejau. Tokios spalvos niekur neradau. O man labai tinka nes mano akys zalios. Aisku kainuoja nepigiai- bet verta nusipirkti - nes ne tik kad kokybe gera bet ir ilgam uztenka. Labai faini. :-)

as ir zalius turiu dar skysti yra tokiose tubelese ir labai faini...gerai laikos,nesusimargsto ax.gif as daug spalvu turiu nes cia Danija juos gamina,kaiptik cia ir gyvenu tai buna nuolaidos tai galima popigiaja nusipirkt thumbup.gif as ir kitokiu ir nebenoriu seseliu...
pati tepu sutokiu kaip teptuku plonyciu....taipat naudoju dvi spalvas iskarto...paderinu ak nors wub.gif
Atsakyti
turiu Inscene lupu blizgesi ir nagu laka.
Blizgesys patinka, pakankamai gerai laikosi, nera ypatingai lipnus, beveik be blizguciu, nesigailiu, kad nuspirkau smile.gif
O nagu lakas irgi geras, nes tikrai gan ilgai laiko, yra nemazas spalvu pasirinkimas ax.gif

gal kas bande Inscene krempurda? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Siandien nusispirkau Gosh pieneli veidui. Pardaveja labai isgyre kosmadoj, reiks isbandyt.
Atsakyti
Gal kas bandet gosh tusus? 4u.gif
Atsakyti
aš nusipirkau makiažo pagrinda Inscene,labai nusiviliau,kainavo apie 45-48 lt,visiškas š...s!!! doh.gif
Atsakyti