Įkraunama...
Įkraunama...

GOSH ir INSCENE

išbandžiau Gosh BB kremą ax.gif

user posted image

Esu labai šviesios odos, taigi ėmiau šviesiausią atspalvį 01 Sand. Na jis labai labai šviesus, sakyčiau net per šviesus, manau būtų tikęs ir 02 Beige.
Pats produktas visai man patiko bigsmile.gif Galvojau bus kažkas panašaus į kremą su spalva, bet ne, šitas daiktas toks tirštas, šiek tiek maskuoja, sulygina veido spalvą, visai nesimato ant veido, neatrodo, kaip kaukė. Mano sausos odos visai netraukė ir gražiai tepėsi, nesimato sausesnių vietų. Ant viršaus dar papudravus kokia sausa pudra, skaistalai ir manau tai puiki alternatyva, kai nesinori teptis sunkios pudros, aišku jei veidukas nereikalauja didesnio maskavimo ax.gif
Atsakyti
o kur galima rasti INSCENE kosmetikos?
Atsakyti
nusipirkau stai toki daikta user posted image tai kreminiai gosh skaistalai- lupu spalva , back to nature atspalvis. spalva labai naturali - mesine doh.gif . ieskojau kreminiu skaistalu , bet kadangi mabellyne kreminiu skaistalu i mano kaima dar neatveze tai nugriebiau situs. kolkas isbandyti tik ant rankos ir lupu. nuo lupu gana greitai dingsta daugiau kaip balzamas su spalva. o va nekantrauju isbandyti ant zanduku, nes manau kad bus labai naturalus rausvumas be miltuoto ivaizdzio. parasysiu daugiau po poros dienu. user posted image
nuotraukos skolintos is interneto cia
Atsakyti
Gal kas isbandete Gosh CC krema? smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 21 kovo 2015 - 16:20
aš naudoju Gosh BB cream, jau baigiau beveik, tai pirksiu antrą. Labai patinka, veidas atrodo natūraliai, be jokios kaukės efekto, ypač jei padrėkintas (mano odos tipas yra mišinys visko ir riebumo ir sausumo ir normalus vietom wacko.gif ), išsilaiko visą dieną, veidas vakarop jau žinoma labiau švytintis, bet neatrodo riebaluotas. Nekemša porų kas man yra labai aktualu, sulygina veido spalvą tikrai gerai, žinoma raudonumų visų ar spuogelių neužmaskuos, bet aš tam naudoju maskuoklius, kad veido neapsunkinti. vienu žodžiu 10 balų, retai kada kažką perku antrą kartą, ypač dekoratyvinę kosmetiką, bet šis sužavėjo iš naujo (nes kažkada sesei atidaviau, nes nelabai man tiko, bet matyt labai vėlyvos paauglystės sindromas - diebi oda- dar vyravo pas mane). Tiesa, neypač skalsi priemonė, bet kaip už tokią kainą irnesakyk.gif mano nr 01Sand, tiks visoms baltaodėm, nes aš popieriaus baltumo pati.
user posted image
Atsakyti
Ateinu pagirti Gosh Forever waterproof eyeshadow pieštuko
user posted image
Foto iš interneto
Turiu mėlyną, minkštas, pigmentuotas, lengvai retušuojasi, graži spalva thumbup.gif Mano vokai riebūs, todėl reikia pagrindo, be jo išlaiko ilgiau nei paprasti pieštukai, bet vis vien subėga į raukšleles. Ketinu pirkti ir juodą. Apskritai man Gosh pieštukai akims patinka.

Atsakyti
user posted image

Naudoju sita tusa. man patinka, blakstienos grazios, naturalios.labai patogus sepeteliai.
Atsakyti
Gal kas galite palyginti Gosh CC ir BB kremus:)
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apir Gosh matinį bronzatą? Kaip spalva, ar neišryškėja oranžinis atspalvis, kaip retušuojasi, ar nedingsta dienos bėgyje?
user posted image
Atsakyti